level3 Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Videvsi ime Sanja, brze bolje pozurio sam sa reaktivacijom Imam problem sa rusima koji se non stop prijavljuju na nas forum. Aktivacija je bila automatska, ali zbog organizacije skupa prebacio sam na admina. Obzirom da su krizna vremena, normalno da je prosli skup bio bolji. Bitno je, da si se ti zarazila H virusom i dobro nam dosla. Quote
GoGo Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 Dobrodoslica Sanji Ej bre Level kakvi Rusiiiiiii Quote
Sanja Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 E pa hvala za dobrodoslicu... Zarazila sam se ja jos davno H virusom.. Ima vec par godina... Quote
Vedran Posted June 13, 2009 Report Posted June 13, 2009 Ajde onda da vidimo i cime Cekamo te u podforumu "automobili clanova" Quote
CG8 Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Gledam ove clipove i zakljucujem da nemate pojma o snimanju evo minut i 43 skupa koje je snimio veliki umetnik skyline. Ima jos par slicnih komada, ali je i ovo dosta Quote
bokins Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 hahahahaha pravi umetnicki snimak, ja do sada od ovih brdo klipova ne videh bolji Quote
Savke VTI Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 hahaha,umetnik bar je snimio deo moje voznje Quote
p1x1 Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Mislim da sam se prepoznao na snimku. (tj. moje levo stopalo) Quote
sale vti Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 hahaha,umetnik bar je snimio deo moje voznje Snimio i deo moje, ali kao da je lezao ispod auta! Quote
scirocco Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Sta ce coek...nije on kriv...mora da je video one Trio-ve dve mlade kobasice... Quote
mareCIVIC Posted June 16, 2009 Author Report Posted June 16, 2009 Sad mi kaze ortak sa posla da je bio izvestaj sa skupa na metropolisu pre 2-3 dana, jel video neko? Quote
scirocco Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Video sam ja to na metropolisu....bilo je u nedelju oko 14-15h mislim, ne mogu tacno da se setim...simpa je ispalo...a najbolje je bilo na kraju kada je pricao Ajs Nigrutin...i rekao da nece da se trka, zato sto nece da haba auto...i zato sto ima na stazi neki "decko" sa crvenom hondom...(mislio je na saleta vti-a)...model isti kao njegov...sa mnogo jacim motorom...i rekao je kako vas je pokidao sve redom...da decko ubija kako vozi...itd... Quote
Guest Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 nemote da mi dirate ajsa... Meni je rekao da nece na stazu jer nema ni 30 konja Quote
djlosmi Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Lazete da je bio Ajs Pa ja se lozim na njegovu ziko dugooo vremena,mnogo pre VB-a i ostalih gluposti...Jos znam da vozi hondu al nisam znao da je bio na skupu jbt Eee, sad mi stvarno krivo sto nisam doso na vreme Covek je legenda Quote
level3 Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Bio je i prosle godine. Sta mu fali, vidi, sheta, drink vopi i dimne gandzu Ako za sledeci skup ne napravi neku dzu bu stvar o Hondi, onda mislim stvarnoooo... a ako sklepa, e onda ima da nadjemo sponzora da odrzi jedan mini koncert. Quote
goranEE9 Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Evo da i ja ostavim koji komentar pohvale o šestom skupu. Čekao sam ga kao i svi ovde nešto više od godinu dana, protekao je najbolje moguće, a utisak će me držati do sledećeg skupa. Neka bog poživi ljude koji su nam pružili ovakvo zadovoljstvo . Nadam se da će se i hondaši iz mog kraja za sledeći skup okupiti i formirati skromnu H-kolonu ka BG-u (kad već ovog puta to nismo ostvarili ). Ali sam zato bio te sreće da skoro odmah po izlasku na autoput, sretnem nama poznati Civic i vratim osmeh na lice (pozz za @skyline i @Droopy D ) Na Huji beše pretoplo, pa smo nažalost većinu vremena proveli ovako (ali uz veliko uživanje u zvucima koje samo Honde prave). Moj najveći utisak vezan za skup je free run gde sam početnički mogao da po prvi put poteram Civica na stazi. Otprilike ovako: Da, brat je dobio nagradu za najstariju Hondu, pa ću se ja zahvaliti u njegovo ime. P.S. Ne dajte da se oduži ovoliko do sedmog! Quote
djlosmi Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Sve cestitke burazeru za najstariju H, ja sam sve vreme smarao ljude kod standa mislici da sam ja imao najstariju .Ljubazno su mi pokazali u pravcu crvene H iz 75'-76' - zaboravio sam vec Quote
Vedran Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Drago mi je da si se lepo proveo. Steta, nismo se upoznali, drugom prilikom Quote
goranEE9 Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 @djlosmi: Da pročitao sam dok su još uvek trajale pripreme za skup da ciljaš na tu nagradu. Žao mi je što je nisi dobio. Dogovorićemo se za sledeći put da brat ostane neobavešten o održavanju skupa . @Honda: Hvala ti. Sledeći put ćemo ispraviti moj propust. Bilo je želje da upoznam dosta vas sa foruma, bacim pogled ispod nekih hauba, isturiramo par mašina ali nas je prejako sunce malo sputalo. Next time Quote
GoGo Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 A sad za sve NAS - UZIVAJTE -P.S.: nadam se da Vam se djasvi Quote
Recommended Posts