Cirko Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 5 hours ago, sale vti said: ?? Zar stvarno mislis da moze zena na mene da utice na duzi rok :). Kasno mi je za ovu godinu ali planiram sledece sezone da vratim 2 tocka. Pisao sam vec - mislim da je za mene prava mera novi CB650R. U medjuvremenu, mora da se ide i druzi sa bajkerima, te cu stoga doci da vas gledam 31-og i navijam!
Serdjo Posted May 18, 2020 Author Report Posted May 18, 2020 Taj cb650r je bukvalno najlepsi nejked srednje klase koji sam video. Jesmo mi pomalo pristrasni ka brendu, ali motor izuva zvoni i prsti. 19ljuba82 and toshiro 2
Cirko Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 Upravo taj ☺️. Crni ili bordo-crveni? I super mi je ovaj far u retro fazonu... 19ljuba82 1
Serdjo Posted May 18, 2020 Author Report Posted May 18, 2020 Onaj bordo crveni je bas prelep. Jos jedna slika i necu vise da smaram ahahhahhaha 19ljuba82, neshwill, Vedran and 2 others 5
schonenk Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 Odlicne su fotke, nekad pomislim da su samo one vredne kotizacije. Plus su ove na dvotockasima mnogo licnije. Svidja mi se sto su viziri providni pa moze da se vidi i pogled fokusiran na stazu. Serdjo 1
sale vti Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 @Serdjobordo je na redu posle zelenka. Na slikama je onako, ali uzivo izuva. No ta prica otom potom...
Cirko Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 29 minutes ago, sale vti said: @Serdjobordo je na redu posle zelenka. Na slikama je onako, ali uzivo izuva. No ta prica otom potom... ?
sale vti Posted May 18, 2020 Report Posted May 18, 2020 Ne citiraj post iznad svog. Cirko and 19ljuba82 2
Serdjo Posted June 15, 2020 Author Report Posted June 15, 2020 Par fotki sa Navaka. Bas sam zadovoljan ucenjem, skinuo 4 sec od prvog puta ali sto je bitnije mnogo tecnije vozim, ja sam smireniji ispod kacige i polako se opustam i ubrzavam kroz krivine. Praksa cini svoje. Izmedju Londonskih kisa malo gasa po ravnicama. Imam i solidan klip zadneg stinta u nedelju, ali ce da potraje dok okacim. schonenk, Misic, neshwill and 6 others 9
Serdjo Posted June 16, 2020 Author Report Posted June 16, 2020 kineski forum https://youtu.be/ctrDOpSHlUw Robi R, Colman, FEKI_CG4 and 1 other 2 2
Cirko Posted June 16, 2020 Report Posted June 16, 2020 Nema spustanja u drugu brzinu? Vidim sve vreme si u krivinama u trecoj? Serdjo 1
Serdjo Posted June 17, 2020 Author Report Posted June 17, 2020 Za sada vezbam da budem tecan i konstantan, a vracanje u drugu mi samo pravi problem. 2ga na par mesta samo, a inace je kratak menjac i raspon obrtaja pa povlaci lepo gde treba i iz 3ce a da ne remeti trakciju zbog saltanja. Cekam da @veljaBandit pogleda snimak pa da posavetuje
neshwill Posted June 17, 2020 Report Posted June 17, 2020 5 hours ago, Cirko said: Nema spustanja u drugu brzinu? Vidim sve vreme si u krivinama u trecoj? Nece da haba vozilo
Misic Posted June 17, 2020 Report Posted June 17, 2020 Ako smem da se ukljucim..a smem..vidim da su retrovizori oboreni kao oštrica...tj sve za bolji i manji čeoni otpor...iskusno iskusno.. Robi R 1
Serdjo Posted June 17, 2020 Author Report Posted June 17, 2020 E to je bezbednosni mehanizam za nubove, pocetnicima savetuju da skinu ili preklope retovizore. Da ih ne remeti brzi saobracaj koji dolazi iza. Meni bas ima smisla jer su gotovo svi u plavoj brzi od mene i da ih gledam puno u retrovizoru sigurno bih izletao na travu bez potrebe.
