Jump to content

Otvaranje sezone 2010 - Fruška Gora (Novi datum) 18.04.2010

Recommended Posts

Posted

nije fora ne bi se uopste cuo zvuk voznje i motora kako zurla na 5000 i vise obrtaja...

Druže kad budeš odslušao proceni sam koliko je bilo...a ja cu ti reći da sam ja samo vozio i gledao u put a Marko mi je govorio kad je vreme za šaltanje da me ograničenje ne isključi tako da mislim da ispod 5000 o/min nije bilo nigde a često se čuju izvlačenja do maximuma i da je izduv bio neki glasniji to bi bila super numera ovko je bilo malo skromnije ali toliko je bilo para pa su nam za te pare dali i toliko muzike.Zadovoljan sam.

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
e ajde poshto sam ja dalje tj u krushevcu sada u Blacu shibnite mi na mail to pliiiiiiiiiiiz :D

Šaljem ti iste sekunde čim mi obećaš da na sledećem VENCU ja vozim tvoj EG pošto sam ja na njemu diplomirao sa peko 180000km bez greške i kvara a ti jaši mog hrčka pa šta uradiš uradio si bićeš debitant na hrčku i niko ti zameriti neće.

Posted
Stizem u nedelju i ja sa laptopom, da se prebaci, deca da gledaju kad porastu! :D

Ma ne dolazi u obzir!Gde ovo da pustaš deci.Psujemo kao kočijaši a svaku marku osim HONDE koju smo pretekli na putu tako smo naružili i ispljuvali da je to bruka ne vidjena.Deci samo bez tona!!!

Posted

Joj kako mi je zao sto nisam ja ishao :D ja josh nisam ni znao da je skup i bio sa robijem u sub uvece i kaze mi eh da ostajesh duze mogao bih sutra na skup,doslo mi je da ostanem da spavam kod njega sa kucom :)

e da,jel mogu da spakujem ovo sve u jedan clip pa da uploadujem na tube pa ovde? :)