Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam ko sad prodaje belog Accorda ali vlasnik je bio tip koji je meni pre 3 god prodao FAccorda.

Proletos je uvezao Accorda 1.8 CG8 (6 gen.) a uskoro prodaje i njega jer se loži na CRV-a.

Posted

Nije, decko je iz BGD, auto je bio parkiran na 402m u BGD, tamno sive boje je.

Malo je izgrebana, ali deluje ok.

Ne znam da li bi je prodao, imam kontakt naravno, znam da je drugar od Josipa sa EP3, sto je uzeo Typhoon kit, tako me je i kontaktirao...

Posted
sta se desilo sa triom? :zbunjen

Tu sam, tu sam, stigao sam jutros... :mrgreen:

Izadje nekih 22.5 evra, ako preracunas 1800 din u evre..

Nazalost, svi mi traze, nemam na stanju ni preko, cekam uvoz novi, pa cu da povucem na lager makar tri komada... :cry:

Posted

E, ima ih dosta, okacicu temu sa slikama gde sam bio i sta sam video, samo cu ti sapnuti 9.99sec 402m Civic '97... :?

Sve imam slikano i dokumentovano, par ala od 1000+ ks, dragstera, GTR, Impreza Turbo x2, RX-7 240 ks, itd, itd... :mrgreen:

Posted
Videh sinoc Trio vozilo-swift na Terazijama, juri ga srebrni accord i nema sanse da ga stigne... :mrgreen:

Hahahahahaah, gori ste od James Bonda.... :D

Ja sam bio poslom u BGD, dogovorao se nesto, i sa HCS i sa jos nekim, videcete uskoro rezultat.... 8-)

Posted

nudi mi jedan lik zadnji kocioni sistem (diskovi) za 150 eura. polovno u ko zna kakvom stanju

koliko bi to ispalo novo kad bi sve narucio. znaci diskovi, kljesta, plocice....ne znam sta jos treba. ???

moze sa bilo kojeg civica/crx 88-2000 god

Posted

@Neshwill: Znam ga, sta da ti kazem, dobra boja, ali.... :D

@Vuki:Prvo, nije to tako ejdnostavno, razlikuju se zadnji mostovi, znaci nije samo taj set. Prvo, obavezno bi morao nove plocice, cirka 2-2.5k dinara dobre. Kljesta bi mozda ostavio u zavisnosti od stanja, ali bi odradio set za reparaciju kocionih celjusti. Diskove nove po mogucnstvu, ili da se obrade...Ne znam koliko je to isplativo, ja se ne bih zezao sa kocionim sistemom, ipak to cuva glavu...

Ako uspes bez diskova i plocica, uz smanjenu cenu da dobijes, a ovo stavis novo, i to sve stavis na papir, mozda ima svrhe...

Posted

@Vuki: *Dixi* je na njegovom kupeu(5 gen.) menjao dobose za diskove od, cini mi se, CRX-a ED9.Rece da je kocenje osetno bolje. :lol:

Posted

Da, kao sto si rekao, plus set za reparaciju kocionih kljesta, ali to nije skupo...

Polovno uzmi most, i sve ono sto se razlikuje u odnosu na tvoj, a ja ne znam sada tacno, kako je kod jednog, a kako kod drugog izgleda, tu najbolje ili da pitas Mugena(verujem da je prebacivao, ili *Dixi*-ja), ili da jednostavno oteras auto do donor auta, i na licu mesta, jedan sa drugog prebacis sve razlike, i onda naknadno stavis ove gore stvari, ali nove.