gade Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 ja sam isto za to a ko bi skupljao kes i da pokupuje sve to sto nam treba a ostaje nam jos 30tak manje vise dana do skupa
TRIO_driver Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Realno, imam kombi, imam promoterke, mogu i da nabavim ozvucenje, DJ, ja sam i radio kompletno osvetljenje i ozvucenje za Sajam u NS, tj. moju halu, ali to onda zahteva logistiku, dozvole, vasari, i slicno, a ja za to nemam vremena, tako da mogu da ponudim samo organizaciju ljudi, odabir mesta, i slicne domestic informacije, dok cu zabavu i rostilj da ostavim drugima... Moja neka zamisao je da malo przimo gume na Miseluku, potezanje 1 na 1, i slicno, sat nesto vremena, a onda da se druzimo kao ljudi, u prirodu, i tada mozete o kolima pricati, ja bih sve pozvao neka vode i prijatelje, drugove, devojke, ne zaboravite da ja ocekujem da ce dosta njih i malu decu povesti, tako da suma sumarum, mozemo da odigramo i neki fudbal, sustina je u DRUZENJU... Dosta Novosadjana zna Robiku(pored mene), i Gorana, Pistu i Zoliku, jer im radimo kola, ali su oni vama, kao i medjusobno, jedni drugima nepoznati, treba to uklopiti, a mislim da imamo potencijal da napravimo pozamasan skup...
NemaN Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 jel ti to predlazes nelegalno trkanje ???
Propeler Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 ...ali to onda zahteva logistiku, dozvole, vasari, i slicno, a ja za to nemam vremena, tako da mogu da ponudim samo organizaciju ljudi, odabir mesta, i slicne domestic informacije, dok cu zabavu i rostilj da ostavim drugima... Ma da, sta sad da se neko cima pa skuplja kintu pa ima/nema, ko je dao ko nije. Ja sam za to da svako baci u gep sta ce da pojede, popije, stolicu ako bi da sedne, suncobran, papuce, kucu, macu... sta mu vec treba i to je to. I prosle godine je TRIO kuvao kafu za nas 30 kod njega umesto da i on uziva k'o i ostali.
skyline Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 evo, ja ne pijem kafu, tako da si sto se mene tice slobodan salim se sto rece propeler, podrzavam organizaciju kao za canonball rostilj dovoljno od tria sto dobavlja gvozdjuriju za rostiljanje
gade Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 upravu si mozda je i tako bolje da svi se zezamo i da uzivamo a sad cu mozda uci u off ali DALI JE NEKO OBAVESTIO MUP O SKUPU ? ako mislite potezanje itd
zli_wuk Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 ja sam za fudbalicu i basketic moze i odbojka moze rukomet ako ima vode moze i vaterpolo nije mi strano nishta hihihih
gade Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 moj je na krecenju pa cu ostavim za neki letnji skup
MaxB Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 ja cu motokros Jel to bilo na moj racun?
PJ Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 ....tako da suma sumarum, mozemo da odigramo i neki fudbal, sustina je u DRUZENJU... Kako su najave krenule, možda bude i za američki fudbal ljudi Ja bih voleo da dođem, ali dok se datum ne približi - ništa ne znam....
TRIO_driver Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Posto cemo biti na Miseluku nekih sat, do dva, mislim da ne moram da prijavljujem, jer ce biti neoficijelno, ne znam koliko poznajete Miseluk, ali tamo gde smo bili, van grada je, ima ravnih 500 m(samo prvo da proverim okolinu), i postoji neki usmeni dogovor(nema divljanja u gradu, ne diramo vas previse na Miseluku), tako da na licu mesta se sve lako dogovori, naravno bez preterivanja, to je vise za ove mlade(mislim kao ja.. ), a onda smirujemo loptu i idemo kao na CBC rostilj, taj fazon...Ipak ce mi trebati jos rostilja, sve zavisi koliko ljudi ce da dodje realno... U svakom slucaju, svako nosi sta mu treba od ica i pica na skup, samo nam trebaju rostilj majstori..
Johnny B lude Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Au bre koliko prasine... Ljudi, bice skupova, okupljanja i ostalih zezancija u toku godine, ovo je samo "otvaranje" sezone, da se skupimo i druzimo, a ne sad da organizujemo kojekakva potezanja i sta ti ja znam. Ovo je cisto da odemo malo na psihicki odmor od zime, kuce i posla... Da ne pomisli neko da "miniram", jedva cekam da se krene, ali idem iskljucivo da ne radim nista. A ko hoce nek organizuje sta hoce ima moju moralnu podrsku
gade Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 jedno pitanje sta je ono na naslovnoj strani da krecemo 15 marta za ns, dali je to stari natpis ili je za ovu godinu , jer 15 je nedelja
Droopy D Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Bravo Johny, ja sam odma' u redu iza tebe za "ne radenje nista"- 100% opustanje
TRIO_driver Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 jedno pitanje sta je ono na naslovnoj strani da krecemo 15 marta za ns, dali je to stari natpis ili je za ovu godinu , jer 15 je nedelja Staro obavestenje, prosla godina.. Ali, ja sam za nedelju, zbog manjka svacijih obaveza i za ovu godinu..
GoGo Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Predlog je odlican i ja bi rado dosao ukoliko obaveze i poso dozvole.Jos imam nekih sitnih problemcica sa autom,koje cu iskreno se nadam ubrzo otkloniti.Pozzzz P.S.: Gde ce se skupiti i odakle ce da krenu Beogradjani za NS?
Vedran Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Krenuce se ili sa banjice ili sa inter kontinentala...bice sve napisano na vreme...
Johnny B lude Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 meni 12og rodj tako da mi odg Eto ko ce da casti... I nama odgovara
Recommended Posts