Jump to content

Honda Adrenalin Day & HCS Track Day (09.06.2012)

Recommended Posts

Posted

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. dule75

20 Shogun

21 Shogun Jr.

22 JB lude

23. Milos IntegraTR

24.P1X1 (ako uspemo da zavrsimo swap)

25. VladaBCS

26. Gruja

27.Jale

28.Bata Lude

29.radper

30. GoGo

31. Cirko

32. Nebojsa

33. Robi

34. Cory

Posted

Najnovije adrenalinske vesti.

Ubedljivo najvece interesovanje za test voznju na Navak stazi pripalo je Hondi CR-Z.

Na izlozbi Civica, svoju cetvru generaciju predstavice mareCIVIC

Podsecamo, bez licne karte i vazece vozacke dozvole nema voznje na Navak stazi.

Posted

ako ima jos mesta voleo bih i ja da probam moju hondu

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12.dejanpzs

13. pedja

@mravke80

Ako mislis da se prijavis tako sto ces upisati prvih 13 znaj da neces biti u prilici da probas svoju Hondu

Sedi malo i prelistaj celu temu, mozda shvatis kako se vrse prijave na forumu.

Posted

May 2012 - 08:56 PM, said:

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. dule75

20 Shogun

21 Shogun Jr.

22 JB lude

23. Milos IntegraTR

24.P1X1 (ako uspemo da zavrsimo swap)

25. VladaBCS

26. Gruja

27.Jale

28.Bata Lude

29.radper

30. GoGo

31. Cirko

32. Nebojsa

33. Robi

34. Cory

35.vr46

Posted

Evo prijavljujem se i ja za stazu kao 36.

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. dule75

20. Shogun

21. Shogun Jr.

22. JB lude

23. Milos IntegraTR

24. P1X1 (ako uspemo da zavrsimo swap)

25. VladaBCS

26. Gruja

27. Jale

28. Bata Lude

29. radper

30. GoGo

31. Cirko

32. Nebojsa

33. Robi

34. Cory

35. vr46

36. dakicc

Posted

Pa ima dobri tockovi, mozes menjas brzinu, ima i zeleno, plavo, crveno svetlo sto ti pokazuje da li vozis sporo ili brzo. Kese nema, ali ako imas njega zena ce da ima. :rofl:

Posted

Zvali su me malopre iz Honde, ali sam rekao da odustajem. Takođe odustajem i od onog kasnijeg termina za vožnju svog auta. Veče pre ovoga mi je 20 godina mature pa mi nešto govori da neću biti baš u najboljoj formi sledećeg dana, a ne bi da zauzimam mesto ako je šansa da dođem 10%.

1. shiiki

2. Propeler

3. zoda

4. trojanac

5. barda

6. Dark

7. Horny ili Serdjika

8. neman

9. johnny

10. ivan mitic

11. Boske

12. dejanpzs

13. tiso

14. Charger

15. vlado985

16. sale ve te iii

17. Zemunac

18. goranEE9

19. dule75

20. Shogun

21. Shogun Jr.

22. JB lude

23. Milos IntegraTR

24. P1X1 (ako uspemo da zavrsimo swap)

25. VladaBCS

26. - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

27. Jale

28. Bata Lude

29. radper

30. GoGo

31. Cirko

32. Nebojsa

33. Robi

34. Cory

35. vr46

36. dakicc

Posted

Vidite da prvo zovu ove što odustaju :sarcastic:

Nego baš sam se smorio i bilo mi je krivo kad sam rekao devojci da odustajem. Ali smorio bi se još više da sam zakazao termin, a posle da gledam kako ću mamuran i neupotrebljiv da se dovučem do staze. I da li bi uopšte bio koncentrisan dovoljno za takvu vožnju? A šanse su u promilima da veče pre toga ne preteram sa drugarima iz razreda

:drinks:

Posted

Nadam se da me neće zvati pre ponedeljka jer se narednih par dana vucaram po bosanskim gudurama gde teško da ima dometa. :ninja:

Ako neko iz Delte lista ovo, nek me računaju od sledeće nedelje. :hi:

Inače ulje mi je na 10k km od prošle zamene, da ga zamenim pre staze ili?

Posted

Licno mislim da prednost u sansi da se voze nove Honde imaju ljudi koji su vec kupili Hondu kod Delte, oni imaju sigurno bazu kupaca, i prvo ce njih obavestiti i njima ponuditi, sto se vidi iz Grujinog primera.

Sustina je da idu prvo na siguricu, voznja po stazi kosta, raubuje se auto, gorivo, placa se staza, a to ce se najverovatnije isplatiti ako se privuce vec postojeci vlasnik Honde do 3-5 godina stari, za koga se pretpostavlja da ima para da uzme novi..

Mi smo kupili novi Hyundai Santa Fe 2003 godine, i dokle god smo bili u garanciji(naredne 3 godine), dobijali smo pozive za skupove, dogadjaje, prezentacije novih Hyundai, promocije na sajmovima, itd...Cak i kad se pojavio novi Santa Fe 2006. godine, dobili smo poziv da prisustvujemo promociji...

Mislim, ja sam vec vozio CU Accorda, i 2.0/2.4 i 2.2 dizel, cisto sam hteo da vidim kako ide po stazi....

Posted

Licno mislim da prednost u sansi da se voze nove Honde imaju ljudi koji su vec kupili Hondu kod Delte, oni imaju sigurno bazu kupaca, i prvo ce njih obavestiti i njima ponuditi, sto se vidi iz Grujinog primera.

Sustina je da idu prvo na siguricu, voznja po stazi kosta, raubuje se auto, gorivo, placa se staza, a to ce se najverovatnije isplatiti ako se privuce vec postojeci vlasnik Honde do 3-5 godina stari, za koga se pretpostavlja da ima para da uzme novi..

Mi smo kupili novi Hyundai Santa Fe 2003 godine, i dokle god smo bili u garanciji(naredne 3 godine), dobijali smo pozive za skupove, dogadjaje, prezentacije novih Hyundai, promocije na sajmovima, itd...Cak i kad se pojavio novi Santa Fe 2006. godine, dobili smo poziv da prisustvujemo promociji...

Mislim, ja sam vec vozio CU Accorda, i 2.0/2.4 i 2.2 dizel, cisto sam hteo da vidim kako ide po stazi....

Pa i ja sam mislio da je tako nekako organizovano sve. da oni od svih prijavljenih biraju one za koje smatraju da će im možda biti kupci. ja lično sumnjam da će oni mene zvati jer imam 23 godine i koje su šanse da ja kao takav imam 16-17k evra za neku Hondu, a i sa druge strane, veće su šanse da sam neki ludjak koji će možda da im razbije auto na stazi...

Posted

Upravo su me zvali iz Delte. Postoje 3 termina za voznju koliko sam skapirao u 11, 12, 13h, ja sam odabrao u 12h (treba doci 15 minuta ranije zbog prijave).

Cisto da budete pripremljeni koji bi vam najvise termin odgovarao...

Posted

Osim toga, na promociju nove Honde civic niko me nije zvao a zvali su mog tasta koji ima skoro 80 godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...