Shikamaru Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Zamolio bi sve koji imaju slike moje Hondice da mi ih posalju, pogotovo ako ima nekih sa staze HVALA unapred Quote
Lana Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Meni je, u stvari, najvise zao sto sam propustila: 1. Sansu da provozam Accorda po stazi u free run-u, da malo izvilenim pred stupanje na snagu prokletog zakona i da proverim da li je automatik bas tol'ko los za staze (za drag vec znam da nije - naprotiv ) 2. Sansu de eventualno sednem za volan nekog od novih Civica - moja zelja pusta 3. Svo zezanje posle 4. Da pripomognem u rasklapanju standova ili sta vec treba Felne - pa, sad imam bolji motiv da ostavim cigare: mislim da za godinu i nesto popusim 4 dobre felne Quote
zli_wuk Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 drago mi je da ti nije nishta ozbiljnije sa autom jer kad sam te sreo kad si izlazio sa staze ovamo nisam najbolje skontao shta se desilo dok nisam doshao tamo.. sve u svemu lepo druzenje Quote
bokins Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 meni je bilo extra takodje zamolio bih nekoga da okaci snimak moje voznje ako ima??? Savke imam ja snimak tvoje voznje stize uskoroooo Quote
zli_wuk Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 jel ima neko bar da me je slikao? ortaku skapao fon bem ti fon snimao me i slikao ali nishta nije sejvovalo tj jeste ali samo fajl koji je ne prepoznatljiv ni fonu ni kompu nema nikakvu ekstenziju nishta :S Quote
TRIO_driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Dobra stvar je sto ste mogli uvek da se udzodzite nekom za voznju, a birate po zelji auto, da vidite kako ide... Cak i ako to ima posledica po vas seksualni zivot, a, Djuro? Quote
GoGo Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Hey kumeee daj kaci te slike breee sto su ti preostale bre skljoco si sve zivo,okacio brdo slika cak i imas klip u akciji a nema nase zajednicke slike Jos jednom sve pohvaleeee Quote
scirocco Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Fin skup...lepa organizacija...djasvi mi se...Jeste da me malo sunce opalilo u glavu....ali aj...Mnogo lepih hondica je bilo...pored burazerove...najvise mi se svideo i onaj siv type R...cuje se vrhhh...nema sta...Inace sa mojim sciroccom je sve u redu....samo je bio pukao klinasti kajis koji pokrece vodenu pumpu i servo...i to bas pred ulazak u krivinu...tako daaa...bez serva....tesko da sam mogao da skrenem.... ....sve u svemu nista strasno....zato me moj batica odslepovao sa staze...zamenio kajis....i nastavio dalje...wagen je to... Quote
Vedran Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Fzamenio kajis....i nastavio dalje...wagen je to... Hahaha mojne nam te price wagen je to Pokazao si kako wagen ide po stazi, mislim pored nje Quote
TRIO_driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Nisam znao da su Sirokog pravili u buldozer varijanti... Quote
scirocco Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Hahah...evooo....krecu prozivke.... ...s'obzirom da sam prvi put vozio na ovoj stazi...na snimku se jasno vidi da preskacem hondu prelude... (moram malo da vas zezam) Salim se ja malo...ma opusteno....jbg....kada i ja cekam poslednji trenutak da zamenim klinaste kaiseve....kupio sam nove...i mislim da sam ih vozio u gepeku vise od pola godine....a realno treba 10 minuta da se zamene...sta da se radi...moram priznati da je super osecaj kada si na stazi...adrenalin tuce u maksimum... Quote
Vedran Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 hehe, pa moramo sad malo da te kecamo, na honda forumu si Nisi smeo na stazu da izlazis sa takvim kaishevima, ali bitno je da je kvar minimalan Quote
Savke VTI Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Felne - pa, sad imam bolji motiv da ostavim cigare: mislim da za godinu i nesto popusim 4 dobre felne za 4 meseca mozes da kupis dobre polovne felne ako ne pusis Savke imam ja snimak tvoje voznje stize uskoroooo tooo bokiii moj covek javi na pm ili postuj ovde i jos nesto,juce sam samo na brzaka pisao,organizacija je bila extra,voditelja necemo da menjamo sunce je bilo bas upeklo pa sam u jednom trenutku otisao da jedem i nisam se ni vratio,pozlilo mi malo :S bilo je dosta hondi,dostalepih i dobrih hondi s obzirom da sam prvi put vozio stazu zadovoljan sam sa voznjom,hondica me lepo sluzila da je ne ureknem Quote
Miki Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Eto kao sto sam i pretpostavljao vidim da je na skupu bilo super (prema ocekivanju) a meni se po obicaju namesti da ne mogu da dodjem - ja sam svadbovao Zemun Polje-Batajnica-N. Pazova , bliska rodbina i nije bilo teorije da ne dodjem. Drago mi je zbog vas da ste se lepo proveli a ja cekam neki naredni skup Miki Quote
