Jump to content

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ovo ce morati da se poseti, makar zbog pevanja himne, samo da ne bude nesto kao Rambo Amadeus i 12 usisivaca hahahahha :)

A bilo bi lepo i da vidim kako izgleda stisnuti gas bez straha od cika u plavom :)

Posted

Ma bice ista podela, po konjazi, tako je najrealnije, a i pokazalo se kao dobro. ;)

btw, to je sve u cilju dobre zabave, a i da naucite auto malo bolje ;) tako da...opustite se ;)

@ Driver

E, jbg... U svakom slucaju srecan put i lep provod ;)

E, steta, ti pravis po meni jedne od najboljih snimaka i klipova...

Tu su sad Zoda i Zodin 'sin' :vristanje

Posted

Postoji velika verovatnoca da cu ja doci sa autom u fazi pripreme za farbanje(detalji u mom predstavljanju)ako ne stignem da zavrsim.Ili mozda ako ovi iz TM-a rese da dodju sa R-om pa dodjem sa njima.A mozda ne bi bilo lose probati buljavu bez enterijera na stazi.

Posted
e jbg, mene zanimalo nesto sa merenjem vremena :(

kod alfista je moglo

A ti onda nemoj da dodjes, sta da ti kazem. Bice sigurno losije nego kod Alfista .... 8-)

Posted

Moze sigurno, al sto sto ste tako nastrojeni? Mi treba da budemo kul ekipa, sta ima da se prozivamo sa bilo kim drugim.

P.S. alfisti su vozili pod reflektorima (mraku) i mokroj stazi, tako da nije to vreme bas merodavno

Posted

Ma znam ja matorog Borisa i njegove fazone...a fazoni su mu ono, peti razred osnovne :D

Kao "kod njih je moglo a kod vas ne moze". Ta nemojte kasti.

Matori oces pljeku i blajv za dz dok vozis i mere ti vreme? I da te ladi crnac palminim listom? Cuo sam da je bilo kod bemvejasha... 8-)

Ajde dodji na skup da se zezamo i nemoj da privlacis paznju na sebe kad si odvec star i nemash vishe Hondu :lol:

Posted
Ja samo da ponovim pitanje
jel moze da se vozi nesto sta nije Honda?

VII H O N D A skup !!!

Mislim,lepo pise...izgubilo bi tu draz da je drugacije. :)

Ko ima nesto drugo-neka ide na skup od "tog drugog". :dada

Posted

e bas ti hvala na tom crvenom, velikom fontu, sada si mi ukazao na bit zivota. onaj ko je trebao da procita, procitao je i odgovorio, a zna i zbog cega sam pitao i poredio sa alfinim skupom od pre 10ak dana.

sa druge strane, ne bi bilo lose da i ti dodjes da vidis kako izgleda taj skup, a i da mi malo pojasnis o kom se brandu radi jer te se nesto ne secam sa prethodnih 6 zvanicnih i 3975 nezvanicnih skupova.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...