Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je taj, vlasnik je Makedonac bio, zvao se Aleksandar K. i bas to je imao od dodataka, samo felne, i muziku, umesto rezervnog tocka je imao vufer, i to je taj... :mrgreen:

A ako je jedini u SK, pozdravi druga, i reci da sam ga smeknuo na semaforu, on je isao levo, da li ka Lisicje, a ja decno ka centru i Partizanskoj, i stade srebrni EP3, i to bas 2001, kakva koincidencija... :mrgreen:

Ne znam da li se seca, 4 momka u zelenom Hyundai Santa Fe dzipu...Bilo je negde oko 12h, tek smo stigli u Skopje.. :D

Posted
To je taj, vlasnik je Makedonac bio, zvao se Aleksandar K. i bas to je imao od dodataka, samo felne, i muziku, umesto rezervnog tocka je imao vufer, i to je taj... :mrgreen:

A ako je jedini u SK, pozdravi druga, i reci da sam ga smeknuo na semaforu, on je isao levo, da li ka Lisicje, a ja decno ka centru i Partizanskoj, i stade srebrni EP3, i to bas 2001, kakva koincidencija... :mrgreen:

Ne znam da li se seca, 4 momka u zelenom Hyundai Santa Fe dzipu...Bilo je negde oko 12h, tek smo stigli u Skopje.. :D

Pozdravit cu ga, sada felne su sive i nema nista od muzike :D

Kazes da je imao preko 100000km, sada ima manje od 60.000 :D

EDIT: Sada sam se cuo s ovaj decko i seca se na zeleni Santa Fe i vraca ti pozdrav :lol:

Posted

EDIT: Sada sam se cuo s ovaj decko i seca se na zeleni Santa Fe i vraca ti pozdrav ;)

Imao je sigurno preko 100k km, jer sam pricao sa vlasnikom, uzeo ga je ekstra jeftino, jer je prvi vlasnik uhvacen valjda sa 200 km/h na autoputu, i kazna je bila ogromna, pa je prodao samo da dodje do kola... :)

Kako se ne bi secao, kad ova moja trojica gledaju na desno, jer su tri dobre ribe stojale na semaforu, a ja na levo, i odmeravam EP3 od glave do pete, da vidim jel Sport ili pravi Type R, kontam da je tvoj drug pomislio da hocu da mu maznem Hondu.,.. :D

• 1 month later...
Posted

Eeeee, Hondasi moji, sta sam upravo saznao..

Hyundai Getz 1.6 i 1.5 dizel imaju zadnje diskove iste velicine kao Civic VTI EG... - 262 mm.... :D

Ali, ajde da budemo iskreni, Hyundai nosi jednoredni od 10 mm, a Honda prednje ventilirajuce dvoredne od 21 mm... :D

• 3 weeks later...
Posted

Hm, bas sam to hteo da predlozim Robiju(ako uopste stanem u njega, jer to je malo tesko za mene od dva metra), Kori dva dana nije skidao osmeh sa lica, kada su ga probali posle uradjenog servisa...Inace, vlasnik je Srbin, i cela porodica vozi Honde, Accord CE(1998), Accord CG(2000), S2000( 2001) i Civic englez 1.5(upravo preregistrovan i prodaje se u Srbiji na nase table)....PAMETNI LJUDI!!! :D

• 4 months later...
Posted

Sad sam nasao, jedan dobavljac je ubacio u ponudu SPORTSKE AMORTIZERE Kayaba AGX i Ultra SR serija, cene su jace od stock 50-90% bez preterivanja, pa ko voli nek izvoli, za sada su dobro popunjeni, svaka aplikacija makar dva na stanju...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Otvori temu za Accorda, pa da pisemo tamo, drago mi je da jedan zaludjen Hondas se docepao Accorda, dacu ti brdo linkova i info, u vezi istog, ne znam sta planiras za njega, ali makar da caskamo.. :D

Za moj ce da idu 225/40/18, najverovatnije... :D