Serdjo Posted December 29, 2024 Author Report Posted December 29, 2024 Trans je u Delti na velikom servisu, morao je na slepu otici 😅 Potrefilo se da je filter vazduha bio totalno zagusen, neko lose gorivo i malo slabiji napon i nije hteo da upali (nisam stigao zbog x razloga vise od mesec dana da ga provozam i naljutio se na mene) Kao i uvek velike pohvale za Deltu, dosli po njega u roku od odma i bio je na radnom stolu za sat vremena. Vedran, Transalpsm, 19ljuba82 and 4 others 7 Quote
schonenk Posted December 30, 2024 Report Posted December 30, 2024 Stavljen si na crnu listu, to se provoza malo po kosutnjaku krug, sedne na pice i kuci. Quote
Dadas Posted December 30, 2024 Report Posted December 30, 2024 On 12/29/2024 at 3:39 PM, Serdjo said: Trans je u Delti na velikom servisu, morao je na slepu otici 😅 Potrefilo se da je filter vazduha bio totalno zagusen, neko lose gorivo i malo slabiji napon i nije hteo da upali (nisam stigao zbog x razloga vise od mesec dana da ga provozam i naljutio se na mene) Kao i uvek velike pohvale za Deltu, dosli po njega u roku od odma i bio je na radnom stolu za sat vremena. Bas me cudi da se tebi tako nesto desilo…😀 Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted January 31 Author Report Posted January 31 Uradjen "veci" redovan servis pocetkom meseca i produzena registracija danas. Za godinu dana smo presli 22.500km, bili svuda, odlican motor za moje pojmove. neshwill, schonenk, Ji 4Tze and 6 others 7 2 Quote
Misic Posted February 1 Report Posted February 1 Vidi..DV 110kV Bela Crkva - V.Gradište..prelaz preko Dunava..skelom brodic se prelazi Ah.da..😀.motor je extra Serdjo 1 Quote
Serdjo Posted May 3 Author Report Posted May 3 Zamalo da ga zamenim za crf300 rally, ali sam se na vreme opasuljio. Robi R and 19ljuba82 1 1 Quote
Serdjo Posted May 12 Author Report Posted May 12 Kad krenemo u provod: Kad se vratimo iz provoda: Bogi_5, Robi R, 19ljuba82 and 1 other 2 2 Quote
Serdjo Posted June 15 Author Report Posted June 15 Vozilo sluzi jako, zamenio plocice i set prenosa, oba su mogli jos 2-3k al reko da ne testiram a planirao neki duzi put.. Montiran jos malo kraci prenos jer je fabricki skandalozno dugacak. Stavio letnje gume i prao blato iz njega 3 dana, plus gomila sitnica koje je trebalo uraditi i dotegnuti. Sad je na nekih 28k Voskiran, ko nov je, idemo da se jarcamo sad u prasinu. Vedran, Dadas, miha. and 4 others 6 1 Quote
Serdjo Posted September 22 Author Report Posted September 22 Kučaj offroad, Stavro pravi fotke haos zex_76, 19ljuba82, toshiro and 6 others 8 1 Quote
Serdjo Posted Sunday at 07:14 PM Author Report Posted Sunday at 07:14 PM Stavio perivi KN filter vazduha posto mi klasicni posle 6k budu za kantu zbog puno stroke od prasine. Dok je bio rasturen zamenio antifriz, svakako sam hteo sad pred zimu da izmenjam sve tecnosti, kocnice i agregat. Jesenje krace voznje po kraju. biciklista, Dadas and Robi R 2 1 Quote
biciklista Posted Sunday at 07:16 PM Report Posted Sunday at 07:16 PM Koji filter bolje filtrira i štiti motor? Taj perivi ili onaj fabrički ? Quote
Serdjo Posted Sunday at 07:41 PM Author Report Posted Sunday at 07:41 PM Nisam ekspert za tematiku ali u uslovima gde ima puno prasine, pogotovo one fine, bolje su se pokazali pamucni. Oni su nauljeni i vlakna lepe na sebe i najfiniju prasinu. Na 5/6k se opere i ponovo naulji i ides dalje. Papirni se zapusi i to mu je kraj, moras da ga bacis. Milos_80 and biciklista 2 Quote
Recommended Posts