CG8 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 trebao sam da imam i clip iz auta, ali je sky u ratu sa aparatom, pa je umesto 2-3 clipa napravio 3 fotke i 1 clip od 8 sec Quote
marko321 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Sto je organizacije tice, sve je lepo ispalo. Svaka cast. Skup kao skup jos bolje. Jeste da sam stigao kasnije ali je bilo dobro i ono sto sam video. Jos jednom tnx to Zli_Wuk sto mi je omogucio da dodjem, s` time sto je svratio u Kg po mene Quote
markokg1982 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Klasa II 1. Dejan Popović (civic coupe 1.5, 120ks) - 53,98 2. Dragan čorđević (prelude 3gen, 140ks) - 54,16 3. Dragan Stojković - 1nsane (acura integra, 136ks) - 54,45 4. Vladimir Talijan - driver (civic englez, 125ks) - 54,45 5. Petar Ješić - shikamaru (civic 5gen, 125ks) - 54,57 6. Marko Veljković - markokg (CRX mk2, 130ks) - 55,08 razlika izmedju prvog i sestog je jedva nesto malo preko jedne sekunde. Ja mislim da sam sesti jer je KABE merio vreme i zaustavio stopericu sekundu ipo posle mog prolaska pored njega Hihihi, da sam popio jos neko pivce (a Djura je insistirao) ne bi bilo nikog ispod 60 sekundi. Ovako ste dobro prosli ma nisam ja rekao da si ti druge ostetio. Oni su tamo gde treba da budu, cak sta vise, njih si i nagradio. Samo si mene ostetio, al ok, necu da ti zameram Quote
Kabe Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 ^znam na sta si mislio, ja sam odgovorio u globalu. Mojne se ljutis, na sledecem skupu ti smanjujem 3 sekunde dogovoricemo se za koji kes naravno... Quote
level3 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ma svi ste super vozaci, ali treba popiti litar Burbona za 2 sata. Sledece godine obavezno da ubacimo nagrade za ovo takmicanje, i bice Vam lepo kao Kumu Quote
Kabe Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Kum je juce bio VAN SVAKE KONKURENCIJE , sve pohvale i za njega... Quote
Dark Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ne znam ima li sta jos da se doda o skupu ... bilo je EXTRA. Krenuo sam na skup posle burne radne nedelje, a vratio sam se pun pozitivne energije. Ne da mi je prijala voznja u koloni tamo i nazad, nego ... Organizacija je bila 110%, zao mi je nesuglasica oko pica, ali to nije bilo do VAS. Imali smo super vreme, skupila se OPASNA druzina sa jos opasnijim "mezimcima". Napario sam i oci i usi! Nikako da skupim hrabrosti da se provozam na stazi, ali na kraju me je moja bolja polovina nagovorila ... ... kad sam napokon sisao sa staze bio sam crven, sve zile na vratu su mi "poplavile" i noge su mi se tresle bar jo 10 minuta ... Hvala klubu na odlicnoj organizaciji, svim sponzorima kluba! Jedva cekam da se ponovo druzimo!Poseban pozdrav NS ekipi, i hvala tata Triu za pice u povratku !!! Quote
zli_wuk Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Sto je organizacije tice, sve je lepo ispalo. Svaka cast. Skup kao skup jos bolje. Jeste da sam stigao kasnije ali je bilo dobro i ono sto sam video.Jos jednom tnx to Zli_Wuk sto mi je omogucio da dodjem, s` time sto je svratio u Kg po mene nema na chemu Quote
marko321 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Kad vec pominjete druge lokacije za sledeci skup, gde bi to moglo da bude, koja staza npr Quote
Pinhead Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Muahahahhahahahhahah....."fotograf u akciji"......zemljo otvori se Quote
Pinhead Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Kad vec pominjete druge lokacije za sledeci skup, gde bi to moglo da bude, koja staza npr Npr necemo da ti kazemo Ali bice krshtena staza, sa pravim brzinama i pravim krivinama Quote
Guest Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Kad vec pominjete druge lokacije za sledeci skup, gde bi to moglo da bude, koja staza npr Verovatno ovo viewtopic.php?f=250&t=28771 Ja ne znam ni za jednu drugu "pravu" stazu u Srb Quote
marko321 Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Pa dobro, nije lose Salim se, super ako bude ovo. Quote
TRIO_driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 E, da, hvala AcaS. sto mi je pijanduru napojio Motulom, od staze i konstantnog peglanja, spao sam na minimum, poceli da mi stekcu hidropodizaci kao lokomotivi... I da, dobitnici nagrada, Siflis = DARK sa foruma, i Parezanovic = PAREZAN sa foruma(vidi ovog Hondu, sto nas diskriminise, nas Lale.. ) Quote
Savke VTI Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 evo savke uzivaj, a mozete i vi ostali super voznja svaka cast hvala ti puno na dobrom snimku i na lepim komentarima ))))) Quote
MaxB Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Jelte Beogradjani hocete da hvalite sad nas Pancevce kako smo xtra vozaci, ipak smo uzeli 2 nagrade od tri Quote
Hondulja Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Evo malo i svemiraca, kako ih je neko nazvao, sutra cu da okacim jos, kad nadjem vremena....nazalost nisam popravio prosek Pancevcima, ali ima dana... Quote
driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ma bre ovde je pobedio auto sa velikim gumama i torkom na niskim obrtajima/odgovarajucim prenosom, meni se auto davio na 2000 rpm u drugoj posle svake krivine, a ko ce da vozi u prvoj Treba nam prava staza na kojoj ce Civici i CRXovi da kidaju, a to je jedino Navak u bliskoj buducnosti. Nadam se da nece koshtati milion evra da se tamo vozi Inache skup je bash bio opushten, samo je za mene proleteo jer sam snimao, fotkao i vozio, sve odjednom, a nisam mogao nichega da se odreknem Poshto sam sad ushao u kucu, nishta od snimka danas, sutra tek... Quote
MaxB Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Mozemo u nedelju da menjamo automobile pa da vidis kako je kada vozis "odgovarajuci prenos " na autu od 1.5 t. Quote
Vedran Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ma bre ovde je pobedio auto sa velikim gumama i torkom na niskim obrtajima/odgovarajucim prenosom, meni se auto davio na 2000 rpm u drugoj posle svake krivine, a ko ce da vozi u prvoj Treba nam prava staza na kojoj ce Civici i CRXovi da kidaju, a to je jedino Navak u bliskoj buducnosti. Bas cemo da vidimo na kojoj ce to stazi crx da pobedi Da je nov, pa i da razmislim.. Quote
driver Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Mozemo u nedelju da menjamo automobile pa da vidis kako je kada vozis "odgovarajuci prenos " na autu od 1.5 t. Cek, vozio si drugom sve vreme, i prenos ti isto nije odgovarao ? Ja, i svi koji su vozili drugom, sam gubio po bar pola sekunde na svakoj krivini jer auto jednostavno ne ide. To nije staza za automobile, ma koliko se mi lozili Zato saxo i drzi rekord staze, ima 800 kila i sav mu tork dole Ma bre ovde je pobedio auto sa velikim gumama i torkom na niskim obrtajima/odgovarajucim prenosom, meni se auto davio na 2000 rpm u drugoj posle svake krivine, a ko ce da vozi u prvoj Treba nam prava staza na kojoj ce Civici i CRXovi da kidaju, a to je jedino Navak u bliskoj buducnosti. Bas cemo da vidimo na kojoj ce to stazi crx da pobedi Da je nov, pa i da razmislim.. Pa nemaju ovi CRXovi sad 100ks pa da prichamo o tome CRX ce na pravoj stazi uvek da dobije veliki automobil slichne snage po toni (podrazumeva se da se ne raspada ), pogledaj malo neki best motoring, pa tamo vidish CRXa od 220ks koji iz zezanja dobija budzenog NSXa od 350 i josh nekoliko ozbiljnih automobila, na velikoj stazi, sa pravcima, i uzbrdicama Quote
p1x1 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Jelte Beogradjani hocete da hvalite sad nas Pancevce kako smo xtra vozaci, ipak smo uzeli 2 nagrade od tri Pa vidis da nagradama motivisemo Pancevce da nauce da voze Sto se polemike oko crkseva tice....... Da je Marko Kg vozio na benzin...... Da je Jesa obuo bolje gume.......... Da je Pancevac pustio lepsu polovinu da vozi...........Mozda bi i uradili nesto, ali ipak stoji da nijedan crks nije vozio ispod 55. Malo mi je cudno, s'obzirom na dosta manje medjuosovinsko rastojanje i manju tezinu CRX-a - trebalo je to dosta bolje. Sto se Ilegalceve izjave o rekordu staze tice, ne treba biti neki poznavalac i utvrditi da je svima vreme na stazi svake godine sve losije i losije - asfalt je "isposten i uopste nema "grip" - trebalo bi povremeno i da se zameni gornji sloj istog, kao i da su se pojavile neke "skakaonice" na mestima gde ih proslih godina nije bilo. Ne pokusavam da osporim tih 43sec. odlicno pripremljenog Saxo-a vec da podsetim da smo prosle godine imali cak i bolja vremena sa cunjevima na stazi. Mislim da bi trebalo da se zahvalimo vlasniku staze na saradnji, kao i na cinjenici da je dozvolio da se deli besplatna voda posetiocima skupa, i da za ubuduce skupove pravimo na nekoj drugoj lokaciji, gde ce ljudi moci da dobiju veci izbor pica a ne samo ono sto im propisuje Zenevska konvencija BTW. Ladno mi je direktor pogona bio u gledalistu (nayebacu u firmi tek tako) Quote
Vedran Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Prosle godine su bila bolja vremena jer se vreme merilo iz leteceg starta Quote
gade Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 a ja cu se ubijem i to ljucki , imao sam udes kad sam krenuo ka adi pa nisam mogao da stignem jbga , a vidim da ste se vi lepo proveli pa svaka vam dala Kakav bre udes? Jel mnogo? ma kad sam krenuo na huju "#$%&% mi izleti na levu stranu polomimoo mi retrovizor i ocesao levo krilo , ali nije tema to , vidim da vam je bilo do OO bas mi je drago sledeci put cu i ja Quote
Recommended Posts