skyline Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 mnogo se klizalo preko nosa i tu gubile sekunde, a ne stotinke ko je sebe i auto uspeo da obuzda u tome, napravio je dobro vreme krivo mi je sto sledece godine nece biti huja da se i ja oprobam a sto se skupa tice, super, kao i uvek Quote
Hondulja Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Bio sam pre par nedelja na na skupu Alfista, takodje na Adi Huji, najbolje vreme je bilo 51' Alfa 156 2.0 twin spark stock, krivo mi je sto im nismo skinuli vreme... Quote
kachavenda Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 jesmo, max je vozio ispod 51, samo se ne secam tacno koliko... 50,3nesto... Quote
AcaS. Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ja sam pravio vreme kao da sam vozio SDi-a ali neka posle kad razmislim 1 put ma extra Sto i Max kaze sa malo treninga mozda sve da se popravi. Quote
Shikamaru Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Utvrdjen problem na autu.....odvrnuo se filter za ulje Ako neko ima sliku ili jos bolje snimak ne bi bilo lose da vidim kako je izgledalo van auta.... Quote
Propeler Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 jesmo, max je vozio ispod 51, samo se ne secam tacno koliko... 50,3nesto... Tacno, Max je jedini bio ispod 51" a bilo ih je nekoliko sa 51" i nesto, SaleVTI, Paja, bela Integra... Quote
mareCIVIC Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 Svoja misljenja o ukusima ne mozes tek tako pisati na forumu. da ja postavim brdo klipova sa time attack-a, i jedan sa free run-a Bice jos 2 klipa Quote
Hondulja Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Pa jel ima neko listu sa svim vremenima? Quote
Shikamaru Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Jeste da je sramota ali ovo je jedini snimak koji imam.... Quote
Vedran Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Oborili smo to vreme. MaxB je vozio 50,86 Evo i vremena po klasama: Klasa I: 1. Aleksandar Faro (civic 1.4is, 90ks) - 56,32 2. Goran Porčić -GoGo (crx mk1, 100ks) -57,58 3. Bojan čuričić -pinhead (civic 1.4is) - nije vozio Klasa II 1. Dejan Popović (civic coupe 1.5, 120ks) - 53,98 2. Dragan čorđević (prelude 3gen, 140ks) - 54,16 3. Dragan Stojković - 1nsane (acura integra, 136ks) - 54,45 4. Vladimir Talijan - driver (civic englez, 125ks) - 54,45 5. Petar Ješić - shikamaru (civic 5gen, 125ks) - 54,57 6. Marko Veljković - markokg (CRX mk2, 130ks) - 55,08 7. Vladimir Božić - Pančevac (crx mk2, 130ks) - 55,83 8. Milan Paripović (civic 8gen, 140ks) - 57,70 9. Ilija Kalaba (civic 8gen, 140ks) - 57,73 10. Slaboljub Delić (prelude 3gen, 140ks) - 58,21 Klasa III 1. Aleksandar Savkov - MaxB (Accord 2008, 155ks + chip) - 50,86 2. Pavle Antohin - Paja (civic VTI 6gen, 160ks+) - 51,16 3. Aleksandar Kovačević - sale vti (civic 5gen, 160ks) - 51,58 4. Vladimir Milićević (integra TypeR, 190ks+) - 51,79 5. Miloš Pršić (civic englez Vti, 169ks) - 52,11 6. Sava Vidaković - savke vti (crx del sol, 160ks) - 52,52 7. Aleksandar Stojadinović - Aca.S (Civic 7gen TypeR, 200ks) - 52,89 8. Boris Trutin - CG8 (civic 6gen vti, 160ks) - 54,29 Quote
WRRT Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Svaka cast za organizaciju, zao mi je sto nisam mogao da dodjem ( nisam bio u Bgd-u), cuo sam da je bilo sjajno jos jednom Quote
Lana Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Evo i mene, podvijenog nosa i crvenih ociju da se kol'ko-tol'ko opravdam: elem, izgleda da je ambrozija na Huji malo poranila, pa mi je krenula polenska prokletinja. Otisla u kola, upalila klimu - nije vredelo... Bilo je fino dok sam bila tamo, a ispala sam blesava sto nisam popila lek za alergiju pre polaska... Barem mogu po slikama da vidim sta sam propustila, znam da nije to-to, ali da sam ostala, morao bi neko da me vozi lekaru... I da, nadam se da su svi popunili upitnike devojcici iz Delte - to mi je studentkinja Quote
