Jump to content

Zatvaranje sezone 2009 - roštilj (25.10.2009)

Recommended Posts

Posted
Krivina i uzbrdice ima i od Iriga do venca ali samo jedna traka.

Pazite samo da neki auto ne zavrsi u sumu.

Nije potrebno samo biti dobar vozac, morate poznavati i stazu.

Drugo, mozda neko ovo cita pa napravi sacekusu.

Tako da ne zaleci se sine brute :)

Slazem se! Venac je odlican, ali i opasan, divljati se isplati jedino sa novosadske strane, i to uzbrdo, dok nizbrdo tu i tamo, stoje panduri, a i treba imati dobre kocnice..

Od Iriga nikako, ima samo dve izuzetno kratke krivine, gde je dozvoljeno da se pretice, ostalo je sve nepregledna puna linija, i bolje idite polako, nego da se nesto desi...A i ako vas saceka sleper, ici cete 20 km/h na sat...

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma *ebo krivine daj mesa!Samo da bude lepo vreme i idemooo!Pixi ili neko drugi da mu treba prevoz,kod mene ima 3 mesta.

A inace radni dani kisno,subota promenljivo oblacno do 9 stepeni max. dnevna.U nedelju isto.

Posted

Nisam pametan, da ne mracim preterano, videcemo kakvo ce vreme biti od petka, ali mislim da nismo trebali da propustimo prethodna nekoliko vikenda :(

Posted

Ako bude lose vreme i ako je tacno da ce biti 9 stepeni max, onda cemo lepo da se smestimo u neku kafanu, nesto popijemo, pojedemo...

Mozemo u MB rodic, kao sto smo bili ranije ili ako NS ekipa ima neki drugi predlog?

Posted

MB bi bio najbolji, ogroman parking, puno mesta, jedino sto moramo da prodjemo kroz ceo grad, a bice nas(nadam se) 30tak kola....

Samo da je suvo, debeo duks, duple gace i Kumova devojacka sreca od cevapcine i sta ces vise... :D

Posted

Zavisi koliko vas ima, tako cemo i da nadjemo kafanu.

Treba parkirati 20 pa navise kola, smestiti odjednom nedeljom 30 i vise ljudi, a kod nas u restoranima bogme nije kriza, jede se samo tako, zato mi je MB dobar..

Realno, mene nesto hrana i ne tangira, vise mi se svidjaju ona piva na tocenje, veliki stolovi gde moze dosta ljudi da sedne, kao i veliki parking...Treba da smo celina, da je vas par, odveo bih vas u restoran sa najboljom klopom, ali tamo stane dva auta na parkingu, i 4 stola... ;)

Posted

ALO GOSPODO otputovali ste po ko zna koji put daleko.

Mesto skupa IRISKI VENAC.

Ako bude bilo hladno odlazimo u restoran Planinar, elektro Vojvodinu ili sta vec nadjemo gore.

Ko spomene Novi Sad dobija BAN :mrgreen:

Posted

ja sam se danas chuo sa zivkom aj vidite to kako shta pa javite dok imam neta tj kuci sam do nedelje tako da net valjda nece bit' problem al ono nek bude zvanichno u takpe da se chuje prognoza itd :lol:

Posted

Ako najave u nedelju kisu, otkazujemo skup i cekamo da vidimo kakvo ce vreme biti sledece nedelje.

Najavljena prva lepa nedelja palilmo 200 na sat, obozavam tu krivinu, 200 na sat ccc :mig1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...