TRIO_driver Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 To je taj, vlasnik je Makedonac bio, zvao se Aleksandar K. i bas to je imao od dodataka, samo felne, i muziku, umesto rezervnog tocka je imao vufer, i to je taj... A ako je jedini u SK, pozdravi druga, i reci da sam ga smeknuo na semaforu, on je isao levo, da li ka Lisicje, a ja decno ka centru i Partizanskoj, i stade srebrni EP3, i to bas 2001, kakva koincidencija... Ne znam da li se seca, 4 momka u zelenom Hyundai Santa Fe dzipu...Bilo je negde oko 12h, tek smo stigli u Skopje.. Quote
Vlatko Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 To je taj, vlasnik je Makedonac bio, zvao se Aleksandar K. i bas to je imao od dodataka, samo felne, i muziku, umesto rezervnog tocka je imao vufer, i to je taj... A ako je jedini u SK, pozdravi druga, i reci da sam ga smeknuo na semaforu, on je isao levo, da li ka Lisicje, a ja decno ka centru i Partizanskoj, i stade srebrni EP3, i to bas 2001, kakva koincidencija... Ne znam da li se seca, 4 momka u zelenom Hyundai Santa Fe dzipu...Bilo je negde oko 12h, tek smo stigli u Skopje.. Pozdravit cu ga, sada felne su sive i nema nista od muzike Kazes da je imao preko 100000km, sada ima manje od 60.000 EDIT: Sada sam se cuo s ovaj decko i seca se na zeleni Santa Fe i vraca ti pozdrav Quote
Propeler Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Kazes da je imao preko 100000km, sada ima manje od 60.000 Taj broji u nazad, kad stigne do 0 onda se resetuje. Quote
TRIO_driver Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 EDIT: Sada sam se cuo s ovaj decko i seca se na zeleni Santa Fe i vraca ti pozdrav Imao je sigurno preko 100k km, jer sam pricao sa vlasnikom, uzeo ga je ekstra jeftino, jer je prvi vlasnik uhvacen valjda sa 200 km/h na autoputu, i kazna je bila ogromna, pa je prodao samo da dodje do kola... Kako se ne bi secao, kad ova moja trojica gledaju na desno, jer su tri dobre ribe stojale na semaforu, a ja na levo, i odmeravam EP3 od glave do pete, da vidim jel Sport ili pravi Type R, kontam da je tvoj drug pomislio da hocu da mu maznem Hondu.,.. Quote
TRIO_driver Posted September 7, 2009 Author Report Posted September 7, 2009 Eeeee, Hondasi moji, sta sam upravo saznao.. Hyundai Getz 1.6 i 1.5 dizel imaju zadnje diskove iste velicine kao Civic VTI EG... - 262 mm.... Ali, ajde da budemo iskreni, Hyundai nosi jednoredni od 10 mm, a Honda prednje ventilirajuce dvoredne od 21 mm... Quote
Savke VTI Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 pa dobro,stavis 2 jednoredna i dobio si dvoredni Quote
TRIO_driver Posted September 29, 2009 Author Report Posted September 29, 2009 U subotu utezemo jedan S2000 za tehnicki pregled, filteri, kais klinasti, plocice...Slike kad stigne u nase sake... Quote
Vedran Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Probaj ga posle, cisto da vidis jesu li legli svi filteri Quote
TRIO_driver Posted September 29, 2009 Author Report Posted September 29, 2009 Hm, bas sam to hteo da predlozim Robiju(ako uopste stanem u njega, jer to je malo tesko za mene od dva metra), Kori dva dana nije skidao osmeh sa lica, kada su ga probali posle uradjenog servisa...Inace, vlasnik je Srbin, i cela porodica vozi Honde, Accord CE(1998), Accord CG(2000), S2000( 2001) i Civic englez 1.5(upravo preregistrovan i prodaje se u Srbiji na nase table)....PAMETNI LJUDI!!! Quote
Tihomir Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Hehe..,bice u subotu guzva kod Robike.. Quote
TRIO_driver Posted February 12, 2010 Author Report Posted February 12, 2010 Sad sam nasao, jedan dobavljac je ubacio u ponudu SPORTSKE AMORTIZERE Kayaba AGX i Ultra SR serija, cene su jace od stock 50-90% bez preterivanja, pa ko voli nek izvoli, za sada su dobro popunjeni, svaka aplikacija makar dva na stanju... Quote
TRIO_driver Posted February 22, 2010 Author Report Posted February 22, 2010 Jedinom Accordu Type R u BGD, je otisao zadnji lezaj tocka, ako ga neko nekad bude kupovao, da se zna... Nije vlasnik trazio, vec jedna od beogradskih prodavnica.. Quote
TRIO_driver Posted March 6, 2010 Author Report Posted March 6, 2010 Khm, khm... Miljance see ya u utorak... Quote
TRIO_driver Posted March 6, 2010 Author Report Posted March 6, 2010 Konkretno, ove za Miljanceta (D16A9) su 1350 din/kom. Quote
TRIO_driver Posted March 26, 2010 Author Report Posted March 26, 2010 Opa, sad sam nab'o, moj dobavljac ima u ponudi prednji branik za Civic FK/FD, za sedanku je 15000 din cena(sto i nije puno), udrite slobodno sad, ima jos dva na stanju... Quote
Zemunac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 I ja isto, samo malo mora da zakrivi znak H Quote
TRIO_driver Posted March 27, 2010 Author Report Posted March 27, 2010 Odvedem je u grad u izlazak, pa se zapijemo ja i ona, onda moze i od Legenda da se uglavi... Quote
Zemunac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Jel to ona narodna, pola pije pola Hyundaiu daje ... Ti beše voliš Accorda ... šta kažeš za ovo kombinaciju Quote
TRIO_driver Posted March 27, 2010 Author Report Posted March 27, 2010 Lepse nego stock svakako!! Ali opet nije mi skroz legla, ne znam ni sam zasto...Imam gomilu slika od CL-a, pa su retke sa takvim, mozda mi se oko naviklo vise na druge tipove i oblike.. Quote
Zemunac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Moraš da vidiš uživo a napraviću sutra ako stane kiša neke lepše slike. Inače sa 225-45-17 leži kao pegla a skreće kao muva Quote
TRIO_driver Posted March 27, 2010 Author Report Posted March 27, 2010 Otvori temu za Accorda, pa da pisemo tamo, drago mi je da jedan zaludjen Hondas se docepao Accorda, dacu ti brdo linkova i info, u vezi istog, ne znam sta planiras za njega, ali makar da caskamo.. Za moj ce da idu 225/40/18, najverovatnije... Quote
Recommended Posts