Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moguce da je cep hladnjaka. Upali automobil, pusti ga da se malo zagreje, i ako creva nisu tvrda, onda ne drzi pritisak i do cepa hladnjaka je problem.

Ako su creva tvrda, onda je moguce da je problem do hladnjaka...

Posted

a metlice i brisaci sta ima?

Javicu se za ovo, izvini ako lupim nesto ali kakva onda creva treba da budu? Hladnjak sam menjao prosle god. kupio sam nov, medjutim to je druga pricav imao sam peh udario psa na autoputu u makedoniji i puko je bio hladnjak, hladnjak sam zamenio tamo doneo mi rodjak nov medjutim mislim da je bio za automatika posto je imao one dve metalne cevcice na dnu ali je po dimenziji indentican, pustao mi antifriz na racvu za creva od plina nesto malo i pre nekih mesec dana sam to sanirao selne su bile labave i to smo dotegli i ne pusta tamo ali na ovom mestu o kom sam gore pricao nikad nije pokazalo, mada je to stvarno malo, probacu ovo sto si mi napisao pa javljam i postavicu sliku da imas prestavu, pozdrav.

• 1 month later...
Posted

Imao sam jedan, ali smo upravo shvatili da je bez magneta, fabricka greska, mora imati magnet u sebi, zbog ABS.

Inace kostaju od 5500 din do 7500 din, u zavisnosti od proizvodjaca.

Javice se moja prodaja sa svim informacijama.

• 2 weeks later...
Posted

Ima li neki srećnik, sa CP2 akordom, na listi mušterija? Kako bi izgledala ta igranka na našem podneblju, i isplati li se uopšte i razmišljati u tom pravcu? 

Posted

Kod nas ih nema, tj. ja sam video samo par, ali iskljucivo na stranim tablama.

Posto je K24 motor, nije skoro nikakav problem, najveci problem je limarija, svetlosna grupa itd..

Mada, recimo ja sam imao jednog Oddysey 3.5 V6, diskove nisam mogao ovde da nadjem nigde u aftermarketu, samo original Honda 180 evra/kom, dok u USA imas za smesne pare..

Znaci, regularno odrzavanje i dosta mehanike resavamo bez problema (dijagnostika mi podrzava), jedino neke stvari bi se isplatilo iz Amerike uvesti, a ja bih obavezno uzeo kasko na tom autu... :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fabricki to oni nemaju, a da li su imali kao dodatnu opremu, to nisam siguran.

Ako imas sklapanje retrovizora na dugme(kao recimo Civic FK), onda je to prvi uslov. U svakom slucaju treba da postoji komadni modul, ima tu prckanja po elektronici, tako da ili da se proveri u ovlascenom servisu da li postoji originalni kit iz dodatne opreme (mada uglavnom dodatna oprema bude aktuelna dok je i model aktuelan, ili dok ima na zalihama), ili da nadjes nekog ko ugradjuje takve stvari direktno..

Mi to nismo jos imali slucaj, da budem iskren, zato ne mogu da tvrdim 100%.

Posted

Imam sklapanje retrovizora na dugme, a čitao sam u uputstvu da postoji opcija podizanja prozora okretanjem ključa u bravi, duplim pritiskom na otključavanje na daljincu ili tako nešto (kod mene ne funkcioniše).

Hvala u svakom slučaju, i da li znate nekog ko je to probao/radio?

Posted

Kod Honde kao fabricka opcija ne postoji da preko kljuca ili daljinca otvaras i zatvaras prozore.Postoji opcija kodiranja tj dekodiranja da bi mogao to da radis.Za retrovizore ne znam ali mislim da je tu jos veca zbrcka.Ima negde na netu prica o tome kako sam da uradis to dekodiranje za prozore.A ovo za retrovizore ja ne bi dirao.Cak i preko dugmeta jako jako retko koristim...Prvo proveri na netu i po inostranim forumima pa se igraj.To ti je moj savet...

Posted

post-13754-0-41830000-1406210385_thumb.jpg

Kod Honde kao fabricka opcija ne postoji da preko kljuca ili daljinca otvaras i zatvaras prozore.Postoji opcija kodiranja tj dekodiranja da bi mogao to da radis.Za retrovizore ne znam ali mislim da je tu jos veca zbrcka.Ima negde na netu prica o tome kako sam da uradis to dekodiranje za prozore.A ovo za retrovizore ja ne bi dirao.Cak i preko dugmeta jako jako retko koristim...Prvo proveri na netu i po inostranim forumima pa se igraj.To ti je moj savet...

Ja pročitao u uputstvu, pa sam pomislio da neko zna kako...

Posted

E to sam citao.To jeste tako ali ne znam na kojim modelima.Na Accordu i Civicu nije tako tj ne mozes tako da otvaras prozore.E sad.Mozda je na primer Legendu ili Crvu koji imaju jace opreme od Acc i Civica.Pokusavao sam na mom ali bezuspesno...

Posted

Ovo je uputstvo od Akorda, znači zavisi od opreme. Nekad se dešava (kod drugih proizvođača) da opcija postoji i na nižem nivou opreme ali je npr zaključana, mislio sam da neko zna kako je ovde...

Posted

Pa vidi.Moj je Type S a probao sam i na Execuziv tako da...Jedino kazem ti da se dekodira nekako preko dijagnostike.Mozda postoji u nizim nivoima opreme ali ne verujem.Jedino u Legendu ili CRVu koji imaju jacu opremu...