AcaS. Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Trio pozuri sa tim delom ,izgleda da ce zesce da se vozi do tamo a i tamo nebi da te zovem i pitam kuda sada ,a kuda sada hahah Pojuri te postare
TRIO_driver Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Eh, da su postari, deckonja, tebi deo putuje iz Genta, Belgija, sa centralnog evropskog skladista.. Inace, ja bi ipak predlozio da se smire strasti, ja znam da vama sve to deluje izuzetno zanimljivo, ali nije sala, nemate ni roll bar, ni protiv pozarni aparat, ni kacige, a ti jendeci nisu bas naivni...Veci deo puta vozimo u koloni, posle toga imate uspon na Venac sa dve trake, gde je PO MENI JEDINO BEZBEDNO, da se da gas, a onda opet smireno.. Za one koji vole krivine, pokazacu vam deo puta gde se vozi Fruskogorski rally, ali pazite trap, i nemojte piti!! Time attack, zanimljivo, ali bez zatvaranja staze rizicno!! A imacete i Miseluk za pravac, 1 na 1 i slicno..
level3 Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 A sta ako prate ovaj deo foruma i naprave nam sacekusu?
AcaS. Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 eheheh a zamislite samo da tako nesto bude,ajooj,ono kao nikad vise Hondi ovo ono kad odjednom 10Hondi vade rotaciju i lepe za krov al bi bilo....ahaha
bokins Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 drustvo nazalost moj auto verovatno nece biti na skupu, razlog- istice mi registracija, da bih ponovo registrovao moram ici u Prokuplje da se odjavim a zatim prijavim ovde u NS da bih preneo auto na moje ime a jos i moram vracati tablice i odjaviti auto. Sve je to neizvodljivo trenutno jer mi posao ne dozvoljava da odem i zavrsim sve to ali mozda je i bolje tako jer me Robika obavestio da ne rizikujem sa voznjom jer su ramena u kriticnom stanju pa mi je sad nekako lakse tako da ce to biti spremno za sledeci skup u Bg. Ja cu najverovatnije doci samo da navatam nekog da me "taksira" do Fruske gore
TRIO_driver Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 JBG, shit happens, dolazi Sri, eto ti odgovora.. Zato i kazem, tamo gde vidite da kruziram, idemo polako, a tamo gde oprangijam, mozete i vi...Naravno, nikom ja ne naredjujem, moj je savet, ja sam se naplacao kazni u mom okrugu, da sad imam urodjene reflekse na tako ta mesta...
Vedran Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Zato i kazem, tamo gde vidite da kruziram, idemo polako, a tamo gde oprangijam, mozete i vi... Bojim se da te ne udarim od pozadi
skyline Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 EP2 ima novi izduv i aerodinamicne prskalice za brisace, pazite se obojica
TRIO_driver Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 hehehe, uzdam se u bolje disanje, manje kila, iskustvo i .....gust saobracaj... Sky, ima i zupcasti i spaner, a to je bitnije za brzu voznju u velike obrtaje...
prelood Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa....ocu i ja na skup!!!! ima li neko H bilo kakvu na zajam?! ps nadam se da ce ljudi dobre volje da se jave
gade Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa....ocu i ja na skup!!!! ima li neko H bilo kakvu na zajam?! ps nadam se da ce ljudi dobre volje da se jave ma uslepaj se bre snekim ili sa svojim autom pa dodji bre zezanje
level3 Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Ko nema Hondu a hoce da dodje sa Hondom na prolecni zez, imamo resenje za njega. Postoji u BG renta car firma koja u svom voznom parku poseduje desetak Hondi (Civic, Accord, CRV i legend). Ja mozda iznajmim Legendu, cisto da vas pokidam malo
Tihomir Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Ljudi,jos nedelju dana!!! Znam vas sve napamet sa foruma i slika,red je da vas jednom i upoznam.. Jel dolazi BaneR,covek je totalna legenda...
Propeler Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Dobro je, pres'o sam danas tehnicki pregled tako da eto mene 15. Bilo je malo na "misice" jer mi je rucna na desnom tocku ispod minimuma. Morao sam da sednem na suvozacevo mesto da majstor tako proba i onda je proslo.
prelood Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 xaxa...renta a car,cool ideja! level3 daj neki info da ih kontaktiram.
Dark Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Dobro je, pres'o sam danas tehnicki pregled tako da eto mene 15.Bilo je malo na "misice" jer mi je rucna na desnom tocku ispod minimuma. Morao sam da sednem na suvozacevo mesto da majstor tako proba i onda je proslo. I ja sam druze u ponedeljak "proso" na tehnickom sa istom boljkom ( rucna na desnom tocku ispod minimuma ) ... i istim lekom
R_u_b_e_S Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 AKO JE SVE ISTINA I JA CU DOVRSITI POSLOVE NA AUTU DO 15-OG... Sta ce se raditi na miseluku? (prvi put idem na skup pa pitam cisto informativno)
p1x1 Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Ljudi, jel' neko pogledao vremensku prognozu za 15.03.? Kakve su nam sanse da savatamo bar pola dana lepog vremena? Ja jedva cekam, ali ako bude nekog pomeranja datuma moram da znam bar 2 dana ranije, jer ako se oslobodim za taj vikend i ne odemo, sledeci vikend cu moci samo da vam masem iz tramvaja.
cvele Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Gledao sam prognozu... Bice cupavo, kazu oblacno... i moguca slaba kisa! Ali ja im nesto ne verujem! Nema nista od te kise, 100% hehe..
AcaS. Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Hmm bice dosta cupavo ali bas,mozda neko ima sator ,jos kad bi bio onaj za one ispracaje u vojsku auuu
Vedran Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 VIdecemo par dana pred skup sta i kako ce biti sa vremenom. I ja se nadam da nece biti kise... Trio, vidi nam neki restoran ako bude kisa, moze onaj MB od prosle godine
prelood Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 MB a? moja bivsa firma... ma boli me uvo ja cu da uzmem neki bajk BMX i da se klackam za vama
Recommended Posts