Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da iz Cacka.

Mislo sam da ima neki kompet, da mogu odmah da zamenim,

da nebih cekao, jer kad otvorim ALB pretpostavljam da necu imati kocnice.

Negde gubi pritisak, pa se pumpa cesto pali, mozda je samo zaprljan.

Kad otvorim videcu!

Pozdrav i hvala.

Posted

Nema komplet, nije iskljuceno da moze samo original, a to se ceka najmanje 7-14 dana, a treba nam prvo info sta trazimo.

Ok, onda te imam u bazi, ocitao mi je sasiju da si ranije trazio far i poziciju, pa cisto da proverim.. :kez:

Posted

Imamo:

Prednje imas za 2300 din, i za 1990 din, IMAM OBA PROIZVODJACA NA STANJU.

Zadnje kostaju 1750 din, IMAM NA STANJU.

P.S.Posalji mi samo na PP podatke, znam da te imam u bazi, ali ne mogu nikako da se setim tvog imena i prezimena... :oops:

Posted

koja je razlika između tih prednjih osim cene?

kad bi to moglo da stigne do mene? ako bi moglo sutra odgovaralo bi mi pošto sledećih 10-ak dana ću biti previše zauzet.

trebaće mi i prednje i zadnje pa ću ti poslati upit preko oficijelnog sajta kasnije.

Posted

a ako ti javim sad jel mogu sutra da stignu?

jer u subotu ujutru idem na put i nisam tu.

ako mogu pošalji mi te skuplje prednje i zadnje.

a ako ne može sutra onda se čujemo u toku sledeće nedelje.

poslao sam vam online upit preko sajta zbog podataka.

Posted

Dobio sam upit, dopunio sam podatke, sad imam i fix i mail za ubuduce, a i sasiju.. :P

Nazalost, sutra nikako ne mogu biti, tj. da samo uspeli do 15h da posaljemo, bilo bi.

Ovako nam ostaje tek od nedelje, ako ti subota ne odgovara da ti stignu.

Mozes mi poslati PP kad budes hteo, ja dam samo nalog prodaji da ti posalje, sve ostalo sam upisao.

Hvala na kupovini!

Posted

Trio ajde molim te proveri mi da li je moguće nabaviti za moju ludu gornje kugle napred. Trebaju mi obe i isto tako da li ima nekih delova za servo letvu volana? Nisam ni sam siguran čini mi se da imam lufta na desnoj strani ali nije na sponi. Ne znam da li je kod moje honde isto ali znam da se na nekim automobilima menja kraj letve volana (onaj deo koji prati točak po visini, gibljivi deo). Još bolje ako imaš sliku sklopa postavi pa da ti kažem tačno šta mi treba.

Unapred hvala, pozdrav.

Posted

Sto se tice kugli gornjih, za Hondu po EPC ne postoje, ali naravno, provalili smo foru, i mogu se menjati odvojeno, ali moram znati precnik kugle koja se presuje. Ali, cini mi se da tako moze da se menja tek od 1987 i ED Civica, no da ne srljamo, daj mi precnik kugle i videcu sta mogu da uradim.

Svim kolima se menja kraj letve volana, samo je negde(kod Honde da) to deo koji moze posebno da se nabavi(ima svoj individualni katalosko broj), dok kod nekih kola(japanska vozila evropske proizvodnje), to bude integralni deo letve(a realno je isto odvojen), tu samo uzorak pomaze(pa se budzi po potrebi).

Za letvu volana uglavnom samo za najtipicnije Honde imaju setovi za reparaciju, kao sto su Civici, ostalo mrka kapa..

Okacicu ti sutra slike iz EPC da vidis o cemu pricam.

Posted

Nisam imao vremena ranije da se javim ali evo slika i nekih mera.

IMG074.jpg

IMG075.jpg

Kugla je prečnika 36mm u gornjem delu. Poluga, odnosno ruka je dugačka 90mm, pod uglom od nekih 20-30*. Šrafovi su na rastojanju od 45mm, navoj je 10mm. Po visini (osovini) je dugačka 68mm i navoj je 10mm.

Aj molim te probaj nešto da iskombinuješ jer mi se nikako ne kupuju polovne. Jedino još da probam da ih remontujem ali...

Unapred hvala, veliki pozdrav.

Posted
Trio ajde molim te proveri mi da li je moguće nabaviti za moju ludu gornje kugle napred. Trebaju mi obe i isto tako da li ima nekih delova za servo letvu volana? Nisam ni sam siguran čini mi se da imam lufta na desnoj strani ali nije na sponi. Ne znam da li je kod moje honde isto ali znam da se na nekim automobilima menja kraj letve volana (onaj deo koji prati točak po visini, gibljivi deo). Još bolje ako imaš sliku sklopa postavi pa da ti kažem tačno šta mi treba.

Unapred hvala, pozdrav.

Moja greska, kod tebe kugle mogu da se menjaju najnormalnije, za razliku od kasnijih Prelude, ne treba nikakva mala privreda niti XYZ kombinacija, kugle kostaju 1620 dinara, nemam ih na stanju.

Kraj letve volana se isto menja, nemam to na stanju, moze posebno.

Za ove delove ce ti se javiti moja prodaja sa tacnim cenama i rokom isporuke.

Posted

Molim te, samo neka zovu na 065/3306565 i bio bih zahvalan ako bi to bilo uskoro jer planiram još neka osveženja (iznenađenja) na trapu uskoro, pa mi je to bitan faktor. Znači obe gornje kugle uzimam bez obzira na vreme i cenu, a za kraj letve mi javi cenu. Letvu moram kod majstora na kanalu da proverim pa ti javljam.

Veliko hvala.

Posted

Kugle su stigle, hvala najlepše.

Izgleda da su odgovarajuće prema merama i izgledu ali ih još nisam ugradio tako da nisam siguran. Javiću kakav je ishod.

Još jednom hvala i veliki pozdrav.

Posted

Поштовани, хтео бих да урадим велики ÑÐµÑ€Ð²Ð¸Ñ Ð½Ð° Ñвом љубимцу, у питанњу је Хонда лого 1.3. ИнтереÑује ме шта Ñве треба од делова и да ли иÑте могу да наручим код ВаÑ? Унапред хвала