Jump to content

Zatvaranje sezone 2009 - roštilj (25.10.2009)

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja takodje otpadam iz kombinacije, totalno sam dekintiran. Do kraja meseca ima da jedem tapete. :lol:

Inace da znate za info ponovo su krenuli klasicni radari na autoputu tako da ne divljajte de god da idete. Ovaj mesec sam platio dve kazne. :zeznuto

Posted

Pa dajte ljudi što ste bre neozbiljni, pa zar stvarno skoro mesec dana nismo u stanju da se organizijemo da se jede i pije? :lol:

Pa šta bi bilo da treba nešto da se radi? Sledeći vikend će biti još oke vreme tako da nam je to zadnji voz, može negde na Fruškoj Gori, tamo smo i počeli u martu. 8-)

Posted

Imam ja solidno dvoriste kuci,tj tu gde zivim jbg nije neka priroda :lol: (dvoriste) ali sve ima,struja,voda.... hehe a imam i jedan plac preko puta od mojih kuce tu je solidno veci ali mozda i nije bas sredjen jer je skoro pocelo sredjivanje. A od mene mozda par km 2-3km ima kao neki park Ponjavica(to je neka recica tu ima i prirode malo :D

Eto da malo pomognem ako mogu,od bg-a do mene ima max 30min voznje(od mosta),ide se novim putem ka Pa,i skrece se ka Rafineriji nafte Pancevo i od Rafinerije mozda 15km ,tako nesto. Mogu vam opiciti par slika pa da vidite ako vam odgovara,cisto ovako pa sta bude. Da reklamiram caletu dvoriste :D

Ts21nj5J.jpg

Ts21nX00.jpg

evo na brzinu slika od mojih,njihovog dvorista,kao sto sam rekao nije veliko da mogu i kola da stanu ali za rostilj ima mesta,ispred kuce ima za sve parking.Kasnije cu slikati taj 2 plac i taj park(nije bas nesto ali..) pa vidite

Posted

Hvala Acas na ponudi. :lol:

Otvaranje i zatvaranje sezona će biti na Iriškom vencu gde smo i proletos bili.

Prednost takvog mesta je što možemo da se vidimo sa Vojvođanskom Honda ekipom.

Ovaj put NE idemo u Novi Sad (Mišeluk) već preko Rume i Iriga (putarina 120 din. u jednom pravcu). Dakle direkt Iriški venac.

18 oktobar 2009. Iriški venac

Poneti: meso, povrće, hleb, piće...

Klub će uzeti ćumur, začine, plastične tanjire i kese za đubre

Polazak sa parkinga hotela Continental u 10:00 časova

P.S. Ukoiko taj dan bude kiše, otkazjemo za sledeću nedelju.

Posted

Ja idem 100%, mooozda se budem uslepao kod nekoga za prevoz ako ne stignem da resim problem "curkanja" rashladne tecnosti :D . A mozda krenem i ovako, pa na nekih 100km. stanem i dolijem tih 1/2 litre :kreza:

Posted

imam pitanje:

dakle,idemo gore de smo bili prosli put.Da li idemo istm putem sa 2 trake kojim smo prosli put cepali krivine?

bilo bi greota da ne idemo tuda :lol:

i trebali bi se naci sa ns ekipom pre njega pa onda svi zajedno da se penjemo uz iriski venac :D

Posted

S obzirom da dolazite iz pravca Rume, necete proci tim putem :D Mi se nalazimo tacno na vrhu tog brda, samo sto mi imamo privilegiju da dolazimo sa te gotivnije strane :mrgreen: Jedino da se posle ili pre rostilja spustite dole i vratite nazad bas tim delom :lol: To je deo kojim se ide IZ NS-a na venac.. Eventualno ko bude dosao autoputem Beograd - Novi Sad - Subotica ili starim putem, morace tuda da izadje na venac.. E, sad kad sam ti lepo odgovorio, ja tebe da pitam nesto - Moze jedan krug u Del Solu :mrgreen: , naravno na suvozacevom mestu..

Posted

Krivina i uzbrdice ima i od Iriga do venca ali samo jedna traka.

Pazite samo da neki auto ne zavrsi u sumu.

Nije potrebno samo biti dobar vozac, morate poznavati i stazu.

Drugo, mozda neko ovo cita pa napravi sacekusu.

Tako da ne zaleci se sine brute :lol:

Posted

Jel treba nekom suvozac, da podelimo troskove ?

(nosim i pun termos kafe :D )

Auto mi trenutno nije za duza putovanja (curka mi rashladna tecnost) - mogu da se dovucem do Intera najdalje.

Posted
Jel treba nekom suvozac, da podelimo troskove ?

(nosim i pun termos kafe :D )

Auto mi trenutno nije za duza putovanja (curka mi rashladna tecnost) - mogu da se dovucem do Intera najdalje.

Mozes samnom,pod uslovom da ne budem radio u nedelju i ako mozes da stanes u CRX-a,Bat kad je mogo Kabe :valjanje:valjanje:valjanje

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...