Jump to content

Honda Adrenalin Day & HCS Track Day (09.06.2012)

Recommended Posts

Posted

Zna li se koju varijantu staze vozimo, pošto na Navak sajtu postoje 4 kombinacije?

U kolima sme da bude samo vozac, dakle nema suvozaca, snimatelja i dr. Takva su uputstva iz Navaka

Ovo važi i za deltina test vozila ili samo za naša ? :pickeat:

Posted

Kakva bankina na ulazu?

Pa jel ce patos kola uopste moci da udju?

Glupo je jer su sad bukvalno druzenje izmestili u njivu, mesto da sve bude unutar staze, al ajde,Srbija do Tokija

Posted

@barda, znace se sve u subotu, svi cete dobiti instrukcije.

@Serdjolino, citaj sta pise u mom postu. Patos Honde ulaze bez problema.

Bio je dogovor da se sve Honde parkiraju desno od ulaza na travnati deo unutar Navaka, kao i da se tu smeste izlozeni modeli Civica. Medjutim prosle nedelje kad sam bio podigli su bankinu (ogradu) uz put.

Parking je odmah pored ulaza u Navak i tu ce moci da se parkiraju vase Honde. Znam da je glupo, al mi o tome ne odlucujemo.

Posted

S obzirom da cu da peglam njiova kola na stazi, da ne bi pravio guzvu i da vozi ko zeli, (a i makina mi nije bas spremna za stazu), ja se odjavljujem za peglanje lude, bice dana.

Ali tu sam dispratim ceo Event ;)

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. - - - - - - - - - - - -

20. Shogun

21. Shogun Jr.

22. Milos IntegraTR

23. Nesa (crveni crx turbo)

24. VladaBCS

25. mareCIVIC

26. Jale

27. Bata Lude

28. radper

29. GoGo

30. Cirko

31. Nebojsa

32. Robi

33. Cory

34. vr46

35. dakicc

36. feki

Vidimo se momcovi ;)

Posted

Ljudi - ima li 2 mesta do Navaka i nazad za mene i drugara čiji se opelo pokvario ...??? ( a trebali smo njim da idemo ...)

Može od Intera, a može i negde u gradu da dođemo gde god odgovara "vođi puta" .... Pozz & hvala unapred !!!

Posted

Nikakav problem. Ja sam mislio da predložim neko skupljanje kod Intera ili Arene, pa da se ide grupno do Navaka, ako ima više zainteresovanih. Ako ne, slobodno mi se javi kgb na PP da se dogovorimo, vozim vas ja do tamo. Nije mi usput, ali nije ni problem da dođem donekle i pokupim vas.

Posted

Drustvo, ide li neko ranije, da se skupimo pa da idemo zajedno? Juce mi poslali sms da su mi pomerili sa 12 na 11:45 ! Ne znam koliko vremena treba do tamo ali trebao bih biti tamo u 11:30. Ako ima zainteresovanih, javljajte se. Ko nema prevoz, ima 3 mesta. Zovite na mobilni.

Posted

Ja treba da se dogovorim sa kgb-om, ali mi ćemo kasnije. Inače sam bio za to da se ide u društvu, ali ne možemo da se uklopimo vremenski.

Ispitno-edukativni centar Nacionalne vozačke akademije smešten je u selu Subotište, pored Pećinaca, 46 km od beogradskog mosta Gazela i otprilike toliko od Novog Sada.

Ti vidi koliko ti treba, ali nije baš ni blizu.

Posted

Ako jos nekome odgovara, nas nekoliko doci cemo u 10 - 10:15 na parking kod Sava centra pa krecemo zajedno.

Posted

Najniovije vesti.

Druga generacija Civic-a doputovala iz Kragujevca. :)

Ocekujemo u toku dana i prvu iz Novog Sada od nekog baje visine 2.20m :D.

Posted

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. - - - - - - - - -

20. Shogun

21. Shogun Jr.

22. Milos IntegraTR

24. VladaBCS

25. mareCIVIC

26. Jale

27. Bata Lude

28. radper

29. - - - - - - - - - -

30. Cirko

31. Nebojsa

32. Robi

33. Cory

34. vr46

35. dakicc

36. feki

37. foRce

38. mravke80

Posted

Fali ti jedna nula, pre ce 2.02m...:)

Krecem danas, laganica...Mada, ustelovali smo karburator, sad rade ova grla, nove kocnice legle kako valja, ide Civic 140 km/h, proverili, ali ce se raspasti, a ja cu ogluveti, ako bude isao duze od 10 minuta tom brzinom... :dancer:

Posted

Ovako ce izgledati voznja po navaku sopstvenim kolima. Tj. trebalo bi biti ovako, osim ako nam ljudi sa navaka nesto ne promene na licu mesta, posto smo vec imali takvih slucajeva sa njima.

post-6-0-54083500-1339176134_thumb.jpg

Redni broj je redni broj vozaca i ulaska na stazu. Do promena moze doci, u slucaju da neko ne dodje ili da se na licu mesta prijavi vise vozaca nego sto ocekujemo.

Posted

Civic 1.8 automatic će da solira laganica po stazi čisto da vidi kako izgleda ta staza tako da Trojancu neću pružiti to zadovoljstvo da me "pregazi" na stazi. . Sad se trudim da mi auto potraje.

Nije mi jasno zašto sam ja ispao 17. na listi i moram da čekam do 15:30 a test vožnju imam u 11:45 kada sam se treći prijavio ! Pogledajte spisak ali ajde da ne bude da ja večito pokušavam da ispravim ono što drugi iskrivi.

Posted

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. - - - - - - - - -

20. Shogun

21. Shogun Jr.

22. Milos IntegraTR

24. VladaBCS

25. mareCIVIC

26. Jale

27. Bata Lude

28. radper

29. - - - - - - - - - -

30. Cirko

31. Nebojsa

32. Robi

33. Cory

34. vr46

35. dakicc

36. feki

37. foRce

38. mravke80

39. JaPaNaC ( Honda Eclipse GSX )

Pozdrav drustvo , vidimo se

Posted

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. - - - - - - - - -

20. Shogun

21. Shogun Jr.

22. Milos IntegraTR

24. VladaBCS

25. mareCIVIC

26. Jale

27. Bata Lude

28. radper

29. - - - - - - - - - -

30. Cirko

31. Nebojsa

32. Robi

33. Cory

34. vr46

35. dakicc

36. feki

37. foRce

38. mravke80

Hbga..drugari..moracu da i ovaj put izostanem... :mad: radi se grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zelim vam looood provod, drugariii

Posted

Zodo, liste su napravljene vise po snazi automobila, nego po tome ko se kad prijavio. Ako ces da vozis sa brzim autmobilima na stazi, nije problem, prebacicemo te u prvu grupu, a nekoga iz prve i drugu. Te stvari cemo resavati na licu mesta.

Samo bez tenzije...

Posted

A da nadjete svog advokata i napisete koju tuzbicu :D

I mene interesuje gde sam tu ja? Vedrane, Vedrane, kuku lele nahebo si sutra.

Ajde bez kukanja, sve ce biti OK. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...