Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Pošto sam temu pokrenuo ja, nisam je zamislio kao nešto što može biti vezano ISKLJUČIVO za tehniku vožnje, već za bilo šta iz sfere edukacije a vezano za moto tematiku (uključujući opremu, rekvizite itd.), stoga i klip koji sam okačio nema direktne veze sa tehnikom vožnje.

Svakako, smatram da tema koja se bavi tehnikom vožnje treba da postoji. 

Posted
7 hours ago, Johnny B lude said:

U ovoj temi bi trebalo kaciti samo i iskljucivo edukativne klipove vezane za tehniku voznje i upravljanja. 
Znacice mnogo pocetnicima, a i nama malo iskusnijim kao podsetnik 😉

P. S. Drzacemo temu "cistu", bez suvisnih komentara... 🙂 

Dodao bih ovde da bez counter sterenga se ni ne moze skrenuti nikako.Ni na biciklu ni na motoru  nebitno za brznu.

Potrudicu se da nadjem klip koji pokazuje svu fiziku u skretanju,doduse za bicikl ali princip je isti.

Posted
11 hours ago, Kabe said:

Pošto sam temu pokrenuo ja, nisam je zamislio kao nešto što može biti vezano ISKLJUČIVO za tehniku vožnje, već za bilo šta iz sfere edukacije a vezano za moto tematiku (uključujući opremu, rekvizite itd.), stoga i klip koji sam okačio nema direktne veze sa tehnikom vožnje.

Svakako, smatram da tema koja se bavi tehnikom vožnje treba da postoji. 

Nije ovo bilo upuceno tebi ili bilo kome. Samo mislim da bi to bilo najkorisnije u ovoj temi 😉

• 11 months later...
Posted

Ima ABM i prakticne radionice, dugi niz godina.

U slucaju nas amatera koji ucimo i planiramo da zivimo, taj "lakat" uglavnom puno boli i kosta, i to ako imas srece da niko nije stradao, licno iskustvo.

Posted

Uglavnom ne boli. Ali može da košta. 😁

Nisam pomenuo najvažniju stvar, moj komentar se odnosi na ispitivanje svojih granica u kontrolisanim uslovima (stazi). Nekome je granica lakat i koleno, nekome pola od toga. Suština je da svako (u kontrolisanim uslovima) pronađe svoje granice. Na taj način, uspeo je tri najvažnije stvari kod vožnje motora. Da zna dokle sme da ide, da zna šta ga posle toga očekuje i da zna kako da se ponaša kada do toga dođe.

• 3 months later...