Jump to content

Recommended Posts

Posted

Napokon prelomio i ja da probam 2 tocka. Nisam ranije nista vozio, polozio za A i uzeh skuter ovaj da izvozam ovu sezonu pa cemo videti za dalje.

2009 godiste, Piaggio masina 278cm3

U planu je da uradim mali servis, rega itd. Ovih dana zavrsavam registraciju.

Nemam sada slika svojih, ovo sam sa neta nasao identicna je u ovoj teget boji ali cu je folijom presvuci u neku svetliju.

Jel imate neku preporuku gde kupiti kacige? I koji tip kacige izabrati?

2009-aprilia-sportcity-cube-250cc-motorcycles-in-louisville-ky.jpg.ebad2c01c3e69c86797a4352bacc87d2.jpg 

Posted

Opaa. Ma imas gde god kacige, Maxmoment, Motoland, Motobike, Garage...

Uzmi koja ti pase na glavu i vidi koji deo godine ces da vozis, ako je samo letnja sezona mozes i neku jet otvorenu/poluotvorenu.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Rekapitulacija sezone. 7100km bez ijednog kvara, skuter za svaku preporuku. Planirao sam jos par dana sa ga vozim dok je lepo vreme ali trenutak nepaznje i aprilija je zavrsila sezonu.

Klinac se ukljucio na novosadski nije me video, pokusao da ga izbegnem, udarim ga u retrovizor volanom skuter levo ja desno, klizanje i to je to. Viljuska, plastike, auspuh, filter za ulje, creva za vodu i ko zna sta jos...

Ja sam prosao okej, jedna kost na stopalu slomljna, oderotine po nogama, i ugruvana cela desna strana. Imao sam kacigu, rukavice i jaknu. Tako da sam okej prosao

Sve se desilo sa 70 ak na sat...

Pamet u glavu i pazite se!

IMG_20241014_084135.jpg.4ca1f96b6e0ec20bc694f32f127366a5.jpg