shiiki Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Isplati se cekati ... Svaka cast na fotkama Quote
Lana Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Hvala - vredelo je cekati Samo sam jednu stvar konacno skontala - ja se ne vidim u ovoj mojoj mrcini (a pouzdano znam da sam u kolima jer su mi upaljena dnevna svetla i stojim u redu na naplatnoj) Quote
Nixazzar Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 E fala ku... ovaj Kabe-u na slikama odlicne fotke svaka cast Quote
bokins Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 evo i od mene par fotki, lepo druzenje ali je ovo ipak mesto za neko letnje okupljanje. Zao mi je sto nismo uspeli da vozimo karting ali ok sta je tu je bar sam probao karavana po stazi Quote
GoGo Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Uhhhhh...slike su do OO vredelo je cekati Kabeta, jos da onaj Jonyev mali okaci njegove... @Bokins ide karavanceeee Quote
Recommended Posts