Jump to content

Recommended Posts

Posted

hc7web.jpg

Dvanaestog juna 2010. godine u Beogradu, na karting stazi "Adi Huja", sa početkom u 13h, održaće se sedmi internacionalni Honda skup u organizaciji Honda Club-a Serbia.

Najmasovnija i najspektakularnija od svih Honda manifestacija u toku godine, u organizaciji najvećeg srpskog kluba koji okuplja sve simpatizere Honda brenda, i ove godine će pomeriti granice druženja i zabave svojim raznovrsnim programom, počevši od nagradnih igara za učesnike, popularnog nadmetanja “brzi krug” sa velikim fondom vrednih nagrada, preko raznovrsnih sadržaja za prisutne, pa do “slobodne vožnje” u kojoj će čari trkačke staze moći da osete svi prisutni, i naravno prisustvom velikog broja atraktivno sređenih Hondi.

Takođe, na ovogodišnjem skupu svi prisutni moći će po prvi put da vide u našoj zemlji predstavljanje popularnog Hondinog noviteta.

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ih, daleko od toga da će mi biti loše, nego bi hteo da prisustvujem i honda skupu.

Biće mi krivo da propustim zezanje.

Da je neki drugi datum u pitanju, stigao bi svuda....ali ovako moraću da se zadovoljim sa Mugellom. :)

Posted

Ja cu biti u Grckoj tada ali nosim laptop. Gledacu slike i klipove koje okacite. Bas mi je zao zbog CR-Z.

Posted
I ko ce sad da bude klubski snimatelj? :D

Kako ko, pa Zodin "sin"

30038392625992835578397.jpg

:D

Objasnjene za Zodu i ostale: Na skupu u Kg, kazu Nemanja i kompanija AcaNu800, gde si Zoda, sta ima?. On se pita, a sto Zoda, majku mu. Ahhaah, ladno su ljudi pomislili da mu je Zoda cale posto je vozio sa njim i snimao Frusku goru :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...