Johnny B lude Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 E pa ja sam na odmoru od subote, tako da... Ipak ne moze bez mene Verovatno cu vas cekati kod Banovaca
bandic Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 nije frka da je povedem. Javi ako treba, nego kad je skup gore na vencu? Da znam kad da krenem iz coke. I ako zakasnim gde da vas nadjem?
TRIO_driver Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Moram da se sastavim, i da posaljem svima poruke, kao i da utvrdim gde cemo se naci...Javicu ti! Salim se za Kristinu, bice to ujutru, tako da ako vozis momacki, imas sat vremena Coka-NS, tako da racunaj sat ipo ranije...
bandic Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ima meni momacki policija da sve po spisku. Da ne govorim sto mi auto spusten, ostacu bez tockova ali nema frke samo ti javi na vreme
Savke VTI Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Rekao mi je kolega da ne krecemo slucajno preko batajnice posto se radi neki nadvoznjak(most) bem li ga pa su velike guzve...
TRIO_driver Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Bas tako, ali iz pravca NS, iz pravca BGD, nije problem, jer sa te strane se ide preko nadvoznjaka, a iz pravca NS preko raskrsnice dole... Javicu gde i kako posle 14h za moje...
Johnny B lude Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Da rade nadvoznjak, ali preko bataje nije guzva (autoputem) u pravcu Bg-Ns, za vracanje je jbno, tj Ns-Bg. Tako da u povratku, bolje ili starim putem preko Batajnice ili preko Rume.
parezan Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Ja ne znam zasto komplikujete.. Ja redovno idem autoputem na Rumu, NS_BG i nikad nikakvih problema, stajanje, dzombe i ostalo.. Tu vam je autoput i jeftiniji, a dolazite tacno na Iriski venac, nema nikakvog obilazenja.. Istina, nesto je duzi put (u km), ali to je NS-BG, a do venca je to zanemarljivo..
Vladeta Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Koliko cemo se vozati Km sutra ukupno? Jel moze neka procena?
zli_wuk Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 ja ako podjem cheka me dobrih 500+ ako ne i 600
parezan Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 ~ 100km je BG-NS autoputem za Rumu i oduzmi 10ak km posto je Iriski venac pre.. ALi ajd, racunaj 200km ukupno ovamo i tamo.. Jedino ako budete hteli da grmite uz venac i nazad, onda moze da izadje i vise u zavisnosti od broja krugova Ne zaboravite 120din za autoput u jednom pravcu
level3 Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Beograd - Ruma 65km Ruma - Irig 10km Irig - Iriski venac (fruska gora) 5km Ukupno 80x2= 160km Ko hoce da jede i pije nek ponese meso i pice. Za rostilj je najbolje svinjski vrat ili piletina. Ko voli pljeskavice cevape nek ponese. Case, tanjire i zacine ce uzeti klub. J.B. Lude ponesi zastave. Vidimo se sutra
Nemanja Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Beograd ostaje inter continetal , parking ispred u pola 10?
Kabe Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Okupljanje kod inter kontinentala u 9:30. Polazak je u 10h. Yep
TRIO_driver Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 NOVOSADJANI I VOJVODJANI: Bio sam u strahovitoj guzvi, pa sad tek obavestavam redom.. Okupljamo se u 11h na parkingu kod Stranda, okretnica autobusa broj 8, kod taksi stanice, medju onom parking sumom.. Cekamo se do 11.20h, posle toga idemo u konvoju odmah na most, i pravac Fruska Gora. Poneti hranu i pice za sebe. Ako trebaju neke konsultacije, mozete me okrenuti na 063/573-985, Zivko. Vidimo se!
parezan Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Bilo bi lepo da se dogovorimo oko lokacije na vencu (bar okvirno), ukoliko neko bude kasnio iz opravdanih razloga , posto je gore signal malo kritican, pa da ne propadnu cevapi i kobaje I evo ja se javljam da najverovatnije necu stici u 11:20h, ne morate me cekati ali gore stizem.. Taman dok se vatra raspali
Tihomir Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Koliko sam razumeo bice na istom mestu kao i prosli put.. Ako ne znas skoknuce neko po tebe..
TRIO_driver Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Lokacija je, kad se ide sa strane NS, uz Venac: 1)popeti se uz Venac 2)na Vencu, vrhu kad se popnete, imate parking sa leve strane, desno dalje za Irig i Rumu, a desno odmah pri vrhu, naspram pumpe, put za ROSTILJ. 3)putem do kraja, do raskrsca tri puta, gde se jednim ide za Rakovac, Beocin i sl., drugim za Vrdnik, a trecim u neko odmaraliste..Tu ce biti brdo kola, Hondi, po tome cete znati, logicno... Sad sam skontao da sam upravo poslao 97 poruka raznim Hondasima... Umro mi je telefon, javljaju mi neki da nece moci, CRX srebrni, R_u_b_es, itd... No, bice nas makar 5-10...
Recommended Posts