p1x1 Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ne razumem, dali da przimo ili da te pratimo?
Vedran Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Praticemo te Zivko, nema frke, bar to nije problem
TRIO_driver Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Praticemo te Zivko, nema frke, bar to nije problem Hehe, BTW, moje i tvoje oslanjanje je na isti fazon, uzdam se u poznavanje terena, a ti u konjazu, ali moze...
skyline Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 Ne razumem, dali da przimo ili da te pratimo? al mu ga shuknu nema veze, treca, vrh gasa i za Ziletom
bokins Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 ajmo sad opet---- Zivko ne citiraj post iznat tvog cccccc sram te bilo eee ja izgleda moram vozaca da platim meni ode dozvola na 3 meseca juhuuuuuuuuu kakav osecaj
gade Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 mislis na onu niz frusku goru gde mi se kolega drzao zubima za sediste kad sam preticao kamione po krivinama
skyline Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Jel mogu i ja sa prikolicom? bez prikolice se ne pojavljuj
bluecrx Posted February 6, 2009 Report Posted February 6, 2009 Samo sto na vrhu uvek sacekuje Jesam prosle godine kad smo isli na Palic kod Pikeca platio 2k kaznu. Radar me opicio kad je bilo najlepse. Uz brdo ne, niz brdo da... Ako treba, mogu da dam i instrukcije, kad se przi, kad se koci, ili me samo prati... Ako ces da vozis kao na Adi Huji ja nebih da te pratim
AcaS. Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Eto i mene na skupu,nadam se da cu se snaci i pratiti vas :S
Dark Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 I mi bi da se dokotrljamo Racunajte i na nas ...
skyline Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Eto i mene na skupu,nadam se da cu se snaci i pratiti vas :S o tebi cu ja da se staram
TRIO_driver Posted February 7, 2009 Report Posted February 7, 2009 Ja vec imam viziju u glavi, a racunajte da ce svi Vojvodjani sa foruma biti licno obavesteni, kao i svi oni koji nisu, a mislim da bi hteli, red je da oborimo rekord ovaj put...
Savke VTI Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Ajmo da napravimo spisak ko ide 1. SavkeVTI
Vedran Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Rano je jos za spisak, najbolje da pocnemo sa prijavama kad se bude znao tacan datum, jer tada ce ljudi odmah znati da li mogu ili ne
Savke VTI Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 ja bas imam zelju da idem zato sam i zapoceo,ali u pravu si,mozda zbog datuma ni ja necu moci
Vedran Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Ma javicemo mi ranije par nedelja datum, tako da ce vecina moci da se iskombinuje
zli_wuk Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 poshto cu i ja da postanem u roku od par dana HONDASH voleo bih da prisustvujem tom okupljanju ako je moguce Evo ja i SKYLINE smo blizu pa cemo zajedno
Vedran Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Momci, svi ste dobrodosli i svi treba da dodjete. Ovo su jako lepa okupljanja i druzenja i steta je popustiti
TRIO_driver Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Ono sto me raduje je da sve vise i vise ljudi mi se javlja, i pita, jel se druzimo u NS, itd.. Moracemo da smislimo nesto interesantno, ja mislim da se nadjemo na Miseluku, Beogradjane i ostale ce sacekati recimo Jomini, sa Subaru-om, i dovesti ih direkt do tamo, bez ulazenja u grad, a ja cu dovesti Vojvodjane.. Onda cemo se druziti malo na parkingu, cisto da se upoznamo pogledamo masine(ja skoro sve poznajem, ali drugima ce biti interesantno da vide), i onda da se u jednom ogromnom konvoju uputimo do Fruske gore na izlet, saznacu u medjuvremenu gde ima mesto za (daj boze) 50 automobila, i da se rostilja, a planiram da uposlim i caleta, da tera kombi, sa sve dodatnim rostiljima, satorima, itd..Kad je bal, nek je maskembal!!
neshwill Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Xe,xe....e pa ako je stvarno toliko interesovanje onda ce da bude kao pravi vashar ...josh samo fale trubachi i neke trbushne plesachice @TRIO Ne bi bilo loshe da pokushash da organizujesh sa svojom ekipom i neko kvalitetnije ozvuchenje,ipak ste vi tu domaci
bokins Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 tooooo zivko legendo, koliko se secam neko je spomenuo da cemo sakupljati neke pare za sve to, sta je sa tom idejom? Pa mogo bi zile da povede promoterke cisto da se nadje
zli_wuk Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 Xe,xe....e pa ako je stvarno toliko interesovanje onda ce da bude kao pravi vashar ...josh samo fale trubachi i neke trbushne plesachice @TRIO Ne bi bilo loshe da pokushash da organizujesh sa svojom ekipom i neko kvalitetnije ozvuchenje,ipak ste vi tu domaci Evo ja se javljam kao dobrovoljni DJ
Recommended Posts