gangstarr Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 Zivko jel prodajete KAYABA amortizere? Trebaju mi prednji za moj auto. Koja je cena i koliki je rok isporuke? Pozdrav! Quote
TRIO_driver Posted May 29, 2015 Author Report Posted May 29, 2015 Prodajemo, cak stavise, prvi su mi izbor, a pogotovo za EP, iako su najskuplji. Okreni radnju na 021/529-278 ili 021/47-20-956, pa ce ti oni dati cenu i rok. Quote
ramblalas Posted June 2, 2015 Report Posted June 2, 2015 Trio sjutra Sam u n.s. treba mi dihtung glave za Hondu b16a2 I u cg Sam naso 12 gumica ventila. Dal je moguce uzeti kod vas jos cetri Il Moran svih 16.. pozzz Quote
TRIO_driver Posted June 2, 2015 Author Report Posted June 2, 2015 Verovatno ima, svrati u prodaju, ja nisam u firmi trenutno.. Quote
Delija Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Sajt vam je gecrkt Trebao bi da menjam zadnje plocice na Civicu iliti hteo bih da zakazem ili za subotu (ova je verovatno prebukirana) ili sledecu ili radnim danom posle pola 5... Quote
TrioMotors Posted June 5, 2015 Report Posted June 5, 2015 Delija, Trenutno smo u procesu migracije našeg novog sajta na server, te stoga on nije dostupan na osnovnoj adresi. Naše kolege iz servisa u vezi zakazivanja možes da kontaktiraš preko brojeva telefona u prilogu ili putem emaila: Tel/fax: 021/504-441 Mobilni: 069/504-44-11 Email: servis@triomotors.rs Quote
TRIO_driver Posted June 5, 2015 Author Report Posted June 5, 2015 A danas nam zezaju i emailovi, mrzim te softverske i hardverske izmene, ali sta da mu radim.. Znaci, oldschool telefon u ruke i udri.. Quote
Predrag Djokic Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Moze li da se nabavi mehanicka letva volana za eg? U pitanju je eg4, skinuo bih servo i stavio mehanicku letvu volana. Hvala unapred! Quote
TRIO_driver Posted June 11, 2015 Author Report Posted June 11, 2015 Preskupo za novo, posto ima samo OEM, a pitanje je da li to iko drzi u svetu vise na stanju.Jedini realan put je polovna letva + sredjivanje po potrebi. Quote
Predrag Djokic Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 A gde mogu da nadjem polovnu? Raspitivao sam se dosta ali nista nisam naso. Kasnije bih prodao moju, posto je u super stanju i letva i pumpa. Quote
Serdjo Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Druze a gde si trazio? Prosto mi neverovatno da na svaka 3 dana neko pita gde da trazi polovne delove za hondu. Samo je Nesa jedno 100 puta okacio kontakte Mirka, Dekija, Dace... Mimo teme otpadi itd.... VladaBCS and Kabe 2 Quote
TRIO_driver Posted June 12, 2015 Author Report Posted June 12, 2015 Za polovne nesam skolovala.. Quote
Kabe Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Druze a gde si trazio? Prosto mi neverovatno da na svaka 3 dana neko pita gde da trazi polovne delove za hondu. Samo je Nesa jedno 100 puta okacio kontakte Mirka, Dekija, Dace... Mimo teme otpadi itd.... Ma taj Nesha je baraba Quote
Miloš M. Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 A gde mogu da nadjem polovnu? Raspitivao sam se dosta ali nista nisam naso. Kasnije bih prodao moju, posto je u super stanju i letva i pumpa. A što bi onda uopšte i menjao i bacao pare da bi prešao sa konja na magarca ?! VladaBCS 1 Quote
Predrag Djokic Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Jer kada bude procurela, necu moci da je prodam. A ako mi i ova procuri, iznerviracu se i prodacu auto u delove . A ovako ako nekom treba, imam ceo uredjaj u super stanju. Quote
VladaBCS Posted June 16, 2015 Report Posted June 16, 2015 Zasto misliš da će procureti ako je u super stanju? Quote
Gile Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 A ja mislio da ti nedostaje snage,pa zato skidaš servo.😀 Kabe 1 Quote
Clipssy Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Koliko kosta polovna i nova poluosovina za cl9? Quote
Predrag Djokic Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 Ne mislim da ce da procuri, nego sta znam . A malo bih i jacao ruke . Quote
Predrag Djokic Posted June 17, 2015 Report Posted June 17, 2015 A mislim da nije on tezak na volanu Quote
tiso Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Druze, da li ste imali u servisu iskustva sa Daewoo nexijom 1999god je ova sto ja gledam. Auto deluje bas pristojno, ima gas,klimu,servo,podizace... A za smesne pare tipa 1000e. Ima li delova,kakav je za odrzavanje? Quote
mixolini Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Pozdrav Trio! Kao prvo, evo i ovde da vas pohvalim i da kazem da sam odusevljen vasom uslugom i posvecenoscu prema musterijama! Covek koji mi je radio kola mi je stvarno izasao u susret i hvala mu I na mail-ove odgovaraju odmah sa korisnim informacijama sto meni mnogo znaci:) Iscimao sam se iz BG-a (i to dobro zbog nekih poslovnih zezancija) i nisam se pokajao ni malo, tako da se nadam dugom zajednickom druzenju (sto redje, naravno ) Imate na mom topicu gde sam vas lepo ishvalio http://www.hondaclub.rs/forum/topic/5667-honda-civic-2008-18-sport-anjaoo/page-2 Narucio sam svecice da mi se zamene i one stizu za koji dan. Nazalost necu moci da dodjem bas ovih dana jer sam van Srbije naredne cetiri nedelje, ali cuvajte mi te svecice! Nemojte da ih prodate Tada nameravam da odradim jos neke stvari i da se konsutujem sa vama sta sve moze da se doradi da bi radio sto bolje. Dodatno bih sredio ovih par stvari ako se uopste bavite time. 1. kvacilo krcka pri pritisku. Par ljudi sa ovog foruma pretpostavljaju da je u pitanju cilindar kvacila, Da li ste vi imali ovakve slucajeve pre? (okacio sam na youtube-u )2. Desni retrovizor se ne zatvara? Da li ste radili slicne popravke? 3. Da li mozete da nabavite delove tipa kozna rucica menjaca, ili plastika na bravi (siva koja prekriva bravu)? Hvala! Quote
mladjan Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 2. Za ovaj kvar je kriv modul retrovizora jer se pregrejava i crkne. Jedan nacin je da se zameni modul, mislim da ima samo original, a drugi nacin je da se otvori modul i zameni neki polyswitch. Ja sam ih sredio sebi oba, i jos nekim ljudima popravio na civicima, samo zamenom tog polyswitch-a. U Delti su mi trazili 28k za zamenu celog retrovizora (osim poklopca). Quote
TRIO_driver Posted June 24, 2015 Author Report Posted June 24, 2015 Druze, da li ste imali u servisu iskustva sa Daewoo nexijom 1999god je ova sto ja gledam. Auto deluje bas pristojno, ima gas,klimu,servo,podizace... A za smesne pare tipa 1000e. Ima li delova,kakav je za odrzavanje? To je modernizovan Kadett u sustini, sklopljen u Koreji. Cene delova smesne, mada je tu Hyundai Accent bolja prica, no i Nexia ima delova, nije skupo za odrzavanje... Quote
Recommended Posts