Kabi Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Sutra mi se potrefio turnir na kojem ucestvujem ali gledacu da dodjem makar na kratko na Miseluk! Nadam se lepom vremenu i da bude sto vise kola! Pozdrav
Guest Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 1nsane mislis kod siptara? Sad si me podsetio kakve somune prave
p1x1 Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Tako je Vtec, kod Siptara (koga inace zovu Srba ). Ako neko prolazi tuda nek se javi, ako ne - ici cu ja, iako mi nije usput.
mareCIVIC Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Meni je neverovatno zao ali necu doci sutra, bilo je ili da dam otkaz, pa da idem, ili da sacekam sledeci skup, jbg radim sutra
Tihomir Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Tako da, oni nek se trkaju(i ja sa njima), ti uzivaj i gledaj, jedino ces mene provozoti, da snimimo zvuk, da me ne prozivaju da sam los kamerman.. Naravno,tebe,VTEC-a i ostale ko god zeli..
GoGo Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 dolazim i ja...civic 1.5 sedan. naravno ako primate nove clanove Kume, clan si tek kada otvoris novcanik i castis klopu i pice, a do tada moz ti dopustimo samo da se slikas s nama. Auuuuuu e ovo je bilo nisko basssssss pa mi ja nisam clan,al sam zato ljubitelj slova H
Tihomir Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Tako je Vtec, kod Siptara (koga inace zovu Srba ) Joj umrecu,ovakvih provala ima samo kod nas..
GoGo Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Mi smo spremni(i Ja i Hondica),danas u BG prelep dan,SUNCEEEeeeEEEeee.Samo da tako bude i sutra.Vidimo se ujutru ispred Kontinentala.Ako nekom zatreba,kod mene ima jedno mesto.Pozzzzzzz
Propeler Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 A kako funkcionise to sa pecenjem? Ja sam kupio danas zivo meso, pivo, lebac al nemam rostilj (zicu), ocu mocu da se ucurim kod nekog da to bacimo na cumur (placam sa Tuborg ladan) ili ide sve na jednu gomilu pa jedana covek pece? Nemojte da moram da kupujem rostilj i cumur za triest cevapa!
prelood Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 eee pa momci sta da vam kazem,lepo se provedite sutra i bez nekih incidenata. rado bih isao sa vama ali sutra bi trebalo devojku da vozim u betaniju na porodjaj pa moram biti u pripravnosti!!! jbg,sledeci put se sigurno druzimo a do tada cu vec navatati neku HondU.
Kabe Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 A kako funkcionise to sa pecenjem? Ja sam kupio danas zivo meso, pivo, lebac al nemam rostilj (zicu), ocu mocu da se ucurim kod nekog da to bacimo na cumur (placam sa Tuborg ladan) ili ide sve na jednu gomilu pa jedana covek pece? Nemojte da moram da kupujem rostilj i cumur za triest cevapa! ehehe, ma neces taman posla, videces kada Trio rasprostre tezgu, ima kombi da radi kao diskont a ne kao rostiljana , kao sto rece kogoran, ko kupi veceras meso, nega ga stavi u zamrzivac izvadi sutra ujutru stavi u foliju i ono ce izgurati tako zamrznuto do podneva da se ne ukvari
Propeler Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Jbg nemam zamrzivac. Stavio sam ga na terasu, valjda mu nece nista faliti. Napolju je 3-4 stepena, to kao da je u frizideru.
Johnny B lude Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Eto i mene kon Intera Ima i kod mene jedno mesto, trebao buraz da ide s nama, al' ispalio, tako da...ako nekome treba prevoz nek me cimne veceras u bilo koje doba 064/122-59-47 Generale , clanske gotove Vidimo se sutra.
kogoran Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Spramna i talandara od pola metra. Veca i od bas bubnja.
Johnny B lude Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 SprAmna?!? Kume ti vec poc'o da pijes?!? hehe Ma boli te...imas sofera
kogoran Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Ma imam sofera, jadva sam se odlucio kog kandidata da odaberem
sale vti Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 dolazim i ja...civic 1.5 sedan. naravno ako primate nove clanove Kume, clan si tek kada otvoris novcanik i castis klopu i pice, a do tada moz ti dopustimo samo da se slikas s nama. Auuuuuu e ovo je bilo nisko basssssss pa mi ja nisam clan,al sam zato ljubitelj slova H Toj se zove sala i sportski duh. Ja vas cekam kod zmaja pa kad pocnete da zujite ukljucujem se...
Savke VTI Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Spramna i talandara od pola metra. Veca i od bas bubnja. Nista bolje!!!
p1x1 Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Meni treba suvozac (tj. neko da drzi kameru) - buraz me ispalio.
Tihomir Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Gasite Zvezde Granda i na spavanje..! Vidimo se sutra!!!
driver Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 dolazim i ja...civic 1.5 sedan. naravno ako primate nove clanove Svi ste dobrodosli! Sto se tice tog rostilja, jedino se plasim da nam ne bude hladno, a ako bude duvao vetar, onda definitivno odustajemo od toga. Sve cemo videti kada dodje 15.03. U krajnjem slucaju, kafana/restoran MB je uvek tu Ma ja mislim da je preveliko zezanje organizacija roshtilja za 50 ljudi, bez obzira na vremenske uslove, mnogo je elegantnije otici u restoran.
TRIO_driver Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Kombi je pun, dva velika stola, oprema, sator krilo, za ne daj boze, ujutru jos cale da ode u svezu nabavku, i idemo.... Ala sam uzbudjen, ne mogu vam opisati, sutra kad krenemo da se redjamo, bice veselo, jedva cekam da se skupimo na Miseluku, molim one sa siberima da vuku jednog suvozaca koji ce da nosi kameru, treba to snimiti!!I stanite u sredinu kolone, da imate pun pregled!!
Pedja-Vrsac Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 zelim vam sutra prelepo vreme,vidimo se u bg-u !!!!!
Recommended Posts