Jump to content

Utisci, slike, klipovi sa zatvaranja HCS sezone - Kula 2011.

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vreme nas posluzilo, sto je najbitnije. Kompleks je lep, mogu da zamislim kako je tamo leti kad sve radi u punom jeku :lol:

Dobili smo stazu za dz, valjda u znak izvinjenja sto smo ispaljeni za karting. Malo se provozali, pili pice i lagano krenuli za NS na klopu :lol:

Cekamo slike od fotografa :lol:

Posted

Evo i ja da se javim, stigli smo super. Odlazak je bio katastrofa, svi su se raspali pa smo se trazili............nikako da se drzimo zajedno kao klub, tipa da vozimo 140-150km/h. Po meni nije zanimljivo da se autoputem gazi 200 i vise, vec gde je ravno i uslovi puta dozvoljavaju da se ide u grupi kao klub. Nekada smo tako radili. Slazem se da treba i da se potera, ali negde gde je krivudav put i gde je zabavno voziti tako.......npr kada smo isli iz Kule za Novi Sad, to je bilo super.

Sve u svemu bilo je sjajno, odlicno druzenje i caskanje. Uskoro slike.......

Pozdrav ;)

Posted

slazem se da smo trebali ici jedan iza drugog ali jbg, svi bi da gaze...

u sustini sve ok, ne zalim predjene km i mesto je vrh i nadam se nekom skupu tamo na leto..

drago mi je da sam bio i upoznao par novih ljudi..

slike od nas uskoro..

pozdrav! :aplauz:

Posted

Eve i ja da se zapljunem :)

Apsolutno i totalno mi je zao sto ranije nisam prisustvovala (barem u potpunosti) na slicnim zgodama - ispravicu to apsolutno, totalno i definitivno!

A nista lepse nego pogledati ispred sebe i videti Hondu, pogledati u retrovizor i videti Hondu - Honde na sve strane (kao sto bi i trebalo da bude). E sad, ja se jesam malo zagubila po auto-putu na tamo :oops: pa kad sam shvatila da nema Hondi nigde, ukljucila tempomat na 90 i cekala da se neka pojavi. Ali sam zato u povratku Vedranu revnosno drzala prikljucak :D

Aj'mo razbrajanje: topli-kratki-topli-kratki :blesplez (ko razume - shvatice)

Posted

Da, malo smo se gubili, neki voze brze, neki staju na pumpu, ali na kraju se uvek svi nadjemo. Ipak nam je ovo bila nova ruta :lol:

Jeste, Lana je drzala identicno odstojanje na 80 i na 180 km/h :mrgreen:

Posted

Bilo je lepo kao i uvek,dosta hondica sto je najvaznije e sad sto nije vozen karting ... nije ono staza za auto realno. Evo jedan snimak od mene ... nije neki ali na njemu su Honde sto je bitno...I nepropisno preticanje jedne od njih :kez:

Posted

Vreme nas je posluzilo odlicno, voznja ako se postuje dogovor i kolona ide ok, ne znam za auto put, ali smo od NS do Kule i nazad bili koliko toliko kompaktni..

Druzenje super, za Kulu sam znao, staza nije za kola(a tek ne za Supru), ali je odlicna za karting, imamo inicijalni kontakt, pravicemo i tamo skup sa kartingovanjem i druzenjem, a posle i druzenje na Ski baru je bilo super, volim da se ispricam sa ljudima koje gledam preko foruma uglavnom... :P

Sve u svemu, lepo je bilo! :vozac2

Posted

Sve u svemu nije lose :zbunjen , moglo je i bolje :lol: . Malo smo svi lutali tamo-vamo, ne kao celina (klub), nego svako na svoju stranu. Mozda da je bio taj karting, vise bi bili oko staze zajedno...

Ali dobro, uvek je lepo malo se provozati u drustvu drugih hondasa :lol::vozac2

Evo neke slike

dscn0886v.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dscn0897k.th.jpg

dscn0903l.th.jpg

dscn0904e.th.jpg

dscn0906p.th.jpg

dscn0949v.th.jpg

dscn0950t.th.jpg

dscn0951p.th.jpg

dscn0954n.th.jpg

dscn0955x.th.jpg

dscn0957gk.th.jpg

dscn0958r.th.jpg

dscn0972i.th.jpg

dscn0981l.th.jpg

Posted

Druzenje kao i uvek, nema veze sto smo se malo gubili i trazili (ja te trazim da te nadjem :) ), lepo se ispricali, najeli, provozali i tako...jedini fail su kartinzi koji nisu radili ali bice valjda bolje sledece godine...

Posted

jesmo se malo gubili, ali to se desava uvek.

Vazno da smo mi pored svog zezanja, jurcanja tu i tamo, lepo proveli, druzili i svi vratili kuci zivi, zdravi i veseli :cestitam

Sto se Lanine voznje tice :shock: totalni respect :klanjamse:

Vedrane sorry sto sam ti pokvario dnevni rejting :lol: ali rekoh ti, od mene neces dobiti 'ulaznicu za club 2000cc' :zzzd::kreza:

Sto se staze tice, odlicna je za karting, ali za kola Nikako, suvise sppora i previse krivina, ali je asvalt odlican i ravna je staz, bez hupsera, ja se igrao kao i uvek :kez:

E da, jos jedno pitanje, nesto sam se 'probudio' ranije...tj.

...gde je moja 'nocna mora' :valjanje:valjanje:valjanje Nisam imao prilike da 'je' otresem i zvanicno, ali crna luda je 'drzala tron' samo par meseci, tako da bela luda opet vodi glavnu rec :twisted::twisted::twisted:

Ajd sad slike i klipove :)

P.S. Ljubo kaci slike i snimke, nemo' da ti odbijam od plate :vristanje

Posted

Ekipa pozitivno blesava kao i uvek, zezanje, i ostale dogodovstine. Vreme nas posluzilo bas, lokacija je extra, staza i nije za kola ali je danas posluzila :D upoznali smo neke nove Hondase i Hondasice, inace put ka tamo i ovamo, slazem se sa Forceom, ipak smo klub i trebali bi se drzati grupe...ali ko sto rece Vedran nova ruta, lokacija, bice bolje drugi put . S'obzirom da su neki drugari bili spreceni da dodju na zatvaranje veliki br. Hondica se okupio...Sve u svemu dobra ekipa i dobro zezanje i lepo proveden dan.. :cestitam

Hay multimedija :bicovanje

@SHIKI breeeeee..turi to kako treba :bicovanje

p.s. Dodjes mi cepi, inace ce te Kabe banovati za pogresno postavljen linak :vristanje

aaaaaaa u cije ovo stopove gledas na a.putu :zzzd:

Posted

Dzoni, jes vala, upropastio si mi dan :klanjamse: , ali do cetvrte brzine te drzim bez problema :blesplez:mrgreen:

BTW Moram priznati, iako nisam fan toga, da one nalepnice na kolima Obrenovackog ganga uzivo mnogo dobro izgledaju :lol:

Posted
Dzoni, jes vala, upropastio si mi dan :klanjamse: , ali do cetvrte brzine te drzim bez problema :blesplez:mrgreen:

Pa da drzao si se do cetvrte, ali smo se djirali iz 3. do 160 si tu negde, ali dalje... :vozac2:twisted:

u svakom slucaju sam brzi :blesplez

Ali salu na stranu, za 1.4 ide bolesno! RESPECT :klanjamse:

@ GoGo

Od koga? Zbog cega?

P.S. Mislim da je Lana zasluzila prefiks 'NajbrzA na forumu' ;)

Posted

E, pipl, nemo' tol'ko da me sad falite - ima da se uobraaazim :twisted: A i nije mi neka konkurencija - danas sam od sve zenskadije jedino ja vozila, pa naravno da cu biti najbrzA :lol:

A u Vedranovu odbranu, kad bi se on i GoGo pojurili u povratku, ja sam povecavala odstojanje - da im ne smetam ;)

Eto, Wintere ipak drze na suvom na vecim brzinama :aplauz:

Eee... A kad cemo opet :D ?

Posted

Pa da drzao si se do cetvrte, ali smo se djirali iz 3. do 160 si tu negde, ali dalje... :vozac2:twisted:

u svakom slucaju sam brzi :blesplez

Ali salu na stranu, za 1.4 ide bolesno! RESPECT :klanjamse:

Sto jes jes, ipak posle kubikaza dolazi do izrazaja :lol:

Posted

Zao mi je sto sam morao da odustanem,ali kvar nebira vreme.Kad smo dosli do Batajnickog mosta zakucao mi je termostat na glavi motora i digo je temperaturu skoro u crveno,a posto sam stavio novi termostat skoro nisam odma sumnjao na njega.Desava se sta da se radi .Bice jos druzenja.Priznajem JOHNNY me je dobio bez borbe,ali koliko sam video ,ide LUDA do OO.Respect za Lanu.Svaka cast.Kakvo devojce! :zeznuto