Jump to content

Utisci, slike, klipovi sa zatvaranja HCS sezone - Kula 2011.

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nesto smo slabo slikali, a vise se druzili i vozili, ima slika sigurno, mozda ako ga je Kabe ovekovecio, ja nisam ljubitelj EU modela sa 5dr, ali u patos verziji ima nesto sexy kod njega.. :)

Ima jedan sivi novosadski, sa 17", izduvom i nekom jakom muzikom, znam i gde zivi i parkira, odlicno izgleda, ali nije zainteresovan za H druzenja nazalost, davno sam mu ostavljao flajere i slicno..

Posted

Cek bre i ciji je na kraj duzi @#%^ brzi?

Ukinuti DzoniBLude hitno sokice. Dok je cirkao pivo jos je i bio u normali, sa sokicima i ono belo sto pije je skroz prolupao. :vristanje

Sledece zatvaranje u Levelu na ovoj spravici.

demo:

Posted

Pa naravno - ja sam mog Acu oterala na detaljno pranje u subotu :D

E, jos jedan utisak od mene - bese jedan extra spusten plavkasto/zelenkasti Civic sa fenomenalnom nalepnicom na braniku: batica "zaliva" BMW :aaaa VRH!

Posted

I meni je bilo super druzenje, ekipa standardno dobra iako su nam nedostajali neki redovni clanovi.

Zivko, svaka cast za izbor lokacija, ono u Kuli mi je bas lepo mestasce, za vikend provod sa devojkom, porodicom...priroda okolo (Zoda, bas ono sto bi ti voleo i steta sto nisi bio sa nama), pa splav u NS, osecam se kao da sam bio na nekom vikendu na moru. Honde su bile prelepe. Ja sam imao priliku da "usrecim" brata od Force-a, njegovog druga i drugaricu...kazu da im se svideo svemirac, malo im bilo muka pozadi od ostrije voznje a isao svemirac kao lud, ne znam sta mu bi, da nije mozda od cistog vojvodjanskog vazduha :lol:

Btw, kruze neke glasine medju clanovima da me je Vedran dobio, ali ne verujte mu tj. saslusajte do kraja njegovu izjavu :kez: iako sam i dalje fasciniran kako njegova honda ide i to na plin :klanjamse:

Dzoni je prelaskom na benzin zaista postao respektabilan takmac ali i ove nove honde idu bre kao lude, tako da Dzoni "nemo se nadas da bi me stigao na onom pravcu". Samo da znate ja Dzonija ne zovem vise Jony be lud, nego Jony is looood :vristanje jer ono kada me je preticao pa se nasla tri automobila paralelno u isto vreme na putu :shock: mogu da zamislim kako se osecao ovaj sto nam je isao u susret, mora da je pustio nesto u gace. saznao sam i da Sale VTI ne da svog R-a ni za kakve pare, jbg taj plan odmah da odbacim kada covek Petosevicu nece da proda gde ja tu da licitiram... :zeznuto

Kabe, za onaj kredit smo se dogovorili, a Branko 90 (saznali smo da smo dalji rodjaci inace :P ) mi dodje palacinke koje zbog njegove pizze nisam sacekao da dobijem...

i konacno, pridruzujem se pohvalama za Lanu, i videli smo jos jednu mogucu upotrebu Ziletove Supre - gradska cistoca i ciscenje lisca :vristanje

Posted

Matori, ti si pogresno razumeo...ne zelim da mi das svoj auto i doplatis jos 15 iljada, bilo bi glupo...ali ako zelis, ja cu razmisliti jos jednom.... :lol::lol::lol:

Inace kad vec pominjes enterijer svemirca, po meni nema konkurencije u svojoj klasi!!! ;)

Posted
Pa naravno - ja sam mog Acu oterala na detaljno pranje u subotu :D

E, jos jedan utisak od mene - bese jedan extra spusten plavkasto/zelenkasti Civic sa fenomenalnom nalepnicom na braniku: batica "zaliva" BMW :aaaa VRH!

Nije plavkasto-zelenkasti ali u svakom slucaju drago mi je da ti je zapao za oko :mrgreen:

Posted

Shiiki, ja bi se zaklela da je tako-nekako - mada, ja sam ipak zensko :roll: 'Ocu nalepnicu ili makar nesto pomocu cega mogu da je reprodukujem :D

Eeej, gde bese onaj lik (ne znam mu nick ovde) sto je snimao kamerom u kratkim rukavima, dok smo mi u jaknama cvokotali? :D

Kabe rece - pon-uto uvece - a msm da je on bas-bas fotkao kako valja :D (i da ima mojih fotki, pa da pravim lep album na FB ;) )

Sto se mene tice - hvala puno svima na pohvalama, ali - ono - kakav brend, takav i (jedini) zenski vozac ;) Iduci put moram da se potrudim da budem jos bolja - Honda je ipak u zenskom rodu ;)

Posted
Btw, kruze neke glasine medju clanovima da me je Vedran dobio, ali ne verujte mu tj. saslusajte do kraja njegovu izjavu :kez: iako sam i dalje fasciniran kako njegova honda ide i to na plin :klanjamse:

Ma brzi si, nema tu price, jedino mogu da te dobijem kad krenem ranije kao onda na semaforu :lol:

Ciljna grupa mi je bio Dzoni, ali zahebo me sa skidanjem plina :kez: