Jump to content

Recommended Posts

Posted

Videvsi ime Sanja, brze bolje pozurio sam sa reaktivacijom ;)

Imam problem sa rusima koji se non stop prijavljuju na nas forum. Aktivacija je bila automatska, ali zbog organizacije skupa prebacio sam na admina.

Obzirom da su krizna vremena, normalno da je prosli skup bio bolji.

Bitno je, da si se ti zarazila H virusom i dobro nam dosla. ;)

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gledam ove clipove i zakljucujem da nemate pojma o snimanju

evo minut i 43 skupa koje je snimio veliki umetnik skyline. Ima jos par slicnih komada, ali je i ovo dosta

Posted

Video sam ja to na metropolisu....bilo je u nedelju oko 14-15h mislim, ne mogu tacno da se setim...simpa je ispalo...a najbolje je bilo na kraju kada je pricao Ajs Nigrutin...i rekao da nece da se trka, zato sto nece da haba auto...i zato sto ima na stazi neki "decko" sa crvenom hondom...(mislio je na saleta vti-a)...model isti kao njegov...sa mnogo jacim motorom...i rekao je kako vas je pokidao sve redom...da decko ubija kako vozi...itd... :rock:aplauz::mrgreen:

Posted

nemote da mi dirate ajsa... ;) Meni je rekao da nece na stazu jer nema ni 30 konja ;)

Posted

Lazete da je bio Ajs :?::shock:

Pa ja se lozim na njegovu ziko dugooo vremena,mnogo pre VB-a i ostalih gluposti...Jos znam da vozi hondu al nisam znao da je bio na skupu jbt :shock:

Eee, sad mi stvarno krivo sto nisam doso na vreme :x

Covek je legenda :mrgreen:8-)

Posted

Bio je i prosle godine. Sta mu fali, vidi, sheta, drink vopi i dimne gandzu ;)

Ako za sledeci skup ne napravi neku dzu bu stvar o Hondi, onda mislim stvarnoooo... a ako sklepa, e onda ima da nadjemo sponzora da odrzi jedan mini koncert.

Posted

Evo da i ja ostavim koji komentar pohvale o šestom skupu. Čekao sam ga kao i svi ovde nešto više od godinu dana, protekao je najbolje moguće, a utisak će me držati do sledećeg skupa. Neka bog poživi ljude koji su nam pružili ovakvo zadovoljstvo ;).

Nadam se da će se i hondaši iz mog kraja za sledeći skup okupiti i formirati skromnu H-kolonu ka BG-u (kad već ovog puta to nismo ostvarili :cry:).

Ali sam zato bio te sreće da skoro odmah po izlasku na autoput, sretnem nama poznati Civic i vratim osmeh na lice ;) (pozz za @skyline i @Droopy D :ok:)

19245472.th.jpg

Na Huji beše pretoplo, pa smo nažalost većinu vremena proveli ovako (ali uz veliko uživanje u zvucima koje samo Honde prave).

85808210.th.jpg

Moj najveći utisak vezan za skup je free run gde sam početnički mogao da po prvi put poteram Civica na stazi. Otprilike ovako:

Da, brat je dobio nagradu za najstariju Hondu, pa ću se ja zahvaliti u njegovo ime.

P.S. Ne dajte da se oduži ovoliko do sedmog! :aplauz:

Posted

Sve cestitke burazeru za najstariju H, ja sam sve vreme smarao ljude kod standa mislici da sam ja imao najstariju ;) .Ljubazno su mi pokazali u pravcu crvene H iz 75'-76' - zaboravio sam vec ;)

Posted

@djlosmi: Da pročitao sam dok su još uvek trajale pripreme za skup da ciljaš na tu nagradu. Žao mi je što je nisi dobio. Dogovorićemo se za sledeći put da brat ostane neobavešten o održavanju skupa ;).

@Honda: Hvala ti. Sledeći put ćemo ispraviti moj propust. Bilo je želje da upoznam dosta vas sa foruma, bacim pogled ispod nekih hauba, isturiramo par mašina ali nas je prejako sunce malo sputalo. Next time ;)