Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nocas sam imao saobracajnu nesrecu. a mislio sam da idem ( ja i 2 gotivna ortaka blindmana ) zna ih vecina. Posto cu biti jako nervozan ako ostanem kuci, da li postoji neka sansa da se prislepamo kod nekog sutra ujutru. Nije bitno ko ce s kim. Idem da ubijem tugu u pivu i prasetini i da veselim sto se nije desilo hondi nego mrtvom pezou.

Posted
nocas sam imao saobracajnu nesrecu. a mislio sam da idem ( ja i 2 gotivna ortaka blindmana ) zna ih vecina. Posto cu biti jako nervozan ako ostanem kuci, da li postoji neka sansa da se prislepamo kod nekog sutra ujutru. Nije bitno ko ce s kim. Idem da ubijem tugu u pivu i prasetini i da veselim sto se nije desilo hondi nego mrtvom pezou.

Imaces jos i da biras s'kim ces da se vozis, samo se ti dovuci do Intera, ili nazovi nekog kome si usput.

Posted

Docicu do intera. Ionako sledecih 15 dana sam pesak, pa da pocnem da vezbam! Kako vidim ima slobodnih hondi ko salate :D

Aj gledamo se!

Posted

C,c,c,c, strasno, ne znaju oni sta je Honda, ali neka, zarazicemo i njih, pa ce videti svoga boga..

Ja cekam Antonia iz Osijeka, da promenimo haubu, i u 10h pocinju da stizu moja ekipa, za pola sata, sat posle se gledamo na Miseluku..

POWER OF DREAMS!!!

Posted

Blagoi svima koji idu! Ja ostadoh bez homokinetickog u poslednjem trenutku a taman sam sklepao glavcinu na preludu! JBG! uvek je tu sledeci skup! Sad moram da jurim jebeni homo-zglob! :cry:

Natovarite se prasetine i za mene! POZDRAV! :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...