Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 nije fora ne bi se uopste cuo zvuk voznje i motora kako zurla na 5000 i vise obrtaja... Druže kad budeš odslušao proceni sam koliko je bilo...a ja cu ti reći da sam ja samo vozio i gledao u put a Marko mi je govorio kad je vreme za šaltanje da me ograničenje ne isključi tako da mislim da ispod 5000 o/min nije bilo nigde a često se čuju izvlačenja do maximuma i da je izduv bio neki glasniji to bi bila super numera ovko je bilo malo skromnije ali toliko je bilo para pa su nam za te pare dali i toliko muzike.Zadovoljan sam. Quote
zli_wuk Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 KUM NAJJACHI!!!!!!! TRI PUT URA ZA KUMA!! URAA URAAA URAAAAAA!!!!! Quote
TRIO_driver Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Da nema Kuma, osta' HCS gladan... Quote
Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 e ajde poshto sam ja dalje tj u krushevcu sada u Blacu shibnite mi na mail to pliiiiiiiiiiiz Šaljem ti iste sekunde čim mi obećaš da na sledećem VENCU ja vozim tvoj EG pošto sam ja na njemu diplomirao sa peko 180000km bez greške i kvara a ti jaši mog hrčka pa šta uradiš uradio si bićeš debitant na hrčku i niko ti zameriti neće. Quote
Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Stizem u nedelju i ja sa laptopom, da se prebaci, deca da gledaju kad porastu! Ma ne dolazi u obzir!Gde ovo da pustaš deci.Psujemo kao kočijaši a svaku marku osim HONDE koju smo pretekli na putu tako smo naružili i ispljuvali da je to bruka ne vidjena.Deci samo bez tona!!! Quote
OneManArmy Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Evo malo i od nas... Bilo nam je super, doci cemo opet, vidimo se i u kragujevcu! Quote
Nixazzar Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Joj kako mi je zao sto nisam ja ishao ja josh nisam ni znao da je skup i bio sa robijem u sub uvece i kaze mi eh da ostajesh duze mogao bih sutra na skup,doslo mi je da ostanem da spavam kod njega sa kucom e da,jel mogu da spakujem ovo sve u jedan clip pa da uploadujem na tube pa ovde? Quote
Recommended Posts