Jump to content

Najava za prolećni skup Novi Sad 15.03.2009.

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ajmo sad opet---- Zivko ne citiraj post iznat tvog cccccc sram te bilo :aaaa

eee ja izgleda moram vozaca da platim meni ode dozvola na 3 meseca juhuuuuuuuuu kakav osecaj :rock:loolita

Posted
Samo sto na vrhu uvek sacekuje :policija:

Jesam prosle godine kad smo isli na Palic kod Pikeca platio 2k kaznu. Radar me opicio kad je bilo najlepse.

Uz brdo ne, niz brdo da... :)

Ako treba, mogu da dam i instrukcije, kad se przi, kad se koci, ili me samo prati... :)

Ako ces da vozis kao na Adi Huji ja nebih da te pratim :zbunjen

Posted

Ono sto me raduje je da sve vise i vise ljudi mi se javlja, i pita, jel se druzimo u NS, itd..

Moracemo da smislimo nesto interesantno, ja mislim da se nadjemo na Miseluku, Beogradjane i ostale ce sacekati recimo Jomini, sa Subaru-om, i dovesti ih direkt do tamo, bez ulazenja u grad, a ja cu dovesti Vojvodjane..

Onda cemo se druziti malo na parkingu, cisto da se upoznamo pogledamo masine(ja skoro sve poznajem, ali drugima ce biti interesantno da vide), i onda da se u jednom ogromnom konvoju uputimo do Fruske gore na izlet, saznacu u medjuvremenu gde ima mesto za (daj boze) 50 automobila, i da se rostilja, a planiram da uposlim i caleta, da tera kombi, sa sve dodatnim rostiljima, satorima, itd..Kad je bal, nek je maskembal!! :)

Posted

Xe,xe....e pa ako je stvarno toliko interesovanje onda ce da bude kao pravi vashar :) ...josh samo fale trubachi i neke trbushne plesachice :)

@TRIO

Ne bi bilo loshe da pokushash da organizujesh sa svojom ekipom i neko kvalitetnije ozvuchenje,ipak ste vi tu domaci :)

Posted

tooooo zivko legendo, koliko se secam neko je spomenuo da cemo sakupljati neke pare za sve to, sta je sa tom idejom?

Pa mogo bi zile da povede promoterke cisto da se nadje :blesaviplez

Posted
Xe,xe....e pa ako je stvarno toliko interesovanje onda ce da bude kao pravi vashar :) ...josh samo fale trubachi i neke trbushne plesachice :)

@TRIO

Ne bi bilo loshe da pokushash da organizujesh sa svojom ekipom i neko kvalitetnije ozvuchenje,ipak ste vi tu domaci :)

Evo ja se javljam kao dobrovoljni DJ :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...