level3 Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Dvanaestog juna 2010. godine u Beogradu, na karting stazi "Adi Huja", sa početkom u 13h, održaće se sedmi internacionalni Honda skup u organizaciji Honda Club-a Serbia. Najmasovnija i najspektakularnija od svih Honda manifestacija u toku godine, u organizaciji najvećeg srpskog kluba koji okuplja sve simpatizere Honda brenda, i ove godine će pomeriti granice druženja i zabave svojim raznovrsnim programom, počevši od nagradnih igara za učesnike, popularnog nadmetanja “brzi krug†sa velikim fondom vrednih nagrada, preko raznovrsnih sadržaja za prisutne, pa do “slobodne vožnje†u kojoj će čari trkačke staze moći da osete svi prisutni, i naravno prisustvom velikog broja atraktivno sređenih Hondi. Takođe, na ovogodišnjem skupu svi prisutni moći će po prvi put da vide u našoj zemlji predstavljanje popularnog Hondinog noviteta.
Johnny B lude Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Mi smo Hondasi ooaaoo, najbrzi smo oooaaoo, palimo i zarimo drumovima sve do izlazeceg sunca ooaaaoo
DjPopa Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Mogli ste da stavite sliku CRX MKII protiv CRZ-a, a ne Del Sol-a... Salim se Vidimo se na skupu
Serdjo Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Mi smo Hondasi ooaaoo, najbrzi smo oooaaoo, palimo i zarimo drumovima sve do izlazeceg sunca ooaaaoo x2
VladaBCS Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 ma da moglo je u sredu... ja sam već javio na poslu da imam neke neodložne obaveze...
level3 Posted May 19, 2010 Author Report Posted May 19, 2010 Kad god smo pravili skup sa Deltom bila je subota. Nedeljom nije moguce zbog Delte.
Jale Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Ih, daleko od toga da će mi biti loše, nego bi hteo da prisustvujem i honda skupu. Biće mi krivo da propustim zezanje. Da je neki drugi datum u pitanju, stigao bi svuda....ali ovako moraću da se zadovoljim sa Mugellom.
zoda Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Ja cu biti u Grckoj tada ali nosim laptop. Gledacu slike i klipove koje okacite. Bas mi je zao zbog CR-Z.
civonomis Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Po prvi put cu voziti na syazi...URAAA!!!! Jedva cekam taj 5!!!
VladaBCS Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 I ko ce sad da bude klubski snimatelj? au da, bedak... i ja ću prvi put na stazu...
Kabe Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 I ko ce sad da bude klubski snimatelj? Kako ko, pa Zodin "sin" Objasnjene za Zodu i ostale: Na skupu u Kg, kazu Nemanja i kompanija AcaNu800, gde si Zoda, sta ima?. On se pita, a sto Zoda, majku mu. Ahhaah, ladno su ljudi pomislili da mu je Zoda cale posto je vozio sa njim i snimao Frusku goru
Recommended Posts