kamikaza Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Citam ove postove i gledam slike i klipove i ujedam se za OO sto nisam bio tamo. Sam sam kriv sto sam verovao u sposobnost domace administracije da mogu da odjavim auto i dobijem nove tablice za 10 dana . Volim ovu nasu Srbiju . Sve u svemu lepo bilo izgleda. Pozdrav svima do neke druge prilike. Quote
DareStankovic Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Hahah...evooo....krecu prozivke.... ...s'obzirom da sam prvi put vozio na ovoj stazi...na snimku se jasno vidi da preskacem hondu prelude... (moram malo da vas zezam) He,he.... Ma ubise me one zadnje balonjare pa sam izleteo sa staze i dobro je da je sve proslo bez ikakve stete. Napred imam 195/50/15 a nazad 205/65/15, pa mi se u krivinama prednji kraj zalepi za podlogu a zadnji skace brate.... tacno osecam kako mi se uvija karoserija Imam snimak kroz siber pa cu ga okaciti kad ga uzmem od ortaka Skup je kao i prosle godine bio E X T R A i jedva cekam sledeci.... Quote
scirocco Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 hehe, pa moramo sad malo da te kecamo, na honda forumu si Nisi smeo na stazu da izlazis sa takvim kaishevima, ali bitno je da je kvar minimalan A ovo je hondin forum...? ...auuu gde ja zalutao... ...salim se naravno... Prihvatam svaku kritiku za kaiseve... ...jbg...nisam mogao da odolim...ipak ne moze se svaki dan uci na stazu... Prelude...ne bih da ti pravim zazubice...ali ja imam 195/45 R15... Quote
TRIO_driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Eto kao sto sam i pretpostavljao vidim da je na skupu bilo super (prema ocekivanju) a meni se po obicaju namesti da ne mogu da dodjem - ja sam svadbovao Zemun Polje-Batajnica-N. Pazova , bliska rodbina i nije bilo teorije da ne dodjem. Drago mi je zbog vas da ste se lepo proveli a ja cekam neki naredni skup Miki Hahahah, moguce da smo vas sreli, videli smo 3 svadbe dok smo dolazili na skup, nas novosadski konvoj... Quote
skyline Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 ja kad sam video 2 auta da stoje, od kojih jedan kontra okrenut (saletov) i jedan van staze (scirocco), pomislio sam da je doslo kontakta i smorio se do jaja srecom, samo je sitnica bila u pitanju a sto se tice adrenalina na stazi, apsolutno te razumem i kapiram da su ti kontrolisani uslovi stvarno pravo mesto za brzu voznju i da su nam neophidne staze i track days zbog istresanja ovog nagomilanog adrenalina i testosterona na pravom mestu, a ne na ulici ili otvorenom putu Quote
gade Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 a ja cu se ubijem i to ljucki , imao sam udes kad sam krenuo ka adi pa nisam mogao da stignem jbga , a vidim da ste se vi lepo proveli pa svaka vam dala Quote
Vedran Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Dobitnici nagrada: Aleksandar Faro - Pirke auspuh Alaksandar Savkov (MaxB)- Sony CD player Dragan StojkoviÄ (1insane) - Mile Pile servis (ova nagrada je poklonjena Vladimiru Talijanu - driveru) Zoltan Ċ ifliĊĦ (Dark)- Felne Trio Motors ParezanoviÄ Vladimir (Parezan) - Delta kesa Nagradu "najstarija honda" je dobio nas verni posetioc iz Pozarevca sa Hondom Civic 1gen. U pitanju je HCS majica, kacket i nalepnica. Quote
Kabe Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Klasa II 1. Dejan PopoviÄ (civic coupe 1.5, 120ks) - 53,98 2. Dragan ÄorÄeviÄ (prelude 3gen, 140ks) - 54,16 3. Dragan StojkoviÄ - 1nsane (acura integra, 136ks) - 54,45 4. Vladimir Talijan - driver (civic englez, 125ks) - 54,45 5. Petar JeĊĦiÄ - shikamaru (civic 5gen, 125ks) - 54,57 6. Marko VeljkoviÄ - markokg (CRX mk2, 130ks) - 55,08 razlika izmedju prvog i sestog je jedva nesto malo preko jedne sekunde. Ja mislim da sam sesti jer je KABE merio vreme i zaustavio stopericu sekundu ipo posle mog prolaska pored njega Hihihi, da sam popio jos neko pivce (a Djura je insistirao) ne bi bilo nikog ispod 60 sekundi. Ovako ste dobro prosli Salu na stranu, trudio sam se da budem sto precizniji sve vreme, naravno nisam bolji od neke "Certine", ali su rezultati verodostojni. Ono sto bih mogao da dodam je da smo merivsi vreme, ja i JB Lude primetili da je dosta vremena gubljeno prilikom starta i proklizavanja (2-3 sec minimum), kao i proklizavanjem u krivinama. Tako da teorijiski mislimo da su krivine trebale da se veoma vesto odvoze sa sto manje klizanja, a pravci maximalno "isprze". Quote
Vedran Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 a ja cu se ubijem i to ljucki , imao sam udes kad sam krenuo ka adi pa nisam mogao da stignem jbga , a vidim da ste se vi lepo proveli pa svaka vam dala Kakav bre udes? Jel mnogo? Quote
bokins Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 evo savke uzivaj, a mozete i vi ostali super voznja svaka cast Quote
Recommended Posts