level3 Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Dragi naši Hondaši, obaveštavamo Vas da će se prvi ovogodišnji Honda skup organizovati u Novom Sadu - Fruška gora (Iriški venac). Tačan datum skupa je 15.03.2009. godine. Organizovan polazak je sa parkinga hotela Inter Continental u 9h ujutru. Plan je da se okupimo na Novosadskom Mišeluku sa Vojvodjanskom Honda ekipom predvodjena Triom i isturiramo naše besne mašine. Zatim kolona lagano kreće ka Iriškom vencu (poznata po čuvenim brdskim krivinama ) gde ćemo založiti vatru na kojoj ćemo peckati razne mesne preradjevine i pijuckati razne tekućine. Za sad toliko. Ovako beše prošle godine Ovoliko je bilo Hondi Reče Trio HCS sponzor Konacno obavestenje(molim modove da ovo copy/paste na prvu stranu teme, ali ostavite i ovde): Plan puta za nedelju: Predvidjeno je da okupljanje hondaša koji kreću iz Beograda i okoline bude na parkingu ispred hotela Inter Continental (iza Sava Centra) u 08:30h. Polazak je planiran u 09:00h. Za Hondaše iz Novog Sada i okoline, tj. cele Vojvodine, budite u 10.00h ispred sedišta TRIO Motorsa, Futoška 102, Novi Sad. Odatle zajedno polazimo da se nadjemo sa drugom grupom Hondaša na Mišeluku. Tamo je predvidjeno početno upoznavanje i razgledanje naših Hondi, a u 12.30h predvidjen je polazak na Venac, gde ćemo upriličiti veliki Honda roštilj. Prva grupa, Beogradjani, nju ce sacekati Kachavenda kod izlaska sa autoputa, i sprovesti do Miseluka. Druga grupa, Novosadjani i Vojvodjani, ce se okupiti kod mene, i kad se skupimo, i dobijemo potvrdu od Kachavende da ste na Miseluku, ja vodim do tamo. Tamo se druzimo, trkamo, slikamo i razgledamo kolica, da bi izmedju 12.30-13.00h krenuli za Venac, da rostiljamo sto pre. Sto se tice hrane, najjednostavnija je CBC formula: hrana i pice, kolicine koje cete licno popiti i pojesti, i sve to na gomilu. Racunajte da vam trebaju oni plasticni tanjiri, case, vode u onim bocama od 5 litara, stolice na preklapanje. Racunajte na slojevitu odecu, kapu, jaknu, duks, od svega po malo, bice suncano tamo, jer je na toj strani, ali je i na brdu, moze biti vetrovito. WC vam svuda oko vas(sem za dame). Dobro je sto je u divljini, pa nece biti rasipanja ljudi na druge faktore(osim onih koji budu se vozali po krivinama). Sto se tice onih koji bi dosli, a da su iz NS, i okoline, i da mislim da su zainteresovani za ovo, su 34 imena na mojoj listi... . A to je bez Robike i njegovih licnih Hondi, znaci jos 10-15 komada.. Sutra zovem, pa cemo da vidimo koliko nas moze se ocekivati...
gade Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ok divno ajde samo da vidimo da se nepoklopi sa king of europe u kragujevcu jos se nezna tacno koji datum ali javicu nadam se da se necemo poklapati
skyline Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 jesu li u koloni iskljucivo Honde ili moze i neki drugi japanac?
Vedran Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 U nekom jarku sigurno @ Sky i ostali Nema frke, moze ko hoce, ali znajuci tebe ima da ispalis na keca ili ce tvoj auto da ispali
skyline Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 za te prilike imamo i Hondu u familiji ona sigurno nece da ispali a ako baaas zapne, dvaes kila loz ulja u skodilaka i krkrkrkrkrkrk, pravac vojvodina
gade Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 e a za to lozenje vatrice i na vatricu ocemo skupljamo kes neki ili donesemo svi po nesto? ili kako drugacije da se organizujemo
TRIO_driver Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 ok divno ajde samo da vidimo da se nepoklopi sa king of europe u kragujevcu jos se nezna tacno koji datum ali javicu nadam se da se necemo poklapati Nece se poklopiti, King of Europe ce biti 9-10.Maj, provereno, jer cu i ja biti sa standom tamo, a 11.Maja palim na apsolventsku, tako da opusteno.. Sto se NS-a tice, JEDVA VAS CEKAMO, ja predlazem dan nedelju, da mogu da mobilisem i one familijarne Hondase, da povedu decicu, da ih od malih nogu zarazimo H virusom, a detalje ce se znati uskoro, samo da se izdogovaramo..
gade Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 oket samo da nam bude lep dan a nadam se bice
MaxB Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Moze moze ja cu da dovucem i KLX-a pa malo da se vozamo i OFF ROAD!!!
boban07 Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 nemoj samo da mi ubrzate taj događaj , još malo mi fali da je osposobim
gade Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 ocemo mi iz bg choporativno da krenemo ka ns ? bilo bi gotivno?
skyline Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Moze moze ja cu da dovucem i KLX-a pa malo da se vozamo i OFF ROAD!!! joj care
Vedran Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 ocemo mi iz bg choporativno da krenemo ka ns ? bilo bi gotivno? Naravno, to je tradicija
TRIO_driver Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Ja sam pustio buvu, a organizovacu ekipu da se skupimo sto je vise moguce, od proslog skupa sam intenzivno radio kod mene, tako da sam upoznao dosta novih Hondasa, za koje mislim da bi mozda hteli, tako da ocekujem da nadmasimo nase 20+ nesto Hondi iz NS, sto smo okupili prosli put...
Propeler Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Dzaba ti TRIO, iz Subotice dolazi barem duplo vise hondi nego prosle godine! To je uvecanje za 100% Hehehe
TRIO_driver Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Dzaba ti TRIO, iz Subotice dolazi barem duplo vise hondi nego prosle godine! To je uvecanje za 100% Hehehe hehe, a ja cu da nagovorim Blademastera, ja i Boban se cesto cujemo, jos nije prodao Coupe-a, mozda ti sredim i uvecanje za 300%... Ima vas jos u Subotici i regionu, ali ipak znam ljude samo preko telefona i kola, tesko da mogu bas da ih ubedim da dodju da rostiljaju tako samo zbog Honde.. Ali ove sto znam licno, a joj...
Propeler Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Vidjam i ja Bladea dosta, parkiramo pre podne na isto mestu u gradu a u jutro mu vidjam auto ispred kuce kad idem na posao. Naravno da sam mislio i njega cimnuti kad se bude islo. No, o tom po tom, ima jos vremena dotle.
TRIO_driver Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Dragi naši Hondaši,Zatim kolona lagano kreće ka Iriškom vencu (poznata po čuvenim brdskim krivinama ) Ako mladji budu uspeli da se suzdrze uz one krivine, ja prvi priznajem da necu, ali ima parking na vrhu Venca, tu cemo se cekati...
level3 Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 Samo sto na vrhu uvek sacekuje Jesam prosle godine kad smo isli na Palic kod Pikeca platio 2k kaznu. Radar me opicio kad je bilo najlepse.
gade Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 hmmm koja krivina ? koliko sam ja upucen ceo put je u krivinama
TRIO_driver Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Samo sto na vrhu uvek sacekuje Jesam prosle godine kad smo isli na Palic kod Pikeca platio 2k kaznu. Radar me opicio kad je bilo najlepse. Uz brdo ne, niz brdo da... Ako treba, mogu da dam i instrukcije, kad se przi, kad se koci, ili me samo prati...
Recommended Posts