Guest Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Uzeo sam od kuma DV kameru, mozda padne neki rolling usput, pa da snimim Ja nosim i kameru i foto-aparat
AcaS. Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 I ja cu da ponesem nesto od te tehnike najverovatnije foto,mislio sam da necu moci ,ali dolazim 100% nepropustam,,,,ali nadam se da ce lagano da se vozi ,jer nebi da cimam auto sa onakvim drzacem
TRIO_driver Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 ali nadam se da ce lagano da se vozi ,jer nebi da cimam auto sa onakvim drzacem Aha, ne se brines, doduse za autoput ne garantujem, ali po meni, idemo cruising do Miseluka, tamo ko hoce moze individualno da se istrci, zatim cruising do Venca, taj deo ja necu moci da odolim punom gasu, pa opet lagano..U sustini, idemo polako..
AcaS. Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Rado ali izgleda da cu morati da ga cekam do 20marta danas cu tacno znati,ali tesko da ce stici ranije.....
crx1 Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 1. Honda 2. Level3 3. Markokg1982 4. Rattlesnake 5. Neshwill 6. skyline 7. Droopy D 8. TRIO_driver(mrzi me, ali ajde.. ) 9. Dark 10. zli_wuk 11. gade 12. Bokins 13. kachavenda 14. 1nsane 15. Shikamaru 16.Kum 17.Nebojsa 18. JB lude 19. MaxB 20. AcaS 21. Propeler 22. SavkeVTI 23. Pinhead 24.VTEC 25.R_u_b_e_S 26. Zoda 27.Tihomir 28.foRce 29. mareCIVIC 30. Goran (ako resim auto do 15-og) 31. sale vti 32. crx1 Ljudi dolazim i ja. Nesmem to da propustim nikako. Crx mi je malo truleks ali u aprilu ću resiti to. Nisam ga prodao a nisam ni radio nista na njemu. Zima, brrrr. Ali videcete zato promene na skupu posle ovog. Da vidim vase honde, pa da imam neke ideje za moju. Jos da nas vreme posluzi dobro i bice fantasticno. A venac je super! Dosta sam puta isao tim putem. Vidimo se!
Pedja-Vrsac Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 bas mi je krivo,sto necu moci da prisustvujem jednom takvom skupu,ali na sledecem cu doci makar i peske !!!
Vedran Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Bic eu aprilu, maju veliki skup u BG, pa racunaj tada da dodjes
Pedja-Vrsac Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 ja se iskreno nadam,da cu moci da dodjem ,bas bih voleo
cvele Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Primate li onda jos jednog na put za ns? idu li svi iz bg-a grupno... ili..?
Vedran Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ide se grupno, polazak ispred interkontinentala, pise na pocetku teme u prvom postu..
HondaPrelude Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Mislim da cu i ja moci da se pridruzim sa mojom Hondicom sve sa jos uvek ruznim ratkapama, no svetska je kriza pa me uspori sve malo. Moram malo da se svadjam sa gazdama i sefovima, ali moze da se desi da mi i dozvole da dodjem Zeznuto je sto mene uglavnom dopadne nedeljom da vozim a ponedeljak da radim ovde ceo dan, no, uz malo dobre volje (ako ona zakaze uvek mi je ru ruda za slepanje busa), mislim da cu ubediti gore pomenute Voleo bih da dodjem...
sale vti Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ljudi ovo je druzenje, uopste nema veze dal je neko dosao bez jedne radkapne, branika, sa pocepanim sedistem ili celicnim felnama... Nije takmicenje u stylingu nego druzenje i zezanje... Svi bi mi voleli da nam je sve uvek u top stanju i mehanicki i vizuelno, ali posto nije u 90% slucajeva jel to znaci da ne treba da se vidimo i zezamo?
TRIO_driver Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Slazem se sa Saletom, poenta je da volite Hondu i to je to. Svako gleda da sredi svoj auto, ali bitnije je da postoji zelja za druzenjem...
HondaPrelude Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ma naravno da je tako, znam ja, nego svi se oduseve mojim kolima samo kada vide tockove bude ono ajaaaaaooooo Jos me jedan drug zeza, vozi inace transporter, tj. daciu logan, al ima felne i ubi me Cisto sale malo
p1x1 Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 E, nemoj da me naterate da dodjem sa chadjavkom i ubijem vam sve komplekse Doterajte makine, takve kakve su! Ne pravimo Car- Show, bice drugih prilika za poziranje (kome je to bitno), sada je na prvom mestu druzenje, zezanje, malo voznje i rostilj.
PJ Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Slazem se sa Saletom, poenta je da volite Hondu i to je to. Svako gleda da sredi svoj auto, ali bitnije je da postoji zelja za druzenjem... Mada je dovoljno da volite druženje i roštilj ....a ima i lepe prirode u Nacionalnom parku
Shikamaru Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Oce li vise taj 15. ?!!! Kako vrme sporo prolazi kada cekas nesto.....
marinac Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 1. Honda 2. Level3 3. Markokg1982 4. Rattlesnake 5. Neshwill 6. skyline 7. Droopy D 8. TRIO_driver(mrzi me, ali ajde.. ) 9. Dark 10. zli_wuk 11. gade 12. Bokins 13. kachavenda 14. 1nsane 15. Shikamaru 16.Kum 17.Nebojsa 18. JB lude 19. MaxB 20. AcaS 21. Propeler 22. SavkeVTI 23. Pinhead 24.VTEC 25.R_u_b_e_S 26. Zoda 27.Tihomir 28.foRce 29. mareCIVIC 30. Goran (ako resim auto do 15-og) 31. sale vti 32. crx1 33. Marinac
ocory Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 TRIO_driver-u na Vencu pripazi na prednji branik,znam da ti je svaki grm poznat tamo al' uvek nastrada branik narocito nocu
TRIO_driver Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Jao, jao, ala cemo se flekati, ja cu da stavim moje alu felnice za skup, a ti? P.S.Cisto da se zna, gospodin je Korika, rodjeni brat od Robija, i jedan bitan deo NS ekipe, te se sve ovo svede na interna pod..ebavanja, koja cemo da naplatimo na kuglanju, kartingu i slicno..
Shikamaru Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Jel neko spomenuo kuglanje? karting? joooj Koliko bi bilo dobro da se organizuje neki time attack na vencu......zlo!!!
ocory Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 TRIO_driver-u ti to izazivas u kuglanju ? Na auto putu sam te vec pobedio...izvini,proleteo pored tebe Na kartingu sam zamalo jeo peceni but Sad jos kuglanje?Sa majstorom? Moja najdraza zena na svetu (sad sam dobio poljubac) te je pobedila na kuglanju! Dobo druze malo te bockam...dobar si ti Inace felne sredjujem za sezonu uz Gorana i Pistu.
Recommended Posts