Jump to content

Predrag Djokic

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About Predrag Djokic

  • Birthday 08/31/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vrnjač�ka Banja

Recent Profile Visitors

973 profile views

Predrag Djokic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputation

  1. Bilo je stvarno super, organizacija na nivou [emoji4] Moramo cesce ovako da se okupljamo [emoji3] Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
  2. Idem ja iz Vrnjacke Banje Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
  3. 1. Vedran (subota i nedelja) 2. Gile (subota i nedelja) 3. Mladjan (subota i nedelja) 4. Marko (nedelja) 5. Brana voli Milovana 6. Aleksa (subota i nedelja) 7. Srljo (petak subota nedelja) 8. Kejb (pun pansion sa doruckom i treznjenjem) 9. Level3 - mozda subota, 100% nedelja. Sve zavisi hoce li mi zavrsiti novu vozacku dozvolu. Ako omanu, ce se dovezem sa nekim u nedelju. 10. Predrag Djokic (gledacu da dodjem oba dana).
  4. Jer kada bude procurela, necu moci da je prodam. A ako mi i ova procuri, iznerviracu se i prodacu auto u delove . A ovako ako nekom treba, imam ceo uredjaj u super stanju.
  5. A gde mogu da nadjem polovnu? Raspitivao sam se dosta ali nista nisam naso. Kasnije bih prodao moju, posto je u super stanju i letva i pumpa.
  6. Moze li da se nabavi mehanicka letva volana za eg? U pitanju je eg4, skinuo bih servo i stavio mehanicku letvu volana. Hvala unapred!
  7. Zao mi sto nisam prisustvovao, spremao sam se za more tad
  8. Gde ce biti skup, na kom mestu u Banji?
  9. Znam, nego sam je mislio da ce svako svojom hondom, kao sto sam se dogovorio sa ljudima iz Velike Plane. A bratu i drugaru sam vec obecao. Tako da se izvinjevam, pogresno sam shvatio
  10. Ok, necu da se zameram nisakim, samo cu reci da sam na skup dosao sa drugarom, a brata i njegovu devojku odvezo do Kragujevca na Arsenal fest. A ne svidjaju mi se ljudi koji osudjuju druge pre nego sto saznaju pravu istinu.
  11. Gde je sledeci skup i kad? A da se ne ponovi isto?
  12. Ja nemam šator, ali imam vreću za spavanje i šatorsko krilo
×
×
  • Create New...