Serdjo Posted June 23, 2020 Author Report Posted June 23, 2020 Zakazan redovan servis u Delti i konacno na Pa table. neshwill 1
Serdjo Posted June 29, 2020 Author Report Posted June 29, 2020 Posle nekih 8-9 meseci druzenja i dosta druma mogu reci da je ovo savrsen motor za pocetnika ili svakoga ko se tako oseca i ne zeli da se puno eksponira na ulici i izlaze drami Ekonomija mu je jaca strana, 3,5l magistrala do 5-6l navak prekidac voznja. Povoljna registracija. I ako se izuzme ovlasceni servis, povoljno odrzavanje jer je mali agregat. Mozda na navaku nije najbrzi, na turama nije najudobniji ali je vrlo sposoban i kada se tu nadje vozi se sa velikim uzivanjem. U gradu je prvi. Povlaci jako lepo sa niskih tako da mu semafori i guzva ne padaju tesko. Lagano se mota i provlaci svuda. Neke mane po meni, ali to je vec individualno: Sediste moze biti udobnije, kocnice za moj ukus malo slabije, tabla teze citljiva pri jacem suncu. Za vozaca sitnije ili srednje gradje savrsen motor za sve namene, odlicna autonomija, odlican odnos cena/kvalitet/zabava/troskovi, sto je negde i jako bitna skala vlasnicima ovakvih igracaka. Motor nije na prodaju, ovo nije oglas, samo pozitivno iskustvo i najtoplija preporuka. Za uzivanje, pogotovo ko je nov na 2 tocka, nisu potrebne 1000ke ili preskupi GSovi. Dovoljna je mala Honda od 47ks Sporcki poz PS (isto Srdjan, gugla 2019 Afriku twin od soma kuba, 15k eur, i da je nakrcana opremom) Nojke, FEKI_CG4, biciklista and 10 others 10 3
Serdjo Posted July 28, 2020 Author Report Posted July 28, 2020 neshwill, sale vti, robbief and 4 others 7
TRIO_driver Posted July 29, 2020 Report Posted July 29, 2020 Meni se baš počeo da sviđa X-ADV, samo baš ima cenu..maltene dodaš još malo i eto ti Afrika. Ako je samo grad, onda Forza 300, a NC je savršen allrounder. CB BB RR MR DR ne se snalazim, ne merem komentarisati.. 😎
Colman Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 On 7/29/2020 at 9:56 AM, TRIO_driver said: Meni se baš počeo da sviđa X-ADV, samo baš ima cenu..maltene dodaš još malo i eto ti Afrika. Ako je samo grad, onda Forza 300, a NC je savršen allrounder. CB BB RR MR DR ne se snalazim, ne merem komentarisati.. 😎 Daj zajaši jednog i slikaj da imam predstavu kako to izgleda sa višim bajkerom... I od mene ima lajk, kao i nc750x, mada mu je cijena 🙄
Serdjo Posted July 31, 2020 Author Report Posted July 31, 2020 I jednog i drugog ima dosta po ulicama i putevima. NC je fazon najprodavaniji nov motor ispod soma kuba.
TRIO_driver Posted August 1, 2020 Report Posted August 1, 2020 11 hours ago, Colman said: Daj zajaši jednog i slikaj da imam predstavu kako to izgleda sa višim bajkerom... I od mene ima lajk, kao i nc750x, mada mu je cijena 🙄 Koji tačno te zanima? 😜
Colman Posted August 1, 2020 Report Posted August 1, 2020 1 hour ago, TRIO_driver said: Koji tačno te zanima? 😜 Ma ako imaš priliku odradi test oba pa napiši kratki rezime... 🧐
Recommended Posts