Jump to content

Zatvaranje sezone 2009 - roštilj (25.10.2009)

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imamo i jos jednu varijantu, nasi drugari iz opel kluba prave sutra rostilj na avali (carapicev brest), u stvari kampuju gore ceo vikend, jako lepa lokacija, pa mozemo tamo da idemo sutra! Pozvani vec jesmo. Ako ima zainteresovanih javite se pa da organizujem sutra polazak!

Posted

Ne vredi brate, ne da nam se, oni su do 9 ujutru tamo, posle odose...

Ostaje nam banjica, ali za sledeci vikend cemo zato da smislimo nesto, tj. ja cu smisliti! :lol:

Posted
Sta reci ? Mi ipak bacili cevape u vutru da se ne bace ... :lol:

19092009385.th.jpg

Jes' ti prosao pored mene juce na fruskoj gori.. Nisam bas lepo video od sunca, a i gledao sam da mi nesto ostane od kola od j...enog asfalta.. Mamu im j... napljacuju upad na put koji je gori od oranice :evil: Ja nisam prosao bez rostilja ovog lepog vikenda :D

Posted

Yep! Odlucismo sa zenom da ipak odradimo izlet ... i ja sam ogulio prednji branik na vise mesta kad smo obisli TV toranj! Uzas. Nije mi zao da platim "ekolosku taksu", al' barem put da srede!

Inace vreme je bilo :klanjamse:

Posted

Ja sam za da napravimo neku voznju negde van beograda pa da odemo negde na klopu tipa one carde sto je propeler pokazivao ali samo malo blize nesto ako je neko za?

Ili da ostane prica sa vikendicom?

Hondasi izjasnite se?

Posted
Meni ovaj vikend "no good". :zbunjen

Imam proslavu neku za vikend u Novom Sadu i grozdjenbal u Karlovcima. :cuga

Ako vidis neku banderu od dva metra, a ni devojka mi nije mnogo niza, javi se..Ja sam na Georgievu, romantika, sta da ti kazem.. :mrgreen:

Posted

Naravno, tebe nemož promašit čovek ni da oće. :lol:

Svakako cu da svratim do TRIO motorsa u subotu do 14h da ostavim avans za ona dva žmigavca kolegi za Nisana i da kupim ulje od tebe. :D

Posted

Vreme bi trebalo da posluzi za ovaj vikend.Ja sam isto za negde van Beograda ali nemam nista pametno da predlozim gde bi moglo nas 15-ak da se okupi.

Jedino kao sto je Vedran rekao za alternativu Avala,Kosutnjak.

Posted

Hehe... skupljam se sa nekim drugarima iz studentskih dana za vikend, tradicionalna šteta u Karlovcima, tako da dolazim solo za vikend, pa ko preživi pričaće... :cuga

Ostajem subotu i nedelju. Ako bude nekog skupa u nedelju tu oko NS, svratiću pre odlaska kući. :lol:

Posted

Pa, blizi se vikend, munjevito :lol: a vreme i dalje lepo.. Ceka nas da se skupimo pa da krene hladno :D No, ipak mislim da nam je ostao jos jedan, EVENTUALNO dva vikenda i posle toga zahladjenje.. Mislite o tome.. Fruska gora, subota - nedelja?!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...