Jump to content

Zatvaranje sezone 2009 - roštilj (25.10.2009)

Recommended Posts

Posted
Upravo sam saznao da moram da radim celu nedelju, tako da se ja otkazujem.. :cry:

ajde nadji nekako zamenu? :zbunjen

Dolaze mi majstori u ponedeljak, pa moram da pocistim sve garaze kod babe, dogradjujemo nesto, tj. sredjujem kucu gde cu ziveti, rekli su mi matorci, to je tvoja gajba, pa ti cisti i sta da radim... :|

Ako ista mrzim, to je da sredjujem tavane, dvorista, garaze, podrume...Najradije bih bio sa vama, tu nema sumnje, ali.... :roll:

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eto mene ali moram da vas razocaram, tek su mi veceras moji rekli da je u nedelju radna akcija na vikendici, tj. babe se organizovale da peku paprike i prave ajvar, tako da ne bih bas voleo da vas uposlim da ljustite paprike :oops::oops::oops:

Poziv ostaje za sledecu priliku SORRY :packa

Posted

U svakom slucaju mozemo i da se okupimo tamo pa da se malo zezamo i setamo jer je priroda prelepa a mozemo i da ukrademo zicu u toku popodnevnih sati kada ogladnimo pa solo na livadi da udarimo po rostilju !!!

Posted

E jbg.

Imam ja plan B ako Vam nije daleko mozemo kod mene na vikendaju u nedelju.

Vikendica je na Dunavu kod Sombora, tacnije Bezdana i ima sve uslove za druzenje, provereno vise puta.

Ako mozete da se organizujete zbog puta, pa makar vas bilo i trojica po autu zbog troskova javite do sutra do kraja dana.

Evo neke slike da vidite o cemu se radi:

Objekat:

thumb.php?id=1059_4AB3CD9F,

mesto za rostilj:

thumb.php?id=A64D_4AB3CDDE

Atmosfera:

thumb.php?id=FB77_4AB3CE87,

A ako ne uspe rostilj tu je uvek carda za nedaj boze:

thumb.php?id=6557_4AB3CED9

Poziv je ozbiljan i imamo sve uslove i za kotlic i za rostilj. mozemo i sutra u vece pa da cugamo celu noc a onda u nedelju rostilj ili kotlic.

Jedino mi je bitno da potvrdite da li ste zainteresovani do sutra najkasnije do cca 13h da bi se mogao organizovati jer sam posle na berbanskim danima na Palicu a to je onda pomracenje do nedelje. :lol:

Posted
Eto mene ali moram da vas razocaram, tek su mi veceras moji rekli da je u nedelju radna akcija na vikendici, tj. babe se organizovale da peku paprike i prave ajvar, tako da ne bih bas voleo da vas uposlim da ljustite paprike :oops::oops::oops:

Poziv ostaje za sledecu priliku SORRY :packa

Jbga...

@Propeler

Daj malo precizniju lokaciju,kilometrazu,koliko je daleko od Sombora?

Ima li zainteresovanih?

Posted

CBC je nesto drugo, svraticemo i tu :lol:

Ok, znaci Pancevo otpada, ako ima dovoljno zainteresovanih da se ide kod Propelera, izjasnite se do sutra ujutru..

Ja bih mogao ako imam dobru ekipu i sutra uvece da zapucam tamo...

Iako mislim da tu ima oko 200km voznje..tako da cemo morati da se potrpamo po kolima, u slucaju da se ide.

Posted

Kao sto rekoh mozemo i subotu vece pa da se prespava, a moze i nedelja, samo mi je bitno da se izdogovaramo sutra pre podne dok sam na poslu da znam i no frx.

Ja ne znam kako se iz Bg stize do Sombora, dal ima neka precica pa ne znam da kazem koliko je km. Sad cu metit mapu i oznacit di je da znate, a sto kaze Honda, sedite po troje u auto i to je onda smesan trosak.

thumb.php?id=B74A_4AB40CBC

Koliko vidim moze da se ide autoputem do NS i onda preko B. Palanke ili B. Petrovca i Odzaka do Sombora. U Somboru se nadjemo npr. i od Sombora ima jos 16km do Bezdana tj 20km do Dunava. :lol:

Posted

Ja moguce da otpadam,jer mi je bas daleko (oko 300km),a nema sanse da dodjem sutra pa da se vracam u nedelju,posao nekoliko obaveza....

Tako da ako nebudem isao,lep provod svima :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...