Dark Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Nama odgovara i Sombor. Samo da se krka
Vedran Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Koliko ja vidim nista od ovoga, nema dovoljno zainteresovanih..
Propeler Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Sta da Vam kazem osim da ste neozbiljni do j*ja.
Vedran Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Imamo i jos jednu varijantu, nasi drugari iz opel kluba prave sutra rostilj na avali (carapicev brest), u stvari kampuju gore ceo vikend, jako lepa lokacija, pa mozemo tamo da idemo sutra! Pozvani vec jesmo. Ako ima zainteresovanih javite se pa da organizujem sutra polazak!
Kabe Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Najbolja varijanta! Pa da pocenmo sa spiskom Generale...
Vedran Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ne vredi brate, ne da nam se, oni su do 9 ujutru tamo, posle odose... Ostaje nam banjica, ali za sledeci vikend cemo zato da smislimo nesto, tj. ja cu smisliti!
Dark Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Sta reci ? Mi ipak bacili cevape u vutru da se ne bace ...
Savke VTI Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Koja steta sto smo protracili ovako lep i suncan dan
parezan Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Sta reci ? Mi ipak bacili cevape u vutru da se ne bace ... Jes' ti prosao pored mene juce na fruskoj gori.. Nisam bas lepo video od sunca, a i gledao sam da mi nesto ostane od kola od j...enog asfalta.. Mamu im j... napljacuju upad na put koji je gori od oranice Ja nisam prosao bez rostilja ovog lepog vikenda
Dark Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Yep! Odlucismo sa zenom da ipak odradimo izlet ... i ja sam ogulio prednji branik na vise mesta kad smo obisli TV toranj! Uzas. Nije mi zao da platim "ekolosku taksu", al' barem put da srede! Inace vreme je bilo
Vedran Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Hocemo li nesto da pravimo za ovaj vikend? kakvo vreme najavljuju?
TRIO_driver Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja cu u nedelju izgleda da palim u Sabac na vasar, Vendi peva.... I to idem verovatno sa Hemi426, boze, ovi Ameri samo country vole...
Savke VTI Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ja sam za da napravimo neku voznju negde van beograda pa da odemo negde na klopu tipa one carde sto je propeler pokazivao ali samo malo blize nesto ako je neko za? Ili da ostane prica sa vikendicom? Hondasi izjasnite se?
Propeler Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Meni ovaj vikend "no good". Imam proslavu neku za vikend u Novom Sadu i grozdjenbal u Karlovcima.
TRIO_driver Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Meni ovaj vikend "no good". Imam proslavu neku za vikend u Novom Sadu i grozdjenbal u Karlovcima. Ako vidis neku banderu od dva metra, a ni devojka mi nije mnogo niza, javi se..Ja sam na Georgievu, romantika, sta da ti kazem..
Propeler Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Naravno, tebe nemož promašit čovek ni da oće. Svakako cu da svratim do TRIO motorsa u subotu do 14h da ostavim avans za ona dva žmigavca kolegi za Nisana i da kupim ulje od tebe.
Nemanja Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Vreme bi trebalo da posluzi za ovaj vikend.Ja sam isto za negde van Beograda ali nemam nista pametno da predlozim gde bi moglo nas 15-ak da se okupi. Jedino kao sto je Vedran rekao za alternativu Avala,Kosutnjak.
TRIO_driver Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Hahahaha, znam da smo Parezan i ja zauzeti momci, ne znam Propeler za tebe, ali mozemo Honda romantic meeting da organizujemo...
parezan Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Ih, bre, gde ce u sumu sa drvima Nista nemoj dovoditi, ovde ces nesto pokupiti, posle koncerta, kad se raspilave i napiju Javi se ako dolazis..
Propeler Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Hehe... skupljam se sa nekim drugarima iz studentskih dana za vikend, tradicionalna šteta u Karlovcima, tako da dolazim solo za vikend, pa ko preživi pričaće... Ostajem subotu i nedelju. Ako bude nekog skupa u nedelju tu oko NS, svratiću pre odlaska kući.
TRIO_driver Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ako se otreznis do 15h u nedelju, zovi, posle toga palim za Sabac...
parezan Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Pa, blizi se vikend, munjevito a vreme i dalje lepo.. Ceka nas da se skupimo pa da krene hladno No, ipak mislim da nam je ostao jos jedan, EVENTUALNO dva vikenda i posle toga zahladjenje.. Mislite o tome.. Fruska gora, subota - nedelja?!
Recommended Posts