TRIO_driver Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 Ne, moja cevka je komplet iz seta, to deluje ovako kratko, ali videli ste koliko je to dugacko kod mene, cak mislim, posto ne zeli da spusti skroz kao sto si ti nekad postovao, neki plavi CRX, vec vise kao ja, da cu mu i tri dela iz seta biti dovoljna...Pa ipak Elantra ima mnogo veci motorni prostor od CRX-a... Quote
NemaN Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 ovaj tvoj co185 ne mogu nigde da nadjem nema sifra ta na zvanicnom sajtu, ako te ne mrzi izmeri Neck ID (A) OD ( Overall height ©...trebalo mi ovako nekako da idu dimenzije 65 150 200 mm...moram da znam zbog snage C0630 C0183 za sad su mi ovi favoriti Quote
TRIO_driver Posted January 8, 2009 Author Report Posted January 8, 2009 ovaj tvoj co185 ne mogu nigde da nadjem nema sifra ta na zvanicnom sajtu, ako te ne mrzi izmeri Neck ID (A) OD ( Overall height ©...trebalo mi ovako nekako da idu dimenzije 65 150 200 mm...moram da znam zbog snage C0630 C0183 za sad su mi ovi favoriti Donecu ti ga uzivo sutra, pa ti meri, pipaj, trljaj, sta ti volja, moze tako? Sto se tice gore navedenih, 630 ima, ali opet moram da proverim, pise jedan, i to negde u pm, u Poljskoj, dok ne dobijem potvrdu, ne garantujem...Drugi nema na stanju uopste, ne znam kad dobijaju novu isporuku Pipercross-a... Quote
NemaN Posted January 8, 2009 Report Posted January 8, 2009 malo sam zauzet al ti se javni pa cemo da smislimo Quote
Tihomir Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Vazi Zivko.. Hajde mi proveri jos cenu za K&N Typhoon,ne moras zuriti ako si u frci... Samo da ima za moja kola! Quote
TRIO_driver Posted January 9, 2009 Author Report Posted January 9, 2009 Vazi Zivko..Hajde mi proveri jos cenu za K&N Typhoon,ne moras zuriti ako si u frci... Samo da ima za moja kola! Ima, kako nema, mada je dosta jednostavan sistem, evo ti slika: Za sada vidim da online ima jedan komad, sto bi znaci nekih 14 dana rok isporuke. Trenutno je popis, pa ne mogu da porucim, niti saznam cenu, ali ono sto znam je da je za Josipa za EP3 Type R kostalo oko 16k, a da je za T-Sport Corollu, onu sto ide po 402m, oko 22k dinara... Ne znam sta da ti kazem, ne znam kako da formiram cene, mada mislim, po aplikaciji i nekim drugim pokazateljima, bi trebalo da bude tu do 18k dinara... Ti javi dalje sta i kako... Quote
Guest Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 To je obican short ram a ne cai...Oko 18000 je previse za short ram. Takvu istu cev, pod istim uglom moze da nadje u vodoinstalaterskoj radnji, ovaj mali metalni nosac improvizuje i kupi orig. pecurku k&n ili pipercross za 100eur i to je to. Trio, sta je s ovim?Koliko $$$? Quote
TRIO_driver Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 To je sta tacno? Mislim, koji brand, sifra? Quote
TRIO_driver Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Od te serije, imam samo dve solucije: VM7017 nemam cenu, ali mislim da je oko 500 evra!?!??! VM7025 -//- oko 250 evra... Ima po jedan komad preko... Quote
Guest Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Cekaj, sta je VM7017 a sta VN7025??? Quote
TRIO_driver Posted January 10, 2009 Author Report Posted January 10, 2009 Pravo da ti kazem, ne znam ni ja tacno, set izgleda isto kao taj sa slike, ne znam jel to aplikacija za odredjen model, ili je univerzalan, ali samo te dve sifre ja dobijam u programu mog distributera, i nema slike za te modele, dok za ostale manje, vise ima... Skupo je u svakom slucaju, bice da je prva solucija sa karbonom... Quote
Tihomir Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Narucio bih,ali ako ima pravi CAI,a ova slika mi bas cudna,tako nesto vec imam pa mi guta vreo vazduh.. Fali jos metar cevi,trebala bi pecurka da mi ide skroz ispod desnog fara.. Daj neku bolju sliku,gde se sve vidi,pa da narucimo kad bude moglo,ako je to to! Mislio sam cak i boju cevi da biram,a cevi ni nema! Quote
Tihomir Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Ako slucajno nema K&N CAI,moze i neki drugi,vidim da nabavljas i AEM.. Bitno mi je da je tipski za moj auto,da je dobra firma i pravi CAI.. Quote
TRIO_driver Posted January 11, 2009 Author Report Posted January 11, 2009 Pogledacemo, no frx, videcu sta ima, ali sto se tice CAI, to mi daje za ovaj auto.. AEM je bio u ponudi do skoro, moram da proverim, neke brandove su izbacili, ne rade vise, poput Black Diamond, naci cemo nesto, ne se brines.. Quote
Tihomir Posted January 19, 2009 Report Posted January 19, 2009 Zivko odlucio sam sta cu! Fabricki usis je tesko naci,a tipski CAI isto tako..,pa je najbolje da uzmem onaj Kosei CAI kit i dobru pecurku,kao sto si mi i sam rekao.. E sad tu mi treba tvoj savet,k&n ili pipercross?!Cena mi je nebitna,znaci jednostavno koji je bolji!Znam da se k&n ulji,e sad da li je pipercross mozda jednostavniji za odrzavanje...? Imam jos jedan mali ali vazan problem! Tu gde treba da ide filter,izmedju fara i blatobrana,blatobran treba da ima produzetak koji bi stitio filter od blata,prasine i vode.. E meni je taj blatobran pokidan i nema tu donju plastiku!Imas li ti nekog plasticara koji bi to mogao srediti,pa kad dodjem na ugradnju da to sve lepo upakujemo! Quote
TRIO_driver Posted January 19, 2009 Author Report Posted January 19, 2009 Ako je tako, da znam, da povucem CAI kit, ima dva na stanju, uzecu oba.. Za pecurke, trenutno imam samo Pipercross, i to ovaj model: On je malo veci, njegov promer(100 mm), odgovara za snagu od 150-200 ks, ti si na donjoj granici, ali moze da prodje, ako namontiramo na pravo mesto. Osim njih, mogu i druge pecurke da se poruce, ali potrajace, moram da vidim sta ima na stanju, od Pipercrossa i K&N-a. U sustini, K&N je veci proizvodjac, USA, sa vecim resursima i poznatiji, a Pipercross je britanski, ali isto tako etabliran, i ono sto mene licno iznenadjuje, HCS-ovci, i ekipa oko njih, ga bas preferiraju i ekstra su zadovoljni... Pored njih, mozes da biras i izmedju Kosei pecurki, recimo Dark ima jednu, ovakvu: Kosei pecurke su pristojne, ali su jeftinije i do 3 puta u odnosu na Pipercross ili K&N, ali nemaju reputaciju, niti su proverene u toj meri na stazi.... Za ono sto ciljas, mislim da bi ti ta pecurka zadovoljavala, i ja imam na svom autu isto CAI+Pipercross pecurku: Sto se tice montaze, to ce raditi Pista i Goran, sve cu ja organizovati, ja svoj auto samo njima dajem za ove stvari, znaju znanje i imaju ideja, a gledaju i da to estetski lepo odrade, tako da cemo resiti i tebi, ne brini se..Oni znaju i sa plastikom, imaju oni plastike od ranije, pa mozemo nesto da odradimo valjda, videcemo na licu mesta... Bitno je samo da bude vikend, hocu i ja da budem tamo, a i da oni mogu da se posvete kako treba. Ja mislim da me ti pitas za tkz. gace, ili unutrasnja oplata blatobrana, nesto sto stiti unutrasnjost od prljavstine, i da, preporucljivo je da postoji, onda mozemo pecurku nize da spustimo..Ta plastika moze samo original, pitanje jel ti treba nova, ili hoces da popravis staru?Stara se mozda moze spasti, ali ako je uopste nema, nema tog plasticara koji to moze da napravi, da bude dobro i pouzdano kao original..JEdino da vidis negde polovno, ja mogu samo novo da ti nabavim..Ako odgovara od ED9, ili obicnog CRX-a, pitaj ja mislim MARKOKG1982 sa foruma, mislim da on mozda ima toga... Sama pecurka se ulji, to ulje ja doduse nemam, ali kaze Sale VTI da ima u Centru Boban i da nije skupo... Quote
Tihomir Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Vazi,onda meni poruci jedan CAI kit.. A pecurku bih onda ipak uzeo k&n,cisto zato sto lakse mogu da pronadjem taj set za ciscenje,a vec i imam jedan komplet.. Ti poruci neku sto bi bila za moju Hondu(150ks+)! E sad to je to,znaci CAI+k&n pecurka!Jel treba nesto da potvrdim,donesem kaparu..? Ej,molim te pogledaj mi i taj nov original blatobran koliko bi bio,desni naravno!Ustvari on je skoro ceo,ali bas taj deo oko filtera je pokidan.. Hvala puno! Quote
TRIO_driver Posted January 20, 2009 Author Report Posted January 20, 2009 Tihomire, posle onog fara, nema potrebe za proverom, porucio sam svakako, samo da vidim koja pecurka od K&N je na raspolaganju.. Licno cu ti javiti cene, a kasnije malo cu ti postovati sliku, da mi kazes da li se sigurno razumemo za te gace... Quote
bojanbabic Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Gde bih mogao da nabavim rep za CRX-a. Pozdrav Quote
TRIO_driver Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Gde bih mogao da nabavim rep za CRX-a. Pozdrav MIslis na spojler, koji ide na treca vrata? Quote
bojanbabic Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Da,taj koji ide na treca vrata,imam fabricki ali sam ga izbacio,stavio bih nesto ovakvo. Quote
TRIO_driver Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Nemam nista slicno tome, mada se to moze uklopiti, ako je poliester u pitanju... Pogledaj kod ovih sto rade plastiku, ili ako ima neki na otpadu CRX, pa da mu skines. Quote
bojanbabic Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Moze i nesto slicno ovome,mozda bi joj i bolje stajalo. Pozdrav Quote
Recommended Posts