Guest Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Pa dobro, mora malo pera lozac da lozi hehehehehe Mislim da nije pomenuto, ali ovaj skup dosta poboljsavaju dve devojke koje dolaze sa Triom i koje rade promociju za Trio Motors! Meni su one dosta prirasle srcu i nadam se da ih sam Zile nece nikada menjati. Pozdrav za njih!!! Quote
Jesa Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Skup je bio do jaja! Puklo me sunce, tako da sam nabacio lepo `seljacko` rumenilo Izasao sam na stazu 3 puta u free run-u i do jaja je osecaj. Par puta sam mogao da izletim sa staze, dokazao sam sebi da nisam trkac i jednostavno imam rucnu u glavi koja mi ne dozvoljava da guram auto preko odredjene granice. Cak sam i V-TEC-a provozao Volim da vozim `bezobrazno`, da se probijam kroz guzvu i sl, al staza je druga prica. @bgillegal - gume, iako lose, sam uspeo da ugrejem/pocepam i dosta su cvilele, (uglavnom zbog neadekvatnog ulaska u krivnu ) Negde pred kraj sam malko preforsirao auto, pa su mi izgleda zveknuli i silen blokovi, jbg. Sve u svemu, zadovoljan sam kako sam se drzao u voznji iza Tihomira Quote
p1x1 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 verovatno sam jedini koji je dao migavac kad se iskljucivao sa staze Nisi, i ja sam mislio da sam ja jedini koji to radi Quote
Miki Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 LOOL citam vasa prepucavanja i umirem od smeha znaci volim H zdusno ali od svih klipova koje sam pogledao ubedljivo najaci utisak su ostavili jugici Momci su do OO i atraktivno i do panja (narocito drugi beli jugic koji je pokusavao da obidje prvog) . Naravno nisam debil znam da na crti nemaju sta da traze ali sto se tice ove staze meni je to delovalo najspektakularnije . Sve cestitke Max-u B i ostalima na prikazanoj voznji ali mislim da je odabrana pogresna staza za prikaz perfomansi svojih ljubimaca i umeca voznje - mnogo su mi jaci oni klipovi sa N.S. skupa (drag i jurnjava do Fruske Gore) . Da ne ispadne da kudim nesto ostale ja sa mojm accordom tek nistane bi uradio posto mnoogo voli da klizne preko nosa i generalno nije neki "krivinas"mogao bih samo da se provozam bez veze po stazi iako ima 147 ks nista spec. ne bi uradio s njim kakav god vozac bio. Gledajte na to kao lep skup i druzenje a perfomanse i vremena zaboravite - nije uopste realno za procenu ni voznje ni kola. Miki Quote
Guest Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Mare & Jeso, hvala vam jos jednom na voznji i samo da kazem da sam se u*sro i kod jednog i kod drugog u kolima! Kod Mareta zato sto ne pusta gas u krivini i tako izaziva underster a kod Jese sto za svaku sitnicu dize rucnu(imao sam trip da ce da mu ostane u ruci) Quote
skyline Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Izasao sam na stazu 3 puta u free run-u i do jaja je osecaj. Par puta sam mogao da izletim sa staze, dokazao sam sebi da nisam trkac i jednostavno imam rucnu u glavi koja mi ne dozvoljava da guram auto preko odredjene granice. Cak sam i V-TEC-a provozao Volim da vozim `bezobrazno`, da se probijam kroz guzvu i sl, al staza je druga prica. a ja recimo skroz kontra na putevima vozim ostro, ali ipak koliko toliko razumno i rezervisano, a na stazi volim do zadnjeg milimetra da iskoristim podlogu i tu se stvarno opustim do kraja Quote
Savke VTI Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 VTEC reko si da oces samo da se provozas u crksu i onda mozes da ides dobio si 2 komada,teo sam i ja da te provozam u mojoj kobili al sam otiso ranije jbg :S bem ti zegu i vrucinu Quote
GoGo Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 S'obzirom da sam prvi put na stazi, zadovoljan sam i sobom i autom.Osecaj u kolima je sasvim drugaciji.Aaa sto se tice atraktivnosti u voznji,pa ljudi vecinom smo svi sami sebi sponzori zar ne?Lako je Kurbaliji da otkine jednog jugica na stazi radi atrakcije,(kida i svog bmw-a a kamoli juga,pa sponzori itd itd)a da posle isti zavrsi na otpadu ili u delovima...Cestitam svim momcima na voznji a i dobitnicima nagrada.Jos jednom sve pohvale KLUBU i Upravi kluba koji nam je sve ovo omogucio.Na kraju krajeva svi smo mi amateri kao sto rece Level,za nesto ozbiljnije je potrebno i truda i kinte.Dajte pa budimo realni Quote
Jesa Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 E da - Jugici su objasnili kako se vozi, svaka cast! Takodje - decko koji je vozio Markovog CRX-a, prvo sam pomislio da je lud, al covek me odusevio kako je izvezao stazu... Sta vise, cini mi se da je tad prvi put vozio Markovog Crx-a. Jos jednom VELIKO HVALA klubu na ovom dogadjaju P.S. Jel ostalo red bulla? Quote
skyline Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 sto se tice yugica, njih je lakse "nabosti" tacno u krivinu, jer u tu krivinu dolaze sa mnogo manjom brzinom istina je da pojedini yugici slabije leze od vecine hondi, ali nije isto jednostavno pogoditi putanju kada u krivinu dolazis sa 60 ili 90 Quote
p1x1 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Sta vise, cini mi se da je tad prvi put vozio Markovog Crx-a. Mislis na -??? Nije mu to prvi put da vozi Markov auto (a inace ga je vozio bolje nego Marko ). Steta sto nismo stigli da se izmenjamo sa kolima (koji smo hteli), stigao sam da provozam Johnnie-vu ludu par krugova - ne mogu vam opisati kako to bolesno lezi u krivinama, odusevljen sam. Nadam se da je i on stiskao moju riksu kao ja njegovu ludu, pa da cujem utiske (rekao sam mu slobodno do blokade ). Hteo sam i Markovog crksa da probam, ali nismo stigli, dogovorili smo se za drugi put. Quote
skyline Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 nije se mislilo na -, vec na jednog momka koji je dosao sa markom decko stvarno izuva kako vozi Quote
Jesa Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 E bravo - Johnny je isto bio cool, sta vise najCOOL u krivinama Quote
Vedran Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Da ne ispadne da kudim nesto ostale ja sa mojm accordom tek nistane bi uradio posto mnoogo voli da klizne preko nosa i generalno nije neki "krivinas"mogao bih samo da se provozam bez veze po stazi iako ima 147 ks nista spec. ne bi uradio s njim kakav god vozac bio. Stoji da auto nije za stazu, ali veruj mi da lezi mnoogoo dobro. Ja sam se iznenadio kako auto drzi krivinu. Mislio sam da moj bivsi civic lezi bolje, ali ne. Tvoj coupe bi lezao jos bolje jer imas 16-ice i nizu gumu. Kod mene je sada 205/60/15 - balonke. Evo 1 klip gde se vozikam sa drugaricom Quote
Miki Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Uuuu pa fino si ti ovo proterao ! Stvarno ti je auto utegnut extra, fino lezi a dobro i poteze Quote
markokg1982 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Takodje - decko koji je vozio Markovog CRX-a, prvo sam pomislio da je lud, al covek me odusevio kako je izvezao stazu... nije se mislilo na -, vec na jednog momka koji je dosao sa markomdecko stvarno izuva kako vozi Svaka cast obojici sto ste ovo primetili! Pomenuo sam to cak i ovoj temi. Nisam verovao da sam suvozac u mom autu kako je prolazio krivine, i kako ga je namerno bacao pred krivinu i vadio iz nje. Krivo mi je bilo posle sto mu nisam dao da vozi za vreme.. Quote
Johnny B lude Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 E bravo - Johnny je isto bio cool, sta vise najCOOL u krivinama tnx Sto se Acure tice, odlicno lezi i poteze na pravcu (za razliku od moje lude, ugusi je plin), samo ima par stvari koje nikako ne odgovaraju stazi, volan nije dovoljno direktan i centralni stub, kao i tapaciri na vratima nisu dovoljno debeli za stazu, pa je malo jbno kad nemas oslonac nogama u krivinama. Inace za "daily use", auto najslicniji ludi, sto se voznje tice. I like it btw, MarkoKG, je odlepio u Acuri kako dobro lezi, ja ne mogu bas da budem objektivan, jer sam navikao na 4WS. Tako da neka Marko iznese svoje misljenje/poredjenje o lezanju ove dve makine, jer sam ga vozio u Acuri i odmah zatim u ludi... Quote
level3 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Kad vec pominjete druge lokacije za sledeci skup, gde bi to moglo da bude, koja staza npr Verovatno ovo viewtopic.php?f=250&t=28771 Ja ne znam ni za jednu drugu "pravu" stazu u Srb Znas kako se kaze? Koliko para toliko muzike. Vise clanova u klubu (ne mislim na forumase) bolja staza. Quote
CG8 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 da li je neko napravio clipove jazza i nive? Quote
sale vti Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Imam jos par snimaka al vec su okaceni iz malo drugacijeg ugla, pa da ne zatrpavam za dz...a i nesto me hebe upload... Quote
GoGo Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Bat jbga narode,Sory za vise pokusaja,AL SAM KONACNO USPEOOOOOOOOO .Imam jednog kolegu koji prodaje shiroka,pa ako je ovaj momak sa shirokom zainteresovan nek se javi Quote
MDD Mirko Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Vidim da je ovde dosta polemike kako je ko vozio. Samo da kazem da niko ko je bio na stazi nema cega da se stidi. Svaka cast momci Quote
acan800 Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 ...lepe slike... Lepa vrucina, jos lepsi frizideri za vodu i suncobrani... Lepa kola, lepa organizacija, sve je bilo lepo! B-) Ovom prilikom zeleo bi da se zahvalim oficijalnom sponzoru za 5 nezaboravnih krugova na karting stazi. Ludo vozi, ludo voli, ko ce ludom da odoli... B-) Dogodine ce biti jos lepsi, veci i jaci skup... Quote
Recommended Posts