Jump to content

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
@GoGo: Nisi bas morao ono crnacko njesra uz klip al' ajde :)

Ma da brateeee,trebo sam da ubacim pepu on live :vristanje:vristanje:vristanje Nadam se da znas koja je stvar ubacena u mix.Neko je vec spojio kola i 'ovo crnjacko sranje' jos pre mene :roll:

Posted
Hvala hvala...drago mi je da vam se svidja.Sory ako sam nekog zaboravio da ubacim :roll:

Lepo lepo...djasvi mi se klip... ;) ...nego jos vise mi se svidja sto si ubacio i moj auto na snimak...jeste da je slika kako blejim u sljunku...ali aj... :mrgreen:

P.S. Mislim da si zaboravio mog buraza (saleta vti-a) da ubacis na snimak... :cry:

Posted

@ Bilo je želje da upoznam dosta vas sa foruma

Hehe, ja sam se javio jedan na jedan, kad smo se mimoilazili na ulasku u stazu... :D

Opusteno, u biti je uvek tako, znate ljudima auto, ali ih ne znate licno, medjutim, sto vise prolaze skupovi, to se zblizavate..

Secam se kad sam prvi put dosao na Banjicu, Level3 me gleda malo levo pa desno, dosla raja sa CBC rostilja, i sad ko je ovaj TRIO, majke ti?! :)

I evo, dve godine kasnije, mislim da znam sve aktivne forumase, ali i pratecu menazeriju(Kum, Nebojsa, itd).

Treba vremena, ali polako, bitno je da se ide i da se druzi..E, da, rekao bih i vozi Hondu, ali tiruriruiruririruruuuuu.... :mrgreen:

Posted
@TRIO_driver: Hehe, ja sam se javio jedan na jedan, kad smo se mimoilazili na ulasku u stazu... ;)

Da, da druže, sećam se ;). Inače vrlo čudan feeling, kao što kažeš i sam, prepoznaješ ljude po kolima koja voze, a i oni tebe. Zato mi je i sam taj ulaz na stazu bio interesantan, gde sam i video još dosta forumaša (@Tihomir, @Johnny B lude, @p1x1,...). Na petom skupu nisam nikog poznavao, tako da je ovo napredak ;).

Posted
Hvala hvala...drago mi je da vam se svidja.Sory ako sam nekog zaboravio da ubacim :roll:

Lepo lepo...djasvi mi se klip... :lol: ...nego jos vise mi se svidja sto si ubacio i moj auto na snimak...jeste da je slika kako blejim u sljunku...ali aj... :mrgreen:

P.S. Mislim da si zaboravio mog buraza (saleta vti-a) da ubacis na snimak... :cry:

Jos jednom se izvinjavam,jbga od brda slika sam morao da ubacim deo od brda tako da je doslo do toga da sam nekog ubacio,a nekog ne...SORYYYYY :oops:

• 1 month later...
Posted

Proslo je vremena, a Dark jos nema felne, ali ne zadugo... 8-)

Dogovorili smo se da doplati malo jos za 16", i u petak montiramo Kosei E3 model na Civica..

80210179.th.jpg

Jos jednom mu se javno izvinjavam sto je morao da ceka duze nego obecano, stvarno nije bilo do mene, ali ovako je sladje, sad znam da je srecan, kad je dobio MMS... :D

Posted

Ovakav skup ce tek biti sledece godine opet. Do tada ce biti sigurno nekih sitnijih skupova-prati forum. A svake nedelje smo sada kod sportskog centra banjica u 19:30h pa mozes tu da navratis.

• 2 weeks later...
Posted

Zivko a jel se ti secas mozda ko nas je slikao ono kada smo u povratku sa skupa svratili da se malo odmorimo na onoj pumpi na ulazu u NS, znas ona grupna slika, ne znam da li sam je negde propustio ali nisam video da je postavljena