Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sajt vam je gecrkt :)

Trebao bi da menjam zadnje plocice na Civicu iliti hteo bih da zakazem ili za subotu (ova je verovatno prebukirana) ili sledecu ili radnim danom posle pola 5...

Posted

Delija,

Trenutno smo u procesu migracije našeg novog sajta na server, te stoga on nije dostupan na osnovnoj adresi.

Naše kolege iz servisa u vezi zakazivanja možes da kontaktiraš preko brojeva telefona u prilogu ili putem emaila:

Tel/fax: 021/504-441 Mobilni: 069/504-44-11

Email:

servis@triomotors.rs

Posted

Druze a gde si trazio?

Prosto mi neverovatno da na svaka 3 dana neko pita gde da trazi polovne delove za hondu.

Samo je Nesa jedno 100 puta okacio kontakte Mirka, Dekija, Dace...

Mimo teme otpadi itd....

Posted

Druze a gde si trazio?

Prosto mi neverovatno da na svaka 3 dana neko pita gde da trazi polovne delove za hondu.

Samo je Nesa jedno 100 puta okacio kontakte Mirka, Dekija, Dace...

Mimo teme otpadi itd....

Ma taj Nesha je baraba :D

Posted

Druze, da li ste imali u servisu iskustva sa Daewoo nexijom 1999god je ova sto ja gledam. Auto deluje bas pristojno, ima gas,klimu,servo,podizace... A za smesne pare tipa 1000e. Ima li delova,kakav je za odrzavanje?

Posted

Pozdrav Trio!

Kao prvo, evo i ovde da vas pohvalim i da kazem da sam odusevljen vasom uslugom i posvecenoscu prema musterijama! Covek koji mi je radio kola mi je stvarno izasao u susret i hvala mu :) I na mail-ove odgovaraju odmah sa korisnim informacijama sto meni mnogo znaci:) Iscimao sam se iz BG-a (i to dobro zbog nekih poslovnih zezancija) i nisam se pokajao ni malo, tako da se nadam dugom zajednickom druzenju (sto redje, naravno :P)  Imate na mom topicu gde sam vas lepo ishvalio :) http://www.hondaclub.rs/forum/topic/5667-honda-civic-2008-18-sport-anjaoo/page-2

Narucio sam svecice da mi se zamene i one stizu za koji dan. Nazalost necu moci da dodjem bas ovih dana jer sam van Srbije naredne cetiri nedelje, ali cuvajte mi te svecice! Nemojte da ih prodate :) Tada nameravam da odradim jos neke stvari i da se konsutujem sa vama sta sve moze da se doradi da bi radio sto bolje. Dodatno bih sredio ovih par stvari ako se uopste bavite time.

1. kvacilo krcka pri pritisku. Par ljudi sa ovog foruma pretpostavljaju da je u pitanju cilindar kvacila, Da li ste vi imali ovakve slucajeve pre? (okacio sam na youtube-u 

)

2. Desni retrovizor se ne zatvara? Da li ste radili slicne popravke?

3. Da li mozete da nabavite delove tipa kozna rucica menjaca, ili plastika na bravi (siva koja prekriva bravu)?

Hvala!

Posted

2. Za ovaj kvar je kriv modul retrovizora jer se pregrejava i crkne. Jedan nacin je da se zameni modul, mislim da ima samo original, a drugi nacin je da se otvori modul i zameni neki polyswitch. Ja sam ih sredio sebi oba, i jos nekim ljudima popravio na civicima, samo zamenom tog polyswitch-a. U Delti su mi trazili 28k  za zamenu celog retrovizora (osim poklopca).

Posted

Druze, da li ste imali u servisu iskustva sa Daewoo nexijom 1999god je ova sto ja gledam. Auto deluje bas pristojno, ima gas,klimu,servo,podizace... A za smesne pare tipa 1000e. Ima li delova,kakav je za odrzavanje?

To je modernizovan Kadett u sustini, sklopljen u Koreji.

Cene delova smesne, mada je tu Hyundai Accent bolja prica, no i Nexia ima delova, nije skupo za odrzavanje...