markokg1982 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Utvrdjen problem na autu.....odvrnuo se filter za ulje Dobro je.. bas sam se pitao sta se to desilo... Klasa II 1. Dejan Popović (civic coupe 1.5, 120ks) - 53,98 2. Dragan čorđević (prelude 3gen, 140ks) - 54,16 3. Dragan Stojković - 1nsane (acura integra, 136ks) - 54,45 4. Vladimir Talijan - driver (civic englez, 125ks) - 54,45 5. Petar Ješić - shikamaru (civic 5gen, 125ks) - 54,57 6. Marko Veljković - markokg (CRX mk2, 130ks) - 55,08 razlika izmedju prvog i sestog je jedva nesto malo preko jedne sekunde. Ja mislim da sam sesti jer je KABE merio vreme i zaustavio stopericu sekundu ipo posle mog prolaska pored njega Lana, studentkinja ti je dobar manipulator. Anketu su pupunjavali i oni koji nisu vlasnici honde Quote
mareCIVIC Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 Evo jos 2 klipa, na drugom nesto nije usaglasen zvuk... Quote
mareCIVIC Posted June 8, 2009 Author Report Posted June 8, 2009 "Svoja misljenja o ukusima ne mozes tek tako pisati na forumu". Ok, vidim da je nekoga u srce pogodio moj komentar o Sony CRV-u, ali mora biti i negativnih komentara Quote
TRIO_driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ajde, sad kad sam se naspavao, da i ja napisem sastav... Ovako, prvo odusevljen sam svime, standard. Drugo, jako sam srecan sto je dobra atmosfera vladala sve vreme, sto sam bio pod manjom presijom nego na skupovima drugog tipa, ovde smo stand namestili za 15 minuta, i ostalo sam proveo druzeci se sa Hondasima, s obzirom da vas gomilu znam, bilo mi je drago da sam mogao sa svakim da stanem, malo popricam, smejem se, druzim... O kompaktnosti ekipe iz NS i Vojvodine, nemam reci, mislim da nas je bilo 15 Hondi, plus moji Hyundai-ji, Elantra, H1 i Santa Fe, drago mi je sto sam neke nove ljude konacno poterao sa mnom, pa su imali prilike da vide stazu, druzenje, zezanje, HCS duh, probaju auto na stazi, sad kad ih budem sledeci put zvao, nema potrebe da im pricam, samo pitaju kad i gde... Ako bude bilo price oko nagrade, odmah da kazem da smo odlucili otac i ja, nagradu je dobio onaj ko je pravi Hondas, a po time podrazumevam da bude i celo vreme na skupu...Zao mi je sto Lana nije dobila felne na kraju, cekali smo, Accord place za felnama, ali tako je ispalo, sledeci put vise srece.. Mislim da bi bilo lakse sumirati kroz neke brze utiske moje vidjenje: -Nema lepseg osecaja, nego kad vodis kolonu na autoputu, a iza tebe reka Hondi.. -Ide Elantra 190 km/h i umire, sve na benzin, a Kabi mi se zalepio u dupe, i sreca naplatna rampa, pa smo obojica usporili, inace bi morao da se sklonim.. -Idem 160 km/h, a Tihomir sa troje u kolima proleteo pored mene, kao da idem 20 km/h na sat.. -Rade F23 Prelude je imao malih problema, pregrevao se motor, ali s obzirom da je istrcao 500k km, i trci i dalje, oprosticemo mu...Jedino sto mi je vozio promoterku, pa sam morao da pazim na njega... -Neizmerno mi je, kao Kachavendi, drago sto je Accord usio sve Civice i CRX-ove, i tu malu boraniju, MadaFaccord nema premca.. i jos je CL, bele boje, mislim sta reci... -Izasao sam na stazu i tuge, ja imam kadice i pojaseve, i nema mrdanja, ali mi je motor nejak, a svi ostali imaju snagu, ali zato letis kao Supermen sa sedista.. -CRX VTEC ide kao mutav, ali mutav, bas mutav, znaci kad zapeva, pa sa CAI, smrzem se, a Tihomir se smeje li smeje, srecan covek, nema sta.. -Djura Pinhead moze odmah na Drift King of Europe, taj bi driftovao i sa Yugom opusteno, boli mi desna saka, kao da sam ne znam sta radio.. a ne vozio se sa krivinama sa njim, koliko sam stezao onaj drzac gore.. -Kum je uslikao toliko slika, ali pred kraj mislim me nije pogodio, a slikali smo se zajedno... -Vidim da je svim mojim Hondama bilo puno srce sto su dosli, i imam sigurno jos desetak redovnih, koji su nazalost izostali, a dosli bi, da su mogli.. -Lale ko lale, bez kuckanja nista, ovaj put je Propeler bio van price, kucnuli se u Titelu zuti Jovanov EW3 sa kukom, a Parezan dobio duks, i sad ce novi zmigavac.. -U povratku smo se vracali svi slozno nazad, preko Titela, kroz sela, milina kad se zezate, nigde nikog, i stali smo slozno na pumpu kod NS, popili jednu sloznu HONDA kafu, i uz obecanje da ih opet zove, rastali se.. MENI JE BILO PRELEPO, VOLIM KAD SPOJIM POSAO I ZADOVOLJSTVO, ali ovde mi je posao maltene bio u drugom planu, ja sam uzivao...Jos 3 skupa i vozicu Hondu... Quote
Johnny B lude Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Evo i ja da se oglasim kao jedan od organizatora ovog skuuuuupaaa Prvo da se zahvalim svim sponzorima, clanovima i svima koji su bili na skupu i uvelicali jos jedan HCS skup. Sto se organizacije tice, mislim da smo odradili odlican posao i da su na kraju svi bili zadovoljni i lepo se proveli. Kao i da smo ispunili Vasa ocekivanja. Jos jednom Hvala svima. P.S. Ja sam prezadovoljan. P.p.S. Opet smo dokazali da smo Simply the best! Quote
Lana Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ako bude bilo price oko nagrade, odmah da kazem da smo odlucili otac i ja, nagradu je dobio onaj ko je pravi Hondas, a po time podrazumevam da bude i celo vreme na skupu...Zao mi je sto Lana nije dobila felne na kraju, cekali smo, Accord place za felnama, ali tako je ispalo, sledeci put vise srece.. Eto, znala sam da ce nesto jos da me umalerise Nisam zbog felni ni dolazila, mada bi mi legle na Acu, cak sam istini za volju mislila da se ni ne prijavljujem na nagradnu igru - licno mislim da ne bi bilo narocito fer da ja koja sam imala clansku kartu citava 3h pre izvlacenja dobijem felne ili bilo sta drugo, ispred ljudi koji su u klubu mnogo duze. Znam, ispala sam ovakva i onakva, ali znam sebe, znam svoje polenske alergije i da sam ostala bilo bi cupavo. I ovako sam dobar deo puta do kuce (a i jos uvek) kijala toliko da mi je volan za dlaku ispadao iz ruku... Sta cu, ostaje mi da se izvinjavam & da se jedem sto sam omasila felne... Quote
Kabe Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Jos jedan Honda skup je iza nas. Mogu samo reci posle ove bujice pozitivnih komentara (koji mi pune srce) da je atmosfera bila veoma pozitivna, a druzenje na nivou PRAVIH HONDASA . Hvala svima onima koji su prisustvovali i ucestvovali zajedno u manifestaciji sa nama i svima koji su pomogli da ona uspe. Takodje se zahvaljujem svim sponzorima na podrsci, kao i dobitnicima nagrada. Ako je bilo nekih nedostataka, ne zamerite, jer jedino sto mozemo da vam obecamo je da ce sledeci skup biti jos prijatniji, veci i bolji . Nisam napravio nijednu fotku zbog kruzenja i organizacije. Ali vidim da ima brdo multimedije tako da uzivam gledajuci. @Driver Sve pohvale za set - fenomenalno, kao iz za stajling prilikom trkanja - objasnio si da nemas slucajno taj nick Quote
TRIO_driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 I ja bi voleo da si ti dobila, mi smo cekali, ali nazalost, prodje vreme, pa smo onda isli dalje, ali ovaj deo, za clansku, nemoj tako misliti, i ti si prava Hondasica, ovo je zdravlje i visa sila, ne sumnjam ja da ces ti ici sa nama jos, dolaziti na skupe i biti redovna i na forumu, bitno je da si u Hondi, da smo te zarazili, i da imas srece... Quote
Kabi Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 -CRX VTEC ide kao mutav, ali mutav, bas mutav, znaci kad zapeva, pa sa CAI, smrzem se, a Tihomir se smeje li smeje, srecan covek, nema sta.. Strasan auto i jos ludje ide pa jos lepo upakovan,bruka Quote
Shikamaru Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ljudi, svaka cast i za slike i za clip-ove!!!! A da zaboravio sam da kazem.... Djuro, necemo da manjamo voditelja Quote
Pinhead Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Prvo - ja se izvinjavam sto sam se malko derao na mic ... sta ce dete, nikako da nauci Drugo - izvinjavam se Zivku sto sam mu onemogucio da se ... zadovoljava narednih nedelju dana Trece - izvinjavam se vozacima kamioncheta ( accord odmila ) sto sam ih potcenio Cetvrto - hvala svima na podrsci i uzdrshci ( iako sam ke..ao za medalju kao i uvek, nisam cuo dobacivanja ) Peto - hvala svima koji su na bilo koji nacin doprineli ovom skupu Sesto - hvala Mashi za limunadu i pola piletine, i hvala Vedranu za cevape. Pasulj bio neshto slab izgleda .... Sedmo - ...mislim da je dosta za ovaj post od mene I da, fala Drajveru za ove "Dejmon Hil" fotke. Izgledam k'o gazda Quote
Recommended Posts