TRIO_driver Posted August 19, 2008 Author Report Posted August 19, 2008 Imas slike? Hrckova ima puno, cak ni ja ne pamtim sve... Quote
Bane R Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Jesu ti dale kolege onaj saletov amortizer ? Quote
TRIO_driver Posted August 20, 2008 Author Report Posted August 20, 2008 Aha, i kazu da ne mogu da ti oproste sto nisi presvukao promoterke u mom WC-u... Quote
Bane R Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 Ma već su bile presvučene... samo su htele da piške, mada ima onih koji se i na to lože ... Quote
Johnny B lude Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Trio jel ti mozes da nabavis nesto od elektrike, tacnije, releje i tako neku sicu?!? Quote
TRIO_driver Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Aha, samo preciziraj sta ti treba, online upit salji i resicemo. Sve pokrivam, od limarije do struje, jedino ne isporucujem promoterke.. Quote
sale vti Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 ... samo su htele da piške, mada ima onih koji se i na to lože ... ja digoh dva prsta al niko nije zvao... Quote
TRIO_driver Posted August 26, 2008 Author Report Posted August 26, 2008 Dok su one piskile, mi smo pricali, a nasa kolica se druzila... Quote
Propeler Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 TRIO jel ti matori danas u Subotici kojim slucajem. Video sam jutros u centru parkiran isti Hyundai džip, NS table. Quote
TRIO_driver Posted August 28, 2008 Author Report Posted August 28, 2008 Nije, imas jos dva zelena kao moja, jedan je 2.7 V6, NS 170.... , a drugi je kao moj, 2.0 dizel, oni su stigli zajedno, ali ja nosim TRIO bocno nalepnicu, i 4 cifre tablica.. Quote
veljaBandit Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Kad bi ti imao vremena da pogledas jednog civica bilo bi to mnogo dobro da se ne cimam iz BGD-a... Auto plac COM CAR, negde u carinskoj zoni, silver civic 1.4, 2001g. Pozz od Velje koji vec gubi zivce jer nemoze da nadje OK Hondu u zemlji Srbiji za nekih 6 soma i vrlo lako moze da se desi da sedne u Hjundu coupea 2001g Quote
Vedran Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Mojne to brate Naci ces hondu, samo lagano Quote
TRIO_driver Posted August 28, 2008 Author Report Posted August 28, 2008 Kad bi ti imao vremena da pogledas jednog civica bilo bi to mnogo dobro da se ne cimam iz BGD-a... Auto plac COM CAR, negde u carinskoj zoni, silver civic 1.4, 2001g. Pozz od Velje koji vec gubi zivce jer nemoze da nadje OK Hondu u zemlji Srbiji za nekih 6 soma i vrlo lako moze da se desi da sedne u Hjundu coupea 2001g Ne bi mi bio problem, ali radim do 16h minimum, a ne znam jer rade posle...Ajde videcemo... O ovome pricamo>? Quote
veljaBandit Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Da , taj civic je u pitanju. Lik kaze da je odlican i da je prva boja pa ako je stvarno tako eto jos jednog clana kluba. A ako nije... Stvarno sam se smorio gledajuci krseve a moram da kupim neki auto sto pre. Quote
TRIO_driver Posted August 28, 2008 Author Report Posted August 28, 2008 Da , taj civic je u pitanju. Lik kaze da je odlican i da je prva boja pa ako je stvarno tako eto jos jednog clana kluba. A ako nije... Stvarno sam se smorio gledajuci krseve a moram da kupim neki auto sto pre. Zvao sam da pitam, isto mi tvrdi, rade do sest, sutra imam neke obaveze u gradu, pa cu gledati da svratim da ga smeknem, i slikam koju, bas cu da odem u TRIO majici, da vidim sta ce da mi slozi, koju pricu... Znaju oni svi nas, krpe oni kola preko nas, ako i ne, poznaju nas iz price... Slikacu ono sto mi upadne u oci, a uzecu sasiju da vidim sta je zapravo...Ako ga uzmis, castis pice.. Quote
Propeler Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 A kakva je sad to snaga motora od 82 KS? Zar nije 1.4 iz tog modela ili 75 KS ili 90 KS, zavisno od dihtunga? Quote
veljaBandit Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Cuj castim pice?! Ima i da zderemo i da pijemo za dobru Hondu. Ma i ako bude losa - cu castim za cimanje. Pozz i hvala unapred. Quote
TRIO_driver Posted August 29, 2008 Author Report Posted August 29, 2008 Kako sam ja divan spoznor, divim se samo sebi... Evo ovako: Auto je pregledan. Untrasnjost ocuvana, izlizanost pedala, rucice menjaca i samog volana je u rangu vozila koje je preslo toliko koliko pise. Zadnji deo je odlican, farovi su isti, nisu menjani, branik boja zdrava. Lonac dole zdrav, cak i same opruge i amorti su kao novi. Unutrasnjost ja ne volim tu tkaninu, ali je dobra, vozacko malo istrosenije nego suvozacko. Kozni volan mi se svidja. Oprema, klima, servo, airbagovi, podesavanje farova, itd. Radio neki Blaupunkt kasetas. Prednji deo: Motor ocuvan, sve deluje kao novo. Filter vazduha je na oko menjan pre 2-3k km. Kaisevi klinasit su Gates i Dayco, dobri, jos se vide sare i oznake. Farovi su isti, nigde nije radjeno na karoseriji. MANE: Vozaceva vrata blago ulubljena na jednom mestu, sitno. Glavna stvar. Auto je cuknut napred levo, udaren u far, pukli nosaci i onda zalemljeno, ali je ostao original far koji radi. Branik je bio izgreban, ofarban je ovde opet, sve je lepo odradjeno. Auto je iz Italije, to mi se ne svidja, tako su najludji vozaci, ali auto ok izgleda. Auto je proveren po sasiji, 2000 god, D14Z2, Sohc, za evropsko trziste. Sve u svemu, po meni, jako dobra Honda, ispalti se doci da je vidis i pazaris... Evo ti slika sto mi je zasmetalo: bokins 1 Quote
veljaBandit Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Hvala puno za info. Probacu da se izorganizujem da sutra dodjem da je pogledam ili u ponedeljak posto sutra palim van grada na neku svadbu. Ja sam danas gledao jedan accord coupe F22, 1995g. Ceo je farban, ne bas najbolje, ali moze da se pazari za smesnu kintu pa razmisljam da li se upustiti u sredjivanje ili kupiti tog civica. Javljam ti se kad krenem za NS, hvala puno jos jednom.. Pozz Evo slike accorda... Prelep je model.. Quote
TRIO_driver Posted August 29, 2008 Author Report Posted August 29, 2008 Civic je odlican, super prilika, ali meni se svidja Accord Coupe...Ne znam, kod mene srce uvek pobedi razum.. Quote
Vedran Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Veljo, taj acc je duugo u oglasima i niko sa njim nije zadovoljan u kakvom je stanju... Ali prodaje se za smesne pare, tako da ako si spreman da ga sredjujes, ok Quote
veljaBandit Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Auto je prefarban, ne tako sjajno ali jedino sto mi smeta su vozaceva vrata koja su talasasta i njih bi zamenio, ne bih to popravljao i uz dobro farbanje-a imam majstora sve bi bilo mnogo bolje. Unutrasnjost je OK, nebo bih zamenio. Na satu je 190.000, motor suv ali bi svakako sledeci put proverio sa nekim majstorom. Ipak je to 1995g. Kakva li je situacija sa polovnim delovima, jel ih valja neko? @honda-ko je gledao i jel mozda video nesto sto ja nisam ili zna nesto drugo? Pomagajte jer sam vec izgoreo i u roku od 2-3 dana hocu da kupim auto. Quote
TRIO_driver Posted August 29, 2008 Author Report Posted August 29, 2008 Polovni slabo, ipak je to coupe USA model, tako da se ne oslanjas previse na to...Da je sedan, ja prvi imam prednji i zadnji branik za CC7... Quote
Bane R Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Ima Dalibor iz Kijeva jednog takvog kupea za delove... Šta ima od njega, ne znam, treba proveriti... Pre recimo godinu dana je uzeo ceo auto za delove, ali ne znam da li ga je nešto mnogo čerupao... Quote
veljaBandit Posted August 29, 2008 Report Posted August 29, 2008 Mnooooogo mi se svidja linija coupea i tako bih ga slatko doveo u vrhunsko stanje. Trenutno je auto skroz OK i nije nista prioritet da se radi ali za mene picajzlu... Ona ljubicasta buljava sa mojauto.com je ubijena od grada i vec je cela farbana, desna strana losa, ni jedan EG iz oglasa nije zadovoljavajuci... Jedino sutra za NS... jUTRO JE PAMETNIJE OD VECERI... Quote
Recommended Posts