TRIO_driver Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 e da i Zivkov intervju o tome kako je prvi stigao Jeste me potovarili za medalju, ne smem Koriki na oci izaci... Quote
Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Pa trebalo bi da dodjemo.Imamo mnogo posla ali ćemo nekako napraviti raspored pa se vidimo.Ponećemo snimke svih delova vožnje.Okačio bih ja njih još ono popodne što se same vožnje tiče ali smo mnogo psovali i svašta pričali pa nisu baš za šire narodne mase. Quote
zoda Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Gotov DVD sa 30 minuta video zapisa i foto dvd sa fotografijama. Gledamo u nedelju ko dodje. Quote
Vedran Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Bravo Zoda, svaka cast, jedva cekam da gledam Donosis laptop? Quote
TRIO_driver Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Meni 3 komada, navraticu ja u nedelju na Banjicu, moze tada?Placam sta treba, nije frka. Zodo, mislim da si upravo promovisan u oficijelnog snimatelja Honda Club Serbia... Quote
AcaS. Posted April 20, 2010 Author Report Posted April 20, 2010 Eto i mene u nedelju da prebacim to na laptop Zoda svaka cast na ovom ! Quote
Pinhead Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Ma neko je tu falio .... ne mogu da se setim ko ali nije isto bez njega Quote
bokins Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Dobar je omot na DVD ali bi ipak bilo lepse da ste sacekali da i lale budu tu na grupnoj slici? Quote
Vedran Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Jbg kad kasnite, kod vas je sve nesto usporeno )) Malo smo ubrzali polazak sa Miseluka jer smo dobili informaciju da nam je mesto zauzeto, pa smo malo pozurili odlazak gore, da ne bi jos neko dosao, jer kao sto ste videli ima tamo mesta za vise kampera. Hteo je Trio i da napravimo slikanje kola na miseluku, ali ipak smo odustali od toga zbog zurbe da sto pre idemo gore. A i to bi trajaloooo Bice prilike za fotkanje Quote
zoda Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Da, ponecu laptop. Novosadjani izvinite, sto se tice fotke, nije namerno. KUM nam je ranije organizovao GRUPNJAK Ako je za utehu, snimljen je vas dolazak na zborno mesto. Ponesite neki flash, neznam da li cu moci toliko dvd-a da nastancujem. Quote
zoda Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Meni 3 komada, navraticu ja u nedelju na Banjicu, moze tada?Placam sta treba, nije frka. Ceka te tri komada a sto se tice placanja - pa nije sve u parama, ima tu i zadovoljstva Quote
bokins Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Evo i od mene par slicica A sta da kazem jos uvek sam pod utiscima, odlicno otvaranje sezone, dosta ljudi sam i uzivo upoznao i procaskao sa njima, ali bez Kuma nista Sve u svemu prezadovoljan sam Zivko daj bre jedan gutljaj, moje, samo moje ne dam nikom Kao da sam znao gde da parkiram Quote
zoda Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Evo ispravke za Novosadjane. Jel moze ovako? Quote
hornY Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Pa trebalo bi da dodjemo.Imamo mnogo posla ali ćemo nekako napraviti raspored pa se vidimo.Ponećemo snimke svih delova vožnje.Okačio bih ja njih još ono popodne što se same vožnje tiče ali smo mnogo psovali i svašta pričali pa nisu baš za šire narodne mase. Ubaci beeeep Quote
TRIO_driver Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Hvala puno!! Ponecu i USB, hteo bih da imam DVD za kolekciju, kad je vec tako lepo, a i pored toga, dacu Robiki jedan, pa nek oni gledaju.. Onda se vidimo na Banjici u nedelji... Moze za omot!! Quote
VladaBCS Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Pa trebalo bi da dodjemo.Imamo mnogo posla ali ćemo nekako napraviti raspored pa se vidimo.Ponećemo snimke svih delova vožnje.Okačio bih ja njih još ono popodne što se same vožnje tiče ali smo mnogo psovali i svašta pričali pa nisu baš za šire narodne mase. Ubaci beeeep nije fora ne bi se uopste cuo zvuk voznje i motora kako zurla na 5000 i vise obrtaja... Quote
Miodrag Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Ubaci beeeep Pa onda osim biiip ništa ni čuti nećeš.ponesi fleš,karticu,mobajl...pa ćemo prekipati kod tebe a kući slušalice u uši i slušaj kako sam iskomponovao zvuk motora do gore mada je izduv standardan pa ne riče previše. Quote
zli_wuk Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 e ajde poshto sam ja dalje tj u krushevcu sada u Blacu shibnite mi na mail to pliiiiiiiiiiiz Quote
Serdjo Posted April 20, 2010 Report Posted April 20, 2010 Stizem u nedelju i ja sa laptopom, da se prebaci, deca da gledaju kad porastu! Quote
Recommended Posts