Jump to content

mitros

Members
 • Posts

  1,629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

mitros last won the day on September 17 2016

mitros had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Banja Luka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mitros's Achievements

 1. NIje to jedina sličnost - i njoj i FN-u smeš da radiš ono što želiš samo daleeeeeeeeeeeeko od ženinih očiju, hahaha
 2. Koja rashladna tekućina se stavlja u servisu? Prošle godine je promenjena u sistemu, ali sam zaboravio da pitam šta je točeno (tamno zelena je). Trebalo bi sada da dolijem malo, pa da pokušam približnu da nađem.
 3. OK, hvala. Kad je već zapeo za Nisana, valjda neće imati problema sa malo istrošenim primerkom. Bitno je da nemaju neku izraženu falinku.Mada, za 10-ak % više može CRV da ubode, ali to je već moje razmišljanje
 4. Nissan Qashqai 1.6i (2007-1010) 2WD. Kako se pokazao, kritične tačke, koliko ima Renoa u njemu...? Ukratko - preporuka za kupovinu ili ne, i (eventualno) bolja alternativa? Za prijatelja info treba, ima nekoliko potencijalnih meta 2007. i 2009 god sa 50-80.000km
 5. ćao Žile, online upit nešto šteka, pa proveri mi sledeće, kada stigneš. Nije žurba. 1. Set zupčastog kaiša. Blueprint komplet ili kombinacija Gates+NSK. 2. Kaiševi A/C kompresora i pumpe servo upravljača. Takođe Gates ili Blueprint. 3. Vodena pumpa AISIN (ili ekvivalent japanske proizvodnje). 4. Manji i veći silent-blok prednjeg donjeg ramena. 5. Zadnje gornje rame 52390-S1A-E01. 6. Spone zadnjeg stabilizatora 52320-S84-A01 i 52325-S84-A01. Sve ovo za akorda. Puno pozz
 6. Skinula je rekord, koji je postavila Honda Akord 2.2 CTDi pre 10 godina, svojim prvim dizel motorom U vremenu, kada se svi "razvališe" od razvijanja kojekakvih naftnih varijanti i obzirom na njihov broj u proteklom periodu, mogu samo reći - svaka čast i Mazdi i Hondi!
 7. Koliko ja znam, vazi za najprodavaniji "roadster", i to jeste. Drugi na listi nema ni pola miatinih prodatih primeraka. Korveta sigurno ima veci tiraz, ali i 40 godina duze postojanje, pa u smislu popularnosti opet nije na nivou miate. Znaci, miata je najprodavaniji roudster i najpopularniji sportski auto. Najprodavaniji sportista nije
 8. ili nove šestice pa, i sivik je na nekoliko k do Acce Kompakt sa dobrom opremom i dobrim motorm je uvek bio i do 90% cene većeg brata.
 9. Remek delo je ovaj skyactive G120! Još od prve MX-5 i sivika 4g, nisam video da auto sa 120KS ubrzava ispod 9s. Ajde, možda neki čvarak kao saxo/106, ali poenta je u tome, da su svi oni oko 900-950kg i 115-120KS, a "trojka" G120 to odradi šlepajući 1200kg!
 10. Ima li neki srećnik, sa CP2 akordom, na listi mušterija? Kako bi izgledala ta igranka na našem podneblju, i isplati li se uopšte i razmišljati u tom pravcu?
 11. Šteta... Kako se desilo da izgubi ulje? Koliko je preostalo ulja u motoru kad se desila havarija, jel lampica nije upozoravala? Koja je kilometraža auta? Ja sam vozio službeni lanos 1.5, i po polasku vidim da fali ulja na meraću. Posle dolivenog 1l, tek je na min došao nivo. Progutao je gotovo 2l kao od šale, a mislim da više od 3.5 i ne staje. Lampica nije upozoravala ništa, iako izgleda da nije bilo više od 1.5l u motoru.
 12. Svaka čast vlasniku, kao nova je! Pravi "amerikanac" kako izgledom enterijera i eksterijera, tako i onom krutom osovinom nazad. Zadnje gume imaju dezen iz 70-ih! Nije valjda da vozika takav raritet u takvom stanju, na gumama iz doba prošle naftne krize ? S druge strane, ako je skorije kupovao neke "classic tyres", koje nisu nimalo jeftine, ne bi se u toj priči našle Tigar 621 na prednjim točkovima! U svakom slučaju, model zaslužuje javnu promociju, bilo putem časopisa ili neke TV emisije.
×
×
 • Create New...