Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najbolje je ovako:

Posaljes mi online upit sa deo, koji se nalazi na nasem sajtu www.triomotors.rs , dobijemo upit, obradimo i javimo ti cene i rok isporuke.

Ovako na prvu loptu, iako je tvoj motor D serije, sto je najprisutniji motor 90-tih u Hondi, ipak je D13B7 jako retka, napram ostalih modela.

To znaci i malu seriju, nije iskljuceno da ce biti samo u originalu, tu imas opciju novogo originalnog dela(sto nece biti jeftino), ili reparacija postojeceg(sto je jeftino, i traje godinu, max dve, pa opet jovo nanovo).

Kad saznas cenu novog dela, sam ces odluciti.

Posted
jedno pitanjce za drugara, vozi Toyotu Paseo 97god 1.5....zanima ga jel mozes da mu nabavis diskove i koliko bi to kostalo? i da, jel se podudaraju diskovi sa nekim drugim modelom, nemoguce da su za Pasea pravili posebno ? :zbunjen

Sorry za tek sad odgovor, ovako na forumu mi ispadne ponekad iz vida, tek sam sad obradio upit.

Paseo samo nosi ove diskove, mogu da se nabave, nemam na stanju, cene idu od 2250-3650 din/komad raspon cena i kvaliteta..

Posted
Da li bi mogao da mi stavis ovde neku skicu iz kataloga delova sa tim nosacima za logo-a kako bih znao koji mi konkretno treba... Hvala unapred

No problemo, evo ga:

Logo_nosaci_motora.jpg

Jako mi taj nosac lici na nosac za 87-91 Civic, koga ima u kopiji, ali nazalost nemam nijedan Logo u blizini, da znam licno coveka(iako ih snabdevam par), da utvrdim na licu mesta jel taj.

Po OEM broju samo Logo, ali...

Posted

pojavljuje mi se neki zvuk posle sad vremena voznje kao da struze neka plastika kad okrecem volan levo desno( u pitanju civic eg).

ptanje br 1: sta bi moglo to da bude

pitanjce br 2: ja sam iz mladenovca da li ima u mom selu neki honda majstor za preporuku

hvala unapred

Posted

Za Mladenovac ne znam da ti dam preporuku, BGD ti je blize, tu vec ima majstora za Hondu, Beogradjani ce ti bolje reci, mada imas temu na forumu o tome..

Sto se tice struganja, proveri da ti se nije otkacilo/otkinuo deo PVC potkrila blatobrana, unutrasnji, mada ni to ne mora da znaci, to se mora provozati, pa na dizalicu, da se vidi sta je.

Posted

Moram da te malo mučim. Valjda i ti tako mučiš svoje dobavljače za oldtajmere. Kod mene ima neki PCV (positive crankcase ventilation) ventil između usisne grane i skupljača uljnih para. E pa ja bih to zamenio jer moram da menjam crevo do kartera pa rekoh da vidim može lli se to naći.

E da, aj molim te okači sliku donjeg dela prednjeg trapa, moram da skupljam parice za neke silene. Red je i to zameniti, kad se budu rešili amorti.

Posted
Moram da te malo mučim. Valjda i ti tako mučiš svoje dobavljače za oldtajmere. Kod mene ima neki PCV (positive crankcase ventilation) ventil između usisne grane i skupljača uljnih para. E pa ja bih to zamenio jer moram da menjam crevo do kartera pa rekoh da vidim može lli se to naći.

E da, aj molim te okači sliku donjeg dela prednjeg trapa, moram da skupljam parice za neke silene. Red je i to zameniti, kad se budu rešili amorti.

Ventil, samo original, veliko je pitanje jel moze da se poruci uopste vise, a ako bude moglo, ocekuj cenu NEADEKVATNU za godiste vozila...

Sto se tice trapa prednjeg:

Trap_AB52.jpg

Posted

Cao Trio, zanima me jel imate motor levog (sa vozacke strane) retrovizora za Hondu Accord 2.0 Sport 2007godiste?

Prilikom isparkiravanja unazad zakacio sam banderu, kvrckalo je par sekundi i sada retrovizor mlatara, nista spolja nije osteceno ni polomljeno radi mi iznutra elektronsko pomeranje ogledala, ali mi ne radi sklapanje retrovizora i ne stoji cvrsto kada ga namestim rukom u neki polozaj.

Pozdrav

Posted
jedno pitanjce za drugara, vozi Toyotu Paseo 97god 1.5....zanima ga jel mozes da mu nabavis diskove i koliko bi to kostalo? i da, jel se podudaraju diskovi sa nekim drugim modelom, nemoguce da su za Pasea pravili posebno ? :zbunjen

Sorry za tek sad odgovor, ovako na forumu mi ispadne ponekad iz vida, tek sam sad obradio upit.

Paseo samo nosi ove diskove, mogu da se nabave, nemam na stanju, cene idu od 2250-3650 din/komad raspon cena i kvaliteta..

Preneto mu je, ima u planu sad do "zime" da sredi to pa ce se cuti sa tobom kad odluci i tako to ;)

btw, koliko kosta semering bregaste za cetvrtu generaciju civica, motor d16a9 :)

Posted
Pitao i ne dam im toliko para :shock:

Jel moze da se poruci preko vas, nije mi hitno mogu da sacekam?

Mogu da nabavim i ja originalne delove, ali ja imam drugu semu, sustina je da ja u vecini slucajeva ne mogu biti jeftiniji za originalni deo, osim ako nije rasprodaja, jer svima nama je dobavljac isti - Honda Europe, tako da tu nema bitke sa cenama, kao u aftermarketu...

Imas u telefonima sa otpada Gagija iz Budisave, imao je par CL u delovima, pa probaj.