Serdjo Posted December 29, 2024 Author Report Posted December 29, 2024 Trans je u Delti na velikom servisu, morao je na slepu otici 😅 Potrefilo se da je filter vazduha bio totalno zagusen, neko lose gorivo i malo slabiji napon i nije hteo da upali (nisam stigao zbog x razloga vise od mesec dana da ga provozam i naljutio se na mene) Kao i uvek velike pohvale za Deltu, dosli po njega u roku od odma i bio je na radnom stolu za sat vremena. neshwill, Ji 4Tze, Robi R and 4 others 7 Quote
schonenk Posted December 30, 2024 Report Posted December 30, 2024 Stavljen si na crnu listu, to se provoza malo po kosutnjaku krug, sedne na pice i kuci. Quote
Dadas Posted December 30, 2024 Report Posted December 30, 2024 On 12/29/2024 at 3:39 PM, Serdjo said: Trans je u Delti na velikom servisu, morao je na slepu otici 😅 Potrefilo se da je filter vazduha bio totalno zagusen, neko lose gorivo i malo slabiji napon i nije hteo da upali (nisam stigao zbog x razloga vise od mesec dana da ga provozam i naljutio se na mene) Kao i uvek velike pohvale za Deltu, dosli po njega u roku od odma i bio je na radnom stolu za sat vremena. Bas me cudi da se tebi tako nesto desilo…😀 Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted January 31, 2025 Author Report Posted January 31, 2025 Uradjen "veci" redovan servis pocetkom meseca i produzena registracija danas. Za godinu dana smo presli 22.500km, bili svuda, odlican motor za moje pojmove. 19ljuba82, Robi R, Ji 4Tze and 6 others 7 2 Quote
Misic Posted February 1, 2025 Report Posted February 1, 2025 Vidi..DV 110kV Bela Crkva - V.Gradište..prelaz preko Dunava..skelom brodic se prelazi Ah.da..😀.motor je extra Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted May 3, 2025 Author Report Posted May 3, 2025 Zamalo da ga zamenim za crf300 rally, ali sam se na vreme opasuljio. Robi R and 19ljuba82 1 1 Quote
Serdjo Posted May 12, 2025 Author Report Posted May 12, 2025 Kad krenemo u provod: Kad se vratimo iz provoda: Bogi_5, 19ljuba82, Robi R and 1 other 2 2 Quote
Serdjo Posted June 15, 2025 Author Report Posted June 15, 2025 Vozilo sluzi jako, zamenio plocice i set prenosa, oba su mogli jos 2-3k al reko da ne testiram a planirao neki duzi put.. Montiran jos malo kraci prenos jer je fabricki skandalozno dugacak. Stavio letnje gume i prao blato iz njega 3 dana, plus gomila sitnica koje je trebalo uraditi i dotegnuti. Sad je na nekih 28k Voskiran, ko nov je, idemo da se jarcamo sad u prasinu. Vedran, toshiro, Robi R and 4 others 6 1 Quote
Serdjo Posted September 22, 2025 Author Report Posted September 22, 2025 Kučaj offroad, Stavro pravi fotke haos toshiro, Propeler, palija and 6 others 8 1 Quote
Serdjo Posted October 12, 2025 Author Report Posted October 12, 2025 Stavio perivi KN filter vazduha posto mi klasicni posle 6k budu za kantu zbog puno stroke od prasine. Dok je bio rasturen zamenio antifriz, svakako sam hteo sad pred zimu da izmenjam sve tecnosti, kocnice i agregat. Jesenje krace voznje po kraju. biciklista, Kabe, Robi R and 2 others 4 1 Quote
biciklista Posted October 12, 2025 Report Posted October 12, 2025 Koji filter bolje filtrira i štiti motor? Taj perivi ili onaj fabrički ? Quote
Serdjo Posted October 12, 2025 Author Report Posted October 12, 2025 Nisam ekspert za tematiku ali u uslovima gde ima puno prasine, pogotovo one fine, bolje su se pokazali pamucni. Oni su nauljeni i vlakna lepe na sebe i najfiniju prasinu. Na 5/6k se opere i ponovo naulji i ides dalje. Papirni se zapusi i to mu je kraj, moras da ga bacis. Milos_80, biciklista and 19ljuba82 3 Quote
Serdjo Posted November 15, 2025 Author Report Posted November 15, 2025 Uskoro ce 2god kako je kod mene, samo nize kilometre. Na 36k zamenjen u garanciji zadnji amortizer, Delta izasla u susret, vrlo profesionalno. Do kraja godine planiram da uradim remont vile i jos par sitnica da bi nastavio lepo da sluzi. toshiro, biciklista, 19ljuba82 and 3 others 5 1 Quote
biciklista Posted November 15, 2025 Report Posted November 15, 2025 Kako se manifestaovala ta neispravnost amortizera ? Quote
Serdjo Posted November 16, 2025 Author Report Posted November 16, 2025 Izgubio je damping i rebound, kao kada iscuri ulje iz komore. Prica je sledeca, transalp od kad je izasao je bilo jasno da je zadnji amortizer dosta "slabiji" nego sto bi trebao da bude. Cak i za lakse vozace. Za redizajn koji je izasao '25 godine jedna od izmena je bila i zadnji amortizer. Procitao sam da su preko nekima menjali u garanciji iako nije bilo zvanicnog opoziva, ugradjuju amortizer sa revizije.. Pozvao Marka i Milosa sa prijema i brzo resili. Zaista se oseti razlika, nije nebo i zemlja ali nema vise lelujanja i skakutanja zadnjeg tocka. Istina da ja motor dosta i van puta vozim ali to nije razlog da tako brzo izgubi funkciju. Svakako mi je negde u planu unapredjenje vesanja ako se uklopi u realan budzet. 19ljuba82, Dadas, biciklista and 1 other 3 1 Quote
dule75 Posted November 16, 2025 Report Posted November 16, 2025 Iako nema veze sa ovom temom, moram i ja da pohvalim Deltu a naravno i Hondu. Reč je o CRV-u 1,6/160KS sa 9-tostepenim ZF menjačem. Na 130000 je menjač počeo praviti problem. Iako je vozilo 2017. godište i nije više u garantnom roku Honda je odlučila da o svom trošku zameni komplet menjač i diferencijal za potpuno nove jer je vozilo održavano isključivo u ovlašćenom servisu - Delti. Milos_80, schonenk, Aleksa_ZP and 6 others 9 Quote
schonenk Posted November 16, 2025 Report Posted November 16, 2025 Sta im bi? Haspasha and biciklista 2 Quote
biciklista Posted November 16, 2025 Report Posted November 16, 2025 Zaboravili da jave vlasnicima za naknadno utvrđenu serijsku grešku. Pa, ko im se od tih vlasnika naknadno sam javi zbog problema, javi. Ostali da se sami o svom trošku snađu. Aleksa_ZP 1 Quote
Haspasha Posted November 16, 2025 Report Posted November 16, 2025 Ja imam osećaj da bi meni kao "ljubitelju, poznavaocu Honde" dali 10% popusta na rad i to bi predstavili kao da su mi poklonili automobil al možda sam samo ja pesimista U svakom slučaju drago mi je kad se takvo što desi, eto budi veru u korporacije. PS Inače, pre neki dan sretnem čoveka u IKEA centru i poznat mi je čovek, ali ne mogu da se setim ko je... posle 10 sekundi skontam da radi na prijemu Honda servisa Ja mu se obradovah kao da je rod, ali ne seti se ni on mene... elem, od 2022. ja ne vozim Honde, nakon 13 godine vernosti. Mora čovek da dobije na lotu da bi kupio Hondu ovih dana Quote
Serdjo Posted November 16, 2025 Author Report Posted November 16, 2025 Odlicno, lepo je kad neko pronadje srecu, nije bitno na kom mestu. Haspasha, Kabe, Robi R and 3 others 3 3 Quote
Recommended Posts