musictalk Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 BTW Moram priznati, iako nisam fan toga, da one nalepnice na kolima Obrenovackog ganga uzivo mnogo dobro izgledaju Quote
Jale Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Vidim da je bilo lepo druženje kao i svaki put....žao mi je što nisam mogao da dodjem, ali nema veze vidimo se uskoro. pozzzzzz Quote
trojanac Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Drago mi je da vam je bilo lepo. Znam kako to biva, kad je ekipa dobra, onda je sve super. PS: Čiji je Civic EU, kao moj ... http://imageshack.us/f/828/dscn0954n.jpg/ ??? Quote
TRIO_driver Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Nas novosadski. 1.6 VTEC, 16" felne, spusten na DNX oprugama, vlasnikov treci Civic, vidjaces ga po skupovima, inace EP 5dr tako lepo legne spustanje za tih 35 mm dole, neverovatno, ja i Kabe se razdusevili.. Quote
Jale Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Jale, ja bio usamljen spojler Izvini druže, tako se potrefilo....sledeći put biće skup spojlera Quote
trojanac Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 @TRIO Ja se ni na ovaj default nisam još navikao, suviše mi nizak. Posle Zastave, sve je nisko, osim CR-V-a. Kad ga vidim uživo znaću da li mi je to "must done" ili ne. Quote
TRIO_driver Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Nesto smo slabo slikali, a vise se druzili i vozili, ima slika sigurno, mozda ako ga je Kabe ovekovecio, ja nisam ljubitelj EU modela sa 5dr, ali u patos verziji ima nesto sexy kod njega.. Ima jedan sivi novosadski, sa 17", izduvom i nekom jakom muzikom, znam i gde zivi i parkira, odlicno izgleda, ali nije zainteresovan za H druzenja nazalost, davno sam mu ostavljao flajere i slicno.. Quote
level3 Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Cek bre i ciji je na kraj duzi @#%^ brzi? Ukinuti DzoniBLude hitno sokice. Dok je cirkao pivo jos je i bio u normali, sa sokicima i ono belo sto pije je skroz prolupao. Sledece zatvaranje u Levelu na ovoj spravici. demo: Quote
Jale Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Mislim da smo već pričali o ovom simulatoru negde,...po meni jedan od najglupljih simulatora za vožnju automobila...za simulaciju vožnje aviona možda bi bio i dobar, obzirom kako se ponaša kada koči. Pogledaj ti nešto ovako da napraviš ili kupiš. ili makar ovo... a ja planiram da za moj G25 napravim ovo... http://www.youtube.com/watch?v=P0T9ptya5MQ&feature=related pozzzzzzzzz Quote
level3 Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Vidim Honde se sijaju, ekipa raspolozena, zene nasmejane Nego cujem neki ford se kur.obajo tamo? Quote
Lana Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Pa naravno - ja sam mog Acu oterala na detaljno pranje u subotu E, jos jedan utisak od mene - bese jedan extra spusten plavkasto/zelenkasti Civic sa fenomenalnom nalepnicom na braniku: batica "zaliva" BMW VRH! Quote
Jale Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Nema šta, vidi se da ste pravi Hondaši.....super su fotke Force...super izgleda makina pozzzzzz Quote
Cirko Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 I meni je bilo super druzenje, ekipa standardno dobra iako su nam nedostajali neki redovni clanovi. Zivko, svaka cast za izbor lokacija, ono u Kuli mi je bas lepo mestasce, za vikend provod sa devojkom, porodicom...priroda okolo (Zoda, bas ono sto bi ti voleo i steta sto nisi bio sa nama), pa splav u NS, osecam se kao da sam bio na nekom vikendu na moru. Honde su bile prelepe. Ja sam imao priliku da "usrecim" brata od Force-a, njegovog druga i drugaricu...kazu da im se svideo svemirac, malo im bilo muka pozadi od ostrije voznje a isao svemirac kao lud, ne znam sta mu bi, da nije mozda od cistog vojvodjanskog vazduha Btw, kruze neke glasine medju clanovima da me je Vedran dobio, ali ne verujte mu tj. saslusajte do kraja njegovu izjavu iako sam i dalje fasciniran kako njegova honda ide i to na plin Dzoni je prelaskom na benzin zaista postao respektabilan takmac ali i ove nove honde idu bre kao lude, tako da Dzoni "nemo se nadas da bi me stigao na onom pravcu". Samo da znate ja Dzonija ne zovem vise Jony be lud, nego Jony is looood jer ono kada me je preticao pa se nasla tri automobila paralelno u isto vreme na putu mogu da zamislim kako se osecao ovaj sto nam je isao u susret, mora da je pustio nesto u gace. saznao sam i da Sale VTI ne da svog R-a ni za kakve pare, jbg taj plan odmah da odbacim kada covek Petosevicu nece da proda gde ja tu da licitiram... Kabe, za onaj kredit smo se dogovorili, a Branko 90 (saznali smo da smo dalji rodjaci inace ) mi dodje palacinke koje zbog njegove pizze nisam sacekao da dobijem... i konacno, pridruzujem se pohvalama za Lanu, i videli smo jos jednu mogucu upotrebu Ziletove Supre - gradska cistoca i ciscenje lisca Quote
sale vti Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Matori, ti si pogresno razumeo...ne zelim da mi das svoj auto i doplatis jos 15 iljada, bilo bi glupo...ali ako zelis, ja cu razmisliti jos jednom.... Inace kad vec pominjes enterijer svemirca, po meni nema konkurencije u svojoj klasi!!! Quote
BRANKO 90 Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 rodjo daj 500€ na zajam valjda imas poverenja u mene . A o kojoj to pizzi pricas, to si ti nesto pobrkao, ne secam se ja toga Quote
foRce Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 @Jale Hvala spojlercino, aj uskoro na slikanje Jedno je jasno, Branko ima najmeksu tablu i u kabini preovladjuje miris luksuza i vrhunske finalne obrade Quote
musictalk Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 dajte jos slika... siguran sam da ih ima jos kao i video zapisa... Quote
shiiki Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Pa naravno - ja sam mog Acu oterala na detaljno pranje u subotu E, jos jedan utisak od mene - bese jedan extra spusten plavkasto/zelenkasti Civic sa fenomenalnom nalepnicom na braniku: batica "zaliva" BMW VRH! Nije plavkasto-zelenkasti ali u svakom slucaju drago mi je da ti je zapao za oko Quote
Lana Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Shiiki, ja bi se zaklela da je tako-nekako - mada, ja sam ipak zensko 'Ocu nalepnicu ili makar nesto pomocu cega mogu da je reprodukujem Eeej, gde bese onaj lik (ne znam mu nick ovde) sto je snimao kamerom u kratkim rukavima, dok smo mi u jaknama cvokotali? Kabe rece - pon-uto uvece - a msm da je on bas-bas fotkao kako valja (i da ima mojih fotki, pa da pravim lep album na FB ) Sto se mene tice - hvala puno svima na pohvalama, ali - ono - kakav brend, takav i (jedini) zenski vozac Iduci put moram da se potrudim da budem jos bolja - Honda je ipak u zenskom rodu Quote
Vedran Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 Btw, kruze neke glasine medju clanovima da me je Vedran dobio, ali ne verujte mu tj. saslusajte do kraja njegovu izjavu iako sam i dalje fasciniran kako njegova honda ide i to na plin Ma brzi si, nema tu price, jedino mogu da te dobijem kad krenem ranije kao onda na semaforu Ciljna grupa mi je bio Dzoni, ali zahebo me sa skidanjem plina Quote
Johnny B lude Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 @ Vedran mosa @ Cirko Odracu te prvom prilikom! Cisto da se zna ko je u kojoj klasi. @ Lana Decko u kratkim rukavima je Ljuba, radi kod mene, ali se i druzimo privatno. Uskoro ce i on da baci slike i klipove Quote
GoGo Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Jony daj coeku slobodan dan da to resi... Quote
Jale Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Stvarno Johny, pusti čoveka malo....Šta ti je kapitalizam--pokvari čoveka za mesec dana Quote
Recommended Posts