Aleksa_ZP Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 Napokon prelomio i ja da probam 2 tocka. Nisam ranije nista vozio, polozio za A i uzeh skuter ovaj da izvozam ovu sezonu pa cemo videti za dalje. 2009 godiste, Piaggio masina 278cm3 U planu je da uradim mali servis, rega itd. Ovih dana zavrsavam registraciju. Nemam sada slika svojih, ovo sam sa neta nasao identicna je u ovoj teget boji ali cu je folijom presvuci u neku svetliju. Jel imate neku preporuku gde kupiti kacige? I koji tip kacige izabrati? Dadas, vr46 and DuleBP 3 Quote
Serdjo Posted June 11, 2024 Report Posted June 11, 2024 Opaa. Ma imas gde god kacige, Maxmoment, Motoland, Motobike, Garage... Uzmi koja ti pase na glavu i vidi koji deo godine ces da vozis, ako je samo letnja sezona mozes i neku jet otvorenu/poluotvorenu. Aleksa_ZP 1 Quote
Aleksa_ZP Posted June 22, 2024 Author Report Posted June 22, 2024 Evo da se javim nekon 1000km voznje. Bas lagan za gradsku voznju, potrosnja smesna 3l. Sad kroz par dana radim mali servis, svecica itd. Da sam znao, kupio bih ranije dva tocka 😁 DuleBP, 19ljuba82 and Dadas 3 Quote
Miro91 Posted June 22, 2024 Report Posted June 22, 2024 Posle ovog jednog silver winga 400 ili 600. Da bude honda jbg 🥳 Quote
Aleksa_ZP Posted June 23, 2024 Author Report Posted June 23, 2024 Iskreno od tih maxi skutera, samo bih T-Maxa vozio ako mora maxi skuter. Verovatno ce biti neki drugi motor😂 Quote
Aleksa_ZP Posted October 16, 2024 Author Report Posted October 16, 2024 Rekapitulacija sezone. 7100km bez ijednog kvara, skuter za svaku preporuku. Planirao sam jos par dana sa ga vozim dok je lepo vreme ali trenutak nepaznje i aprilija je zavrsila sezonu. Klinac se ukljucio na novosadski nije me video, pokusao da ga izbegnem, udarim ga u retrovizor volanom skuter levo ja desno, klizanje i to je to. Viljuska, plastike, auspuh, filter za ulje, creva za vodu i ko zna sta jos... Ja sam prosao okej, jedna kost na stopalu slomljna, oderotine po nogama, i ugruvana cela desna strana. Imao sam kacigu, rukavice i jaknu. Tako da sam okej prosao Sve se desilo sa 70 ak na sat... Pamet u glavu i pazite se! Serdjo and Johnny B lude 2 Quote
Dadas Posted October 16, 2024 Report Posted October 16, 2024 Dobro je i najbitnije da si ok. Bice tu odstete poprilicne, da li za popravku ili za novi motor ako si nakon ovoga resio da i dalje vozis. Znas kako se kaze, postoje motoristi koji su pali i koji ce pasti. Nek se ovde zavrsi tvoje padanje za ceo zivot. Aleksa_ZP and Johnny B lude 2 Quote
Serdjo Posted October 16, 2024 Report Posted October 16, 2024 Ee jebiga, bitno je da si ti relativno ok prosao. Drz se sad u periodu oporavka, samo lagano. Grad je pakao za motoriste... Aleksa_ZP 1 Quote
Recommended Posts