Jump to content

Recommended Posts

Posted

je l neko nudi više? :mrgreen:

@sale vti

pa dobro zvaću ih ja da ih pitam da dodju, ali ako oni ne pristanu da dodju moraću da se slepam, pre par meseci kad je burazu iz hercegovine riknuo auto u mom dvoristu, ni jednog majstora za plin (bio problem sa plinom, a kasnije i sa strujom) nisam mogao da dovučem kući, pa smo morali ga slepamo...

a nije majstorima frka za sat vremena, meni je frka za sat vremena - imam ispit u petak...

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za sve one koji prvi put dolaze na skup ili nisu sigurni kako doci do Ade Huje:

lxMH9.jpg

Klikom posle otvaranja thumba na fotografiju, mozete je jos vise uvecati...

Koordinate za one koji ce koristiti GPS:

44°49'23.26"N

20°30'38.64"E

Panorama staze:

dsc1496m.th.jpgdsc1472.th.jpgdsc1456e.th.jpgdsc1455.th.jpgdsc1446.th.jpgdsc1434.th.jpgdsc1418l.th.jpg

Posted

e , ljudi zelim vam lep provod ... ja necu moci da dodjem a toliko sam zeleo ... oduzeli mi pre 2 dana opet "B" kategoriju seme im se zatrlo ... :(

Posted
Za sve one koji prvi put dolaze na skup ili nisu sigurni kako doci do Ade Huje:

Koordinate za one koji ce koristiti GPS:

44°49'23.26"N

20°30'38.64"E

TO! Fala! :)

Posted

Huh, ljudovi to bi bilo to. Sve spone su zategnute i prisrafljene. Sve je srpemno za jedan veliki i lep Honda dan. Zamolio bih samo ovom prilikom sve forumase sa kojima se ne znam da ne budu stidljivi vec da pridju da se upoznamo i uzivo kako to dolikuje.

Takodje bih napomenuo ono sto vec svi znate, a to je da ce sutra biti vreo i pravi letnji dan te ponesite sve vidove zastite od sunca od suncobrana, sto rece Pixi "amrela", pa do ostalih pomagala :D. Kome treba vazelin ne mora da kupuje, ima kod Djure :D:mrgreen:

Posted

Ja ne mogu da spavam, stavio sam JDM Cara u krevet da pajki, a kakav maler, dolazimo mi na Miseluk, ja gubim servo totalno, pali mi se lampica da nema struje, pusi se Elantra na sve strane, kad sam otvorio haubu, a ono spao klinasti kais... :|:|:|

Oterao sam kod Robike, da je ujutru odmah uteze, pa necu valjda peske na skup!?!?!?!??!

Posted

Ljudi ja ne znam sta je vise ovo, evo i ja imam problem, dok vozim nesto se cuje napred kao da jako zakrci neka plastika, jednom se culo kao da sam zgazio plasticnu flasu, kad zakrci cini mi se da se oseci i malo na volanu (sve vreme idem pravo i sporo), pregledah sve oko guma i nista ne cese o njih... Dajte neki predlog sta da proverim, poludecu!!! Sat vremena riba i ja glancali auto... :zeznuto:zeznuto:zeznuto:zeznuto:zeznuto

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...