Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

Posted

Ne kazem da ce onoliko doci, vec da ih imam na umu, to je trecina Hondi koje sam ja radio, iz moje baze podataka, ostalo su van NS, ili su matorci... :)

Kad se skupimo na Miseluku, tad cemo znati koliko nas ima na zagrevanju.. :)

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok ajd ovako posto sam prvi put na skupu, znaci ponesem cugu i klopu i cim se dodje bacamo na gomilu negde pa kad je klopa uzimamo ko sta stigne ako sam u pravu? ili nisam ispravte me

Posted
Znam..,ali Honde su inace retkost,bice pravi dozivljaj videti ih ovoliko na jednom mestu! :lol:

TRIO,da i mene sutra zoves! :D

Tihomire, druze, ti si prvi na listi za odstrel, kada sam gledao kroz bazu, sve je pocelo od tebe, ti si prva maltene Honda, koju sam samostalno odradio, odmah far za CRX VTEC, skromno, kao sta ja nisam... :mrgreen:

Sve ces znati, zovem sutra.

Posted
ok ajd ovako posto sam prvi put na skupu, znaci ponesem cugu i klopu i cim se dodje bacamo na gomilu negde pa kad je klopa uzimamo ko sta stigne ako sam u pravu? ili nisam ispravte me

Tako je, pod pretpostavkom da se niko ne grbavi, ali iz dosadasnjeg iskustva, svi su korektni, donesu na gomilu, i onda zezi..

JEdino kod alkohola je ko prvi, njemu devojka...

Level i Sri su mi najsumnjiviji, ali oni uvek nose VELIKI STEK... :mrgreen::mrgreen:

Posted

Sirovo bre :)

Jel ima neko od vas slabijih da sme da se potegne sa hrchkom? Da mu ochistim malo sinuse 8-)

Jedna dacia mpi-tec :D:)

Da vidimo koliko sam sporiji :D

Ti ces ipak sa daciom, ja sam mislio da ces sa nekim u kolicima da palis..

Samo napred, bitno je druzenje :)

Posted

S I T N O!

Vreme koje je trebalo da bude u subotu seli se u nedelju.

U prevodu, u nedelju suncano sa povremenim naoblacenjem ali bez padavina.

:vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac:

:vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac::vozac:

Trio, sad povedi one promoterke kad smo u sumi. Pa nek se posle prica :kotrljanje

H O N D A!

Posted

Super! Iz mog ugla gledano steta jedino sto je u nedelju pa se u ponedeljak radi (barem ja). Da je npr subota onda bi se lepo najeo i napio i ostao na spavanju. 8-)

Posted
Super! Iz mog ugla gledano steta jedino sto je u nedelju pa se u ponedeljak radi (barem ja). Da je npr subota onda bi se lepo najeo i napio i ostao na spavanju. 8-)

Znam, ali sta ces kad nas vecina radi i subotom do dva, ovako nam je nedelja dan za odmor...I Hondu.. :mrgreen:

@Level: Promoterke?Jeste ludi?Pa one su mladje punoletnice, tamo u sumi ih niko ne bi ni cuo, a sta cu ja onda za sezonu 2009. taman sam sve dogovorio malopre u gradu... :)

Posted

Hehehe, meni je sada svaki dan nedelja :D (i bice tako dok je doktor dobre volje ;) ), tako da mi je svejedno koji dan ide posle nedelje.

p.s. inace uopste ne pijem, ovo sam napisao samo da malo bocnem one koji vec vide sebe mamurne na poslu u ponedeljak :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Posted

Ko me tero da sviram u subotu uvece 8-)

Bice cupavo, al planiram da dodjem...

E pitanjce... moguce da cu se uputiti za NS starim putem, preko Perleza, TItela, Vilova.... Kad udjem u NS preko onog nadvoznjaka, kuda dalje?

Posted

Za sve one koji eventualno stignu kasnije...

aV1vb1_S.jpg

Dakle samo se iskljucite na jedino iskljucenje ka NS (ako dolazis iz Zrenjanina, samo pravo :) ), pravac dok ne predjete kanal DTD, i posle toga na prvoj raskrsnici levo. Onda opet samo pravo do centra grada (neznam kako da vam objanim da ga prepoznate :lol: desno je autobuska stanica, levo Srpsko Narodno Pozoriste... raskrsnica ima samo pravo i desno... snaci cete se), i tu idete desno. Pravo do prvog semafora, i tu levo. Odatle pravac Bulevarom Oslobodjenja dok ne nabasate na gomilu Hondi (bulevar, most, tunel pa jos malo napred ... :) )

Ovo nije najbrzi put, ali je najlaksi...

Ja ostatak necu voditi ovuda da se ne bi raspala kolona, posto vidim da ce biti dosta kola, ici cemo drugim putem gde je manja guzva i manje semafora...

Osim ako bas ne insistirate da prodjemo kroz grad, ja licno nemam nista protiv...

Posted

Jedno obavestenje za one koi idu iz BG-a

Od iskljucenja kod Zmaja do Batajnice ne prelazite 70kmh NIKAKO, murije ima UVEK negde na ovoj deonici!!!!! Pogotovo od Galenike do Batajnice!

Sto se tice Batajnickog nadvoznjaka, tu posebno vozite lagano jer su neki radovi u toku i iskopali su neke rupe i ostavili tako! :evil: Dakle, da ne bi bilo nepotrebno krivih felni i ostalo-OPREZ!!!

Kad predjete taj nadvoznjak, put je ooooodlican i nikad nema murije, bar do Banovaca. ;) Tako da je to Odlicna deonica za VTEC to kick in :twisted: i "testiranje" max brzine :twisted: , ali bez bespotrebnog "ku*cenja" molim i samo bezbedna voznja. ;)

Toliko od mene za taj deo koji vise nego odlicno poznajem.

Srecan put. 8-)

A ja vas cekam kod petlje za Banovce ili naplatne rampe ;) Pozz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...