Vedran Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Hehe, odlicno Evo Driverov klip ponovo.. http://www.youtube.com/watch?v=-7qRhS0CvLg Quote
GoGo Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Hvala hvala...drago mi je da vam se svidja.Sory ako sam nekog zaboravio da ubacim Quote
Guest Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 @GoGo: Nisi bas morao ono crnacko njesra uz klip al' ajde Quote
GoGo Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 @GoGo: Nisi bas morao ono crnacko njesra uz klip al' ajde Ma da brateeee,trebo sam da ubacim pepu on live Nadam se da znas koja je stvar ubacena u mix.Neko je vec spojio kola i 'ovo crnjacko sranje' jos pre mene Quote
scirocco Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Hvala hvala...drago mi je da vam se svidja.Sory ako sam nekog zaboravio da ubacim Lepo lepo...djasvi mi se klip... ...nego jos vise mi se svidja sto si ubacio i moj auto na snimak...jeste da je slika kako blejim u sljunku...ali aj... P.S. Mislim da si zaboravio mog buraza (saleta vti-a) da ubacis na snimak... Quote
TRIO_driver Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 @ Bilo je želje da upoznam dosta vas sa foruma Hehe, ja sam se javio jedan na jedan, kad smo se mimoilazili na ulasku u stazu... Opusteno, u biti je uvek tako, znate ljudima auto, ali ih ne znate licno, medjutim, sto vise prolaze skupovi, to se zblizavate.. Secam se kad sam prvi put dosao na Banjicu, Level3 me gleda malo levo pa desno, dosla raja sa CBC rostilja, i sad ko je ovaj TRIO, majke ti?! I evo, dve godine kasnije, mislim da znam sve aktivne forumase, ali i pratecu menazeriju(Kum, Nebojsa, itd). Treba vremena, ali polako, bitno je da se ide i da se druzi..E, da, rekao bih i vozi Hondu, ali tiruriruiruririruruuuuu.... Quote
goranEE9 Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 @TRIO_driver: Hehe, ja sam se javio jedan na jedan, kad smo se mimoilazili na ulasku u stazu... Da, da druže, sećam se . Inače vrlo čudan feeling, kao što kažeš i sam, prepoznaješ ljude po kolima koja voze, a i oni tebe. Zato mi je i sam taj ulaz na stazu bio interesantan, gde sam i video još dosta forumaša (@Tihomir, @Johnny B lude, @p1x1,...). Na petom skupu nisam nikog poznavao, tako da je ovo napredak . Quote
GoGo Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Hvala hvala...drago mi je da vam se svidja.Sory ako sam nekog zaboravio da ubacim Lepo lepo...djasvi mi se klip... ...nego jos vise mi se svidja sto si ubacio i moj auto na snimak...jeste da je slika kako blejim u sljunku...ali aj... P.S. Mislim da si zaboravio mog buraza (saleta vti-a) da ubacis na snimak... Jos jednom se izvinjavam,jbga od brda slika sam morao da ubacim deo od brda tako da je doslo do toga da sam nekog ubacio,a nekog ne...SORYYYYY Quote
scirocco Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ma opusteno...nece se buraz ljutiti... Quote
Pedja-Vrsac Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 momci svaka cast,super odradjeno ,nisam bio ni ovaj put,ali jbg,bice jos skupova ! ;) pozzz iz vrsca Quote
Marko Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Hehe, odlicno Evo Driverov klip ponovo.. http://www.youtube.com/watch?v=-7qRhS0CvLg jer moze neko da mi kaze naziv ove pesme? Quote
Bane R Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Pa digi digi mislim nije, ali ako ukucaš u youtube digi digi dobićeš tu pesmu Quote
TRIO_driver Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Proslo je vremena, a Dark jos nema felne, ali ne zadugo... Dogovorili smo se da doplati malo jos za 16", i u petak montiramo Kosei E3 model na Civica.. Jos jednom mu se javno izvinjavam sto je morao da ceka duze nego obecano, stvarno nije bilo do mene, ali ovako je sladje, sad znam da je srecan, kad je dobio MMS... Quote
Dark Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ma nema druze brige !!! Samo da dozivim petak ... pa da ih montiramo Quote
GoGo Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 C E S T I T A M O Druze zelim ti puno predjenih km sa novim felnicama Quote
Pedja-Vrsac Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Dark Csetitam Druze ,puno km !!!! Quote
crx1 Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 pozdrav svima. I zanima me kada ce biti sledeci honda skup. Ovaj nisam mogao doci nikako. A i sad sam sredio malo hondicu... Quote
Vedran Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ovakav skup ce tek biti sledece godine opet. Do tada ce biti sigurno nekih sitnijih skupova-prati forum. A svake nedelje smo sada kod sportskog centra banjica u 19:30h pa mozes tu da navratis. Quote
Johnny B lude Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Pa da Sid-BG...ma tu je, moz da skoci kad hoce, nije daleko kao ti... Quote
Propeler Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Oce biti jos neko okupljanje i odlazak na neko desavanje ove godine? Karting mozda? Quote
TRIO_driver Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Taman da se opecem i na desnoj strani,... Quote
Vedran Posted August 17, 2009 Report Posted August 17, 2009 Za sada nema nista u planu. Kad malo prodju vrucine i godisnji odmori, razmisljacemo na tu temu Quote
bokins Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Zivko a jel se ti secas mozda ko nas je slikao ono kada smo u povratku sa skupa svratili da se malo odmorimo na onoj pumpi na ulazu u NS, znas ona grupna slika, ne znam da li sam je negde propustio ali nisam video da je postavljena Quote
Recommended Posts