Vedran Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Ja mislim da dok Trio i Trio cale ne uzmu stvar u svoje ruke, nista od rostilja, moze fruska gora
Propeler Posted September 28, 2009 Report Posted September 28, 2009 Ja takodje otpadam iz kombinacije, totalno sam dekintiran. Do kraja meseca ima da jedem tapete. Inace da znate za info ponovo su krenuli klasicni radari na autoputu tako da ne divljajte de god da idete. Ovaj mesec sam platio dve kazne.
mareCIVIC Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Za nedelju su najavili fino vreme, ocemo li zablejati negde? Ko zna kakvo ce vreme biti sledece nedelje
Propeler Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Pa dajte ljudi što ste bre neozbiljni, pa zar stvarno skoro mesec dana nismo u stanju da se organizijemo da se jede i pije? Pa šta bi bilo da treba nešto da se radi? Sledeći vikend će biti još oke vreme tako da nam je to zadnji voz, može negde na Fruškoj Gori, tamo smo i počeli u martu.
Savke VTI Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 ja sam za,gde god sad ovaj vikend samo da nije preterano daleko...
AcaS. Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Imam ja solidno dvoriste kuci,tj tu gde zivim jbg nije neka priroda (dvoriste) ali sve ima,struja,voda.... hehe a imam i jedan plac preko puta od mojih kuce tu je solidno veci ali mozda i nije bas sredjen jer je skoro pocelo sredjivanje. A od mene mozda par km 2-3km ima kao neki park Ponjavica(to je neka recica tu ima i prirode malo Eto da malo pomognem ako mogu,od bg-a do mene ima max 30min voznje(od mosta),ide se novim putem ka Pa,i skrece se ka Rafineriji nafte Pancevo i od Rafinerije mozda 15km ,tako nesto. Mogu vam opiciti par slika pa da vidite ako vam odgovara,cisto ovako pa sta bude. Da reklamiram caletu dvoriste evo na brzinu slika od mojih,njihovog dvorista,kao sto sam rekao nije veliko da mogu i kola da stanu ali za rostilj ima mesta,ispred kuce ima za sve parking.Kasnije cu slikati taj 2 plac i taj park(nije bas nesto ali..) pa vidite
level3 Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Hvala Acas na ponudi. Otvaranje i zatvaranje sezona će biti na Iriškom vencu gde smo i proletos bili. Prednost takvog mesta je što možemo da se vidimo sa Vojvođanskom Honda ekipom. Ovaj put NE idemo u Novi Sad (Mišeluk) već preko Rume i Iriga (putarina 120 din. u jednom pravcu). Dakle direkt Iriški venac. 18 oktobar 2009. Iriški venac Poneti: meso, povrće, hleb, piće... Klub će uzeti ćumur, začine, plastične tanjire i kese za đubre Polazak sa parkinga hotela Continental u 10:00 časova P.S. Ukoiko taj dan bude kiše, otkazjemo za sledeću nedelju.
p1x1 Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Ja idem 100%, mooozda se budem uslepao kod nekoga za prevoz ako ne stignem da resim problem "curkanja" rashladne tecnosti . A mozda krenem i ovako, pa na nekih 100km. stanem i dolijem tih 1/2 litre
GoGo Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 18 ? Ok,IDEMO pod uslovom da ne budem radio za drzavu
VladaBCS Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 tako se to radi, gazda lupi sakom o sto i zna se gde se ide na rostilj...
Shikamaru Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 OOOOOOOOOOOOOO Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Savke VTI Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 imam pitanje: dakle,idemo gore de smo bili prosli put.Da li idemo istm putem sa 2 trake kojim smo prosli put cepali krivine? bilo bi greota da ne idemo tuda i trebali bi se naci sa ns ekipom pre njega pa onda svi zajedno da se penjemo uz iriski venac
parezan Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 S obzirom da dolazite iz pravca Rume, necete proci tim putem Mi se nalazimo tacno na vrhu tog brda, samo sto mi imamo privilegiju da dolazimo sa te gotivnije strane Jedino da se posle ili pre rostilja spustite dole i vratite nazad bas tim delom To je deo kojim se ide IZ NS-a na venac.. Eventualno ko bude dosao autoputem Beograd - Novi Sad - Subotica ili starim putem, morace tuda da izadje na venac.. E, sad kad sam ti lepo odgovorio, ja tebe da pitam nesto - Moze jedan krug u Del Solu , naravno na suvozacevom mestu..
Savke VTI Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 e koja steta! prava steta a sto se tice kruga iskombinovacemo nesto
parezan Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 ih, steta.. steta bi bilo da je to 40km dalje spustis se samo par km i predstava pocinje.. Kakav si covek, tako lako odustajes
Savke VTI Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 beogradski hondasi,ko je za da idemo malo da peglamo krivine? neko nas saceka i spusti nas dole i onda idemo opet gore
parezan Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ne boj se, bice dobrovoljaca, samo da bude OK vreme, bez kise.. mada, kako krece od sredine nedelje
Vladeta Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ja sam za te krivine malo levo desno opa cupa Jedini problem je što nisam siguran da ću moći da dođem.
TRIO_driver Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ja cu da vas provedem gore, dole, sa zadovljstvom...
level3 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Krivina i uzbrdice ima i od Iriga do venca ali samo jedna traka. Pazite samo da neki auto ne zavrsi u sumu. Nije potrebno samo biti dobar vozac, morate poznavati i stazu. Drugo, mozda neko ovo cita pa napravi sacekusu. Tako da ne zaleci se sine brute
p1x1 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Jel treba nekom suvozac, da podelimo troskove ? (nosim i pun termos kafe ) Auto mi trenutno nije za duza putovanja (curka mi rashladna tecnost) - mogu da se dovucem do Intera najdalje.
GoGo Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Jel treba nekom suvozac, da podelimo troskove ?(nosim i pun termos kafe ) Auto mi trenutno nije za duza putovanja (curka mi rashladna tecnost) - mogu da se dovucem do Intera najdalje. Mozes samnom,pod uslovom da ne budem radio u nedelju i ako mozes da stanes u CRX-a,Bat kad je mogo Kabe
Recommended Posts