level3 Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Ne znam ko sad prodaje belog Accorda ali vlasnik je bio tip koji je meni pre 3 god prodao FAccorda. Proletos je uvezao Accorda 1.8 CG8 (6 gen.) a uskoro prodaje i njega jer se loži na CRV-a. Quote
Kabe Posted August 30, 2008 Report Posted August 30, 2008 Sretao sam ovakav, parkira se iza Hotela Palace prema Kalemegdanu...ako je to taj... Quote
level3 Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Da tamo je dosta dugo bio parkiran. Još preciznije, tačno ispred Pevca. Quote
Vuki Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 hyundai ide u penziju! novi trio motors promo-mobil za 2009 godinu Quote
TRIO_driver Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 Heh, kamo srece... Trenutno vijam garnituru klipova sa karikama na standardu za pijanicu... Ali, ne sumnjajte da ce i Accord biti prepoznatljiv u TRIO duhu... Quote
Propeler Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Evo Hyondai stao na crtu sa Hondom! :mrgreen: Quote
Type_R Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 upravo trazim za Corollu TS sa 192 ks Typhoon kit i koske Cija je rola TS???? Daj neke slike! Hoce li da proda? Quote
TRIO_driver Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Nije, decko je iz BGD, auto je bio parkiran na 402m u BGD, tamno sive boje je. Malo je izgrebana, ali deluje ok. Ne znam da li bi je prodao, imam kontakt naravno, znam da je drugar od Josipa sa EP3, sto je uzeo Typhoon kit, tako me je i kontaktirao... Quote
Vuki Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 treba mi galva volana za jajaru, ako dogoborim neku kombinaciju za sportski volan civic jhmeg43 cijena bez hcs popusta ? Quote
TRIO_driver Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 sta se desilo sa triom? Tu sam, tu sam, stigao sam jutros... Izadje nekih 22.5 evra, ako preracunas 1800 din u evre.. Nazalost, svi mi traze, nemam na stanju ni preko, cekam uvoz novi, pa cu da povucem na lager makar tri komada... Quote
Vuki Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 propala mi je kombinacija za volan u svakom slucaju hvala. volan je svakako u planu pa ce i to trebati nego reci, kakve su honde u poljskoj ? Quote
TRIO_driver Posted September 8, 2008 Author Report Posted September 8, 2008 E, ima ih dosta, okacicu temu sa slikama gde sam bio i sta sam video, samo cu ti sapnuti 9.99sec 402m Civic '97... Sve imam slikano i dokumentovano, par ala od 1000+ ks, dragstera, GTR, Impreza Turbo x2, RX-7 240 ks, itd, itd... Quote
Vedran Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Zivko, ajde molim te proveri mi jel mogu opruge sa CC7 kod mene, tj. da li su iste? Quote
TRIO_driver Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 Zivko, ajde molim te proveri mi jel mogu opruge sa CC7 kod mene, tj. da li su iste? Ne pasu ti... Quote
veljaBandit Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Videh sinoc Trio vozilo-swift na Terazijama, juri ga srebrni accord i nema sanse da ga stigne... Quote
TRIO_driver Posted September 11, 2008 Author Report Posted September 11, 2008 Videh sinoc Trio vozilo-swift na Terazijama, juri ga srebrni accord i nema sanse da ga stigne... Hahahahahaah, gori ste od James Bonda.... Ja sam bio poslom u BGD, dogovorao se nesto, i sa HCS i sa jos nekim, videcete uskoro rezultat.... Quote
Vuki Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 nudi mi jedan lik zadnji kocioni sistem (diskovi) za 150 eura. polovno u ko zna kakvom stanju koliko bi to ispalo novo kad bi sve narucio. znaci diskovi, kljesta, plocice....ne znam sta jos treba. ??? moze sa bilo kojeg civica/crx 88-2000 god Quote
neshwill Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 Mozda bi TRIO mogao da nam kaže nešto više o ovom "jakodimiju" Pre neki dan sam bio u NS i zabeležih ovu munju Quote
TRIO_driver Posted September 14, 2008 Author Report Posted September 14, 2008 @Neshwill: Znam ga, sta da ti kazem, dobra boja, ali.... @Vuki:Prvo, nije to tako ejdnostavno, razlikuju se zadnji mostovi, znaci nije samo taj set. Prvo, obavezno bi morao nove plocice, cirka 2-2.5k dinara dobre. Kljesta bi mozda ostavio u zavisnosti od stanja, ali bi odradio set za reparaciju kocionih celjusti. Diskove nove po mogucnstvu, ili da se obrade...Ne znam koliko je to isplativo, ja se ne bih zezao sa kocionim sistemom, ipak to cuva glavu... Ako uspes bez diskova i plocica, uz smanjenu cenu da dobijes, a ovo stavis novo, i to sve stavis na papir, mozda ima svrhe... Quote
Guest Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 @Vuki: *Dixi* je na njegovom kupeu(5 gen.) menjao dobose za diskove od, cini mi se, CRX-a ED9.Rece da je kocenje osetno bolje. Quote
Vuki Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 pa da. znaci da uzmem nove diskove i plocice.... a polovno kljesta, most....sta mi tu jos treba? Quote
TRIO_driver Posted September 14, 2008 Author Report Posted September 14, 2008 Da, kao sto si rekao, plus set za reparaciju kocionih kljesta, ali to nije skupo... Polovno uzmi most, i sve ono sto se razlikuje u odnosu na tvoj, a ja ne znam sada tacno, kako je kod jednog, a kako kod drugog izgleda, tu najbolje ili da pitas Mugena(verujem da je prebacivao, ili *Dixi*-ja), ili da jednostavno oteras auto do donor auta, i na licu mesta, jedan sa drugog prebacis sve razlike, i onda naknadno stavis ove gore stvari, ali nove. Quote
Recommended